Cautare

509 de rezultate pentru "mamaia" (2.94 secunde)
se va desfasura in statiunea Mamaia cea de a 40-a editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX 2008.
Voluntarii de la Oceanic Club au fost sesizati, in ultimele zile, despre esuarea unor delfini in zonele Mamaia si Constanta, care, din primele analize, au murit ca urmare a ranilor provocate de plasele pescarilor.Directorul coordonator al ONG Oceanic Club Constanta, biologul Razvan Popescu Mirceni, a spuse ca, in urma cu doua zile, un delfin din specia tursiops truncatus a fost gasit esuat pe plaja din Mamaia.
in statiunea Mamaia, va reuni un numar de 430 de firme expozante care isi vor etala produsele pe o suprafata totala de peste 12.000 metri patrati, a precizat Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, institutie organizatoare, impreuna cu Romexpo SA Bucuresti si cu sprijinul Federatiei Patronatului din Industria Usoara FEPAIUS a acestui eveniment expozitional.
Olimp, Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Saturn, Venus, Jupiter, Costinsti si Eforie Sud), Olimp reuseste sa scoata din bugetul unei familii circa 3.600 de lei pentru un sejur ce include 7 nopti de cazare la hotel de trei stele, all inclusiv.
Programat initial sa se finalizeze la sfarsitul anului 2010, proiectul denumit Green Wave va fi amplasat in nordul statiunii Mamaia, in apropiere de complexul turistic "Hanul Piratilor", beneficiind de o suprafata totala a incintei ansamblului rezidential de peste 20.
Conducerea Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL) a organizat ieri o actiune de control pe plaja din statiunea Mamaia, iar in urma verificarilor, inspectorii au constatat ca operatorul de plaja Romned Port Operator s-a extins cu activitatea pe o suprafata mai mare decat cea inchiriata in urma licitatiei.
Dan Sandulescu, inchizatorul de 29 de ani al giulestenilor, a fost batut cu bestialitate in statiunea Mamaia de patru barbati, totul petrecindu-se din cauza prietenei fotbalistului. Duminica, orele diminetii, statiunea vedetelor din Romania - Mamaia.
Mai intai, artista a avut o cantare la Turnu Severin, dupa care s-a oprit la malul marii, la Mamaia, acolo unde a sustinut un recital la un hotel de cinci stele. ... "M-am bucurat ca am petrecut 1 Decembrie la malul marii, la Mamaia.
Radu Mazare, costumat in Regele-Soare, la prima parada din acest an Primarul Constantei Radu Mazare a participat, sambata seara, la prima parada a carelor alegorice din sezonul estival 2013, apartinand cluburilor din Mamaia.
Caravana GAUDEAMUS 2013 a ajuns la Mamaia, pentru deja traditionala intalnire anuala dintre soare, carte, nisip auriu, muzica si valuri de mare si buns dispozitie.
Liderii USL se intalnesc in Mamaia Reprezentantii Uniunii Social Liberale (USL) se intalnesc, astazi, la Melody Grand Ballroom din Mamaia, incepand cu ora 13.00, la lansarea Programului "USL pentru Turism".
Noul regulament al statiunii Mamaia si al Satului de Vacanta a fost adoptat, iar printre reglementarile aduse se numara limitarea nivelului de decibeli, interzicerea prezentei poneilor si a comertului ambulant pe plaje.
La nord de actuala stațiune Mamaia exista un satuc dobrogean costier tipic. ... Pentru a inlesni accesul turistilor catre Mamaia, intre gara Constanța si stațiune se monteaza o linie de cale ferata pe traseul ocupat astazi de Bulevardul Mamaia.
Sulfina Barbu, facuta mincinoasa Agiacai Saledin, presedintele Asociatiei Patronale "Mamaia", i-a povestit ministrului Barbu despre cum se plang turistii sociali de faptul ca a devenit mai scump sezlongul decat cazarea si despre algele adunate cu grebla de pe plaja, in lipsa oricarui interes al operatorilor de a ingriji plajele adjudecate.
A acceptat omul, ca tot era in Mamaia, si ne-a dat ca punct de intalnire receptia hotelului "Bavaria Blu".
Azi, incepand cu ora 10.00, la Hotelul Flora din Mamaia incepe Scoala de Pregatire Politica a Tineretului Social Democrat, care va fi deschisa de prezenta liderului PSD Mircea Geoana.
De doi ani, traseul de microbuze si minibuze Constanta-Navodari, via Mamaia este deservit de doi operatori:
"Probabil ca aceeasi soarta ar fi avut-o si Portul stiintifico-fantastic din Mamaia.
Presedintii si vicepresedintii de consilii judetene, indiferent de culoarea politica, prezenti vineri la Mamaia la Adunarea Generala a Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania (UNCJR), au semnat un Document de Pozitie in atentia Guvernului si a Parlamentului in care solicita ca proiectul de modificare a Legii administratiei publice locale sa intre in dezbaterea Parlamentului, cu respectarea procedurii de consultare a structurilor asociative, iar prevederile referitoare la conditiile de eligibilitate si de revocare a presedintilor, a vicepresedintilor si a viceprimarilor sa isi produca efectele incepand cu 2008.
Specialistii au propus initial sa se numeasca "Untdelemn de la Mamaia", dar cuvântul "mamaia" nu era aproape de consumator, nu-l reprezenta.
google-analytics.com