Cautare

509 de rezultate pentru "mamaia" (3.22 secunde)
Criza tine insa cont de grade, astfel incat sefii din Politie si SRI care vor veni vara aceasta la hotelurile Meridian, din Mamaia si Diana, din Saturn, nu vor duce lipsa de nimic.
Potrivit reprezentantilor DADL, desi agentii economici au avut posibilitatea de a depune solicitari pentru amenajarea unor baze nautice, acestia si-au manifestat intentia de a infiinta astfel de puncte de agrement doar in statiunea Mamaia, asa incat doar aceasta a fost ocupata in intregime.
Seful statului a participat, duminica, la Mamaia, la deschiderea lucrarilor Asociatiei Comunelor din Romania, la care participa 250 de primari si reprezentanti ai corpului Profesional al Secretarilor de Comuna din toata tara.
De mentionat ca Gheorghe Oancea, unul dintre actionarii firmei Shark, si totodata presedinte al Asociatiei Nationale a Scafandrilor si Salvamarilor Profesionisti, este cel care a castigat licitatia pentru asigurarea serviciului de salvamar pentru plajele din Constanta si Mamaia.
Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian i-a entuziasmat pe tinerii liberali, la o reuniune de la Mamaia, cu o gluma despre presedintele Traian Basescu "protapit" in fata "oglinjoarei" si asteptand raspunsul la intrebarea "cine este cel mai bun presedinte din tara".
Antonescu spune de la Mamaia - acolo unde se desfasoara Scoala de vara a TNL - ca in perioada urmatoare va exista o noua sedinta a Delegatiei Permanente a partidului, in cadrul careia va cere votul pentru lista si programul guvernului din umbra liberal.
Grupul german TUI isi va intensifica prezenta pe piata romaneasca prin deschiderea unei reprezentante la Mamaia si implicarea directa in diferite proiecte din turism, inclusiv de investitii, in baza unui acord cu autoritatile romane din domeniu.
Spre exemplu, prin agentia de turism Turist Center pot fi alese ca destinatie Mamaia (800.000 de lei de persoana pentru trei nopti la hotel de doua stele), dar si Neptun (850.000 de lei).
De exemplu, prin Turist Center puteti alege un sejur de 6 nopti la un hotel de doua stele in Mamaia (National, Patria), pana la sfarsitul acestei luni, contra sumei de 3,3 - 5,4 milioane de lei de persoana.
De exemplu, sunt hoteluri de doua stele in Mamaia unde de la 800.000 de lei, cat costa o camera single in iunie, s-a ajuns la un pret de 1,6 milioane lei in prezent.
Potrivit operatorilor din turism, cea mai cautata statiune este Mamaia, urmata de Eforie Nord, Saturn, Neptun, Jupiter si Venus.
Presedintele Federatiei Patronatelor din Turism este de parere ca Brasovul nu mai este primul judet in materie de turism din Romania, din moment ce investitiile din Mamaia au plasat Constanta in frunte, devansand Poiana Brasov.
Eveniment de referinta in peisajul expozitiilor specializate, TINIMTEX aduna in perioada 15-19 februarie a.c., in statiunea Mamaia, la cea de-a XXXIV-a editie, 373 de firme participante.
La Hotelul Bavaria Blu din statiunea Mamaia a avut loc ieri deschiderea oficiala a celei de a V-a editie constanteana a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX organizata de ABplus, companie specializata in organizarea de manifestari expozitionale de acest gen.
Turistii din statiunea Mamaia depun plangeri la hotelieri impotriva constructiilor de pe plaja. ... Directia Apelor Dobrogea (DADL) este acuzata de catre Asociatia Patronala Mamaia ca incurajeaza constructiile.
In acest context, Daraban a declarat ca hotelierii din Mamaia n-au inteles necesitatea crearii unei societati comune de tipul SIF-urilor care sa aiba rolul de a administra statiunea.
Fenomenul de indisciplina in domeniul constructiilor este din ce in ce mai intalnit pe litoral romanesc, iar printre cele mai "vizitate" locatii de catre inspectorii in constructii se numara zona Belona din Eforie Nord, zona dintre statiunile Eforie Nord si Eforie Sud, precum si statiunea Mamaia, in zona Cazinoului.
Si in statiunea Mamaia, turistii vor beneficia de reduceri semnificative la cazare. Un exemplu concludent il reprezinta hotelul Ambasador, de trei stele, din statiunea Mamaia, unde pentru trei saptamani, turistii vor primi pretul pentru doua - insa acest lucru e valabil incepand cu luna septembrie.
Printre ele se afla luxosul hotel Iaki din Mamaia, proprietatea fotbalistului de geniu Gheorghe Hagi. ... Cert este ca AVAS a inceput executarea silita a firmei care administreaza hotelul Iaki din Mamaia, iar Hagi a ajuns pe lista rusinii a datornicilor.
Apa calda va fi oprita pe rand la cele doua magistrale si va tine aproximativ doua saptamani, afectand cel mai mult cartierul Tomis Nord, aflat in vecinatatea statiunii Mamaia, potrivit NewsIn.
google-analytics.com