Cautare

509 de rezultate pentru "mamaia" (2.78 secunde)
Privatizarea hotelurilor de pe litoral - in special a celor din statiunile Mamaia si Neptun - au fost luata la "puricat" de comisarii Garzii Financiare Constanta. ... Principalele suspiciuni vin din partea privatizarilor derulate pentru hotelurile din statiunile Mamaia si Neptun, a precizat Cristian Radu.
"Actiunile de intimidare a turistilor ce se desfasoara in statiunea Mamaia, actiuni initiate de catre primarul Radu Mazare, nu au nimic in comun cu realitatea si au menirea de a dezinforma atat populatia, cat si de a alunga putinii turisti prezenti pe litoral", a fost opinia liderului local a Partidului Noua Generatie, filiala Constanta, care a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca formatiunea pe care o reprezinta este intru totul de acord cu scoaterea panourilor instalate de edil.
Hotii au dat lovitura intr-un camping din Mamaia, mai multi turisti aflati pe litoral, in vacanta, ramanand fara bani si bunuri.
Mai exact, potrivit Sulfinei Barbu, in statiunea Mamaia s-a constatat ca din suprafata totala de 51.000 mp inchiriata, o suprafata de 23.000 mp, portiune aflata in zona Cazinoului Mamaia, apartine domeniului privat al Primariei Constanta.
Fara a mai da nume, dar vorbind in contextul turismului din Mamaia si statiunile Mangaliei, Rusanu a condamnat atitudinea acestor primarii:
Insa, din pacate, unicele exemple gasite de acesta au fost doua plaje de la Mamaia, acesta uitand ca litoralul are alte multe statiuni, pe o intindere de multe zeci de kilometri.
Aprecierile deloc magulitoare la adresa presedintelui CJC au fost facute atat in cadrul unui seminar desfasurat in urma cu cateva zile la Sinaia, cat si la Mamaia, in cadrul Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania (UNCJR).
Pozitia primarului Constantei a fost intarita de Nicusor Constantinescu, care s-a aratat stupefiat de cei care spuneau prin presa ca "Mazare si Constantinescu au furat toata statiunea Mamaia cu basculanta si au dus-o la ei acasa". ... Alt subiect au fost tantarii din zona lacului din Mamaia.
In incheierea conferintei, Mocanescu s-a aratat dispus sa sustina proiectul primarului Radu Mazare de a amenaja un port de agrement in statiunea Mamaia, precum si de a consolida si extinde actuala pasarela pietonala din zona Cazinou - Mamaia.
Consilierul judetean a mai tinut sa precizeze, legat de Primaria Constanta si declaratia primarului Radu Mazare de reintroducere a taxei de bariera in statiunea Mamaia:
In alta ordine de idei, a retinut atentia respingerea de catre CLM a proiectelor privind acordarea cu titlu gratuit a terenurilor aflate sub activele unor firme mari precum Mamaia SA (14 terenuri aflate sub tot atatea hoteluri pe care le detine), Electrica Dobrogea, Petrom- OMV, Romtelecom, Transelectrica si Oil Terminal.
"Daca acest PUZ nu va trece, nu vom avea nimic pe plaja din Mamaia anul acesta. ... "Se cer taxe in Mamaia, dar nu ofera nimic in schimb", a declarat Manea.
Directia Apelor Dobrogea-Litoral a raspuns favorabil solicitarii privind desfasurarea Class 1 Romanian Grand Prix, in statiunea Mamaia, pe lacul Siutghiol.
La randul sau, Danut Chiparu, propunerea PRM-istilor pentru primaria Eforie, a declarat ca a refuzat sa participe la alegerile din 2004 pe motiv ca nu se simtea pregatit, dar daca va castiga in 2008, va moderniza cele doua Eforii care vor arata asemeni statiunii Mamaia.
Profit urias din intermedierea vanzarii a doua hoteluri din Mamaia si Eforie Insa nu acesta este marele secret al senatorului social-democrat.
Alesii locali ai PSD si liderii centrali ai acestui partid si-au facut aparitia ieri, in statiunea Mamaia, acolo unde vor dezbate un proiect de lege privind descentralizarea administratiilor locale, iar vineri, adica azi, se desfasoara sedinta Comitetului Executiv National.
Referindu-se apoi la criticile celor care intrebau de ce se mai cheltuie bani pentru cursele de barci sau avioane, Mazare a spus ca, prin intermediul acestora, vrea sa pastreze Mamaia ca fanion al turismului romanesc.
Pentru ca a auzit de la televizor ca este concert Goran Bregovic pe litoral - dupa cum el singur a declarat-o -, Mircea Geoana s-a aflat, duminica, in statiunea Mamaia, fapt care n-a ramas netaxat de pedelisti, semn ca tensiunile in coalitia de guvernamant sunt destul de mari.
De altfel, cu Perla Majestic, dupa ce a castigat cele 3 procese, am cazut de comun acord sa incetam doua contracte din Navodari si Mamaia si vor fi inca 10 hectare in plus pentru hotelieri", a declarat ieri Laurentiu Marin, directorul DADL.
Merg prin Mamaia si vad bannere Romania-Land of Choice. Nu aici trebuie sa promovam, in Mamaia", a afirmat senatorul, in cadrul unei conferinte de presa.
google-analytics.com