Cautare

1418 de rezultate pentru "mama" (2.68 secunde)
Se supara mama pe mine dupa aia. ... Sper sa se supere mama ta pentru felul cum vorbesti. Gigi Becali: Uite, vezi?
permiteti-mi sa schimb registrul si sa va vorbesc in calitate de mama, de sotie.
- mama dvs. ... - Ei bine, mama ta are un copil, tatal tau are un copil, copilul asta nu este nici fratele, nici sora ta.
In prezent, Andreea este notarita, mama, divortata. ... Inzestrata de mama natura cu forme apetisante, Andreea, sau Deea - cum isi spunea pe atunci - a mizat pe fizicul ei in singurul videoclip pe care l-a realizat.
Nu are mama, nu are tata, e PSD-istul inversunat care-l uraste pe Iohannis (Autor:
Datele revizuite cuprind si alte elemente, pe langa capitalul efectiv varsat de catre investitorii straini si creditele acordate de companiile-mama subsidiarelor din Romania, date luate in calcul de BNR.
Bucatarul-sef invata arta de a gati "ca la mama acasa" Majoritatea clientilor restaurantelor stiu ce vor de la mancarea pe care urmeaza sa o savureze. Astfel, indiferent ca vor ciorba de burta, sarmalute, sosuri, frigarui, gratar, rulouri, salate, legume sau mamaliguta, toate trebuie sa fie "ca la mama acasa".
I-am lasat ca au facut valuri de mama-mama", a declarat Mircea Solomon. Odata cu plecarea lui Mircea Solomon din functie, locul pentru scaunul de director al agentiei SAPARD este vacant.
Depozitele bancare ale persoanelor fizice si juridice la sucursalele din Romania ale institutiilor de credit cu sediul in statele membre ale UE sunt garantate de la 1 ianuarie 2007 de sistemul din tara unde isi are sediul banca-mama, potrivit Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
Produse "ca la mama acasa" Potrivit spuselor reprezentantilor DADR Dolj, branzeturile din Dolj atestate deja sunt obtinute din lapte integral crud (achizitionat din zona de deal a judetului - Breasta, Brabova, Scaiesti, de la producatori agricoli ale caror animale pasuneaza pe pajisti naturale), cheag natural de miel si praz, specific zonei oltenesti.
Sucursalele bancilor straine din Romania nu vor fi afectate, pentru ca lucreaza dupa regulile bancii-mama. ... Institutiile de credit care au statut de sucursala pe piata bancara din Romania nu au obligatia de a-si aviza la banca centrala normele proprii de creditare, ele supunandu-se legilor bancii-mama.
O societate noua desprinsa din Electroputere se va ocupa de activitatile conexe ale firmei-mama.
De asemenea, firma de pe la noi care ia în franciza un produs sau un serviciu în multe situatii trebuie sa achite companiei-mama o taxa de franciza de câteva zeci de mii de euro, de la caz, la caz.
La fel si cu stimulentele, mama sau tatal care aleg sa se intoarca la serviciu primesc 100 de lei de la stat plus alocatia de 200 de lei.
Creditele pe care le iau firmele localizate in Romania de la companiile-mama cu sediul in strainatate au potentialul de a adanci deficitul de cont curent, deoarece vor fi returnate la scadente.
Fetita sa si-a imbratisat cu lacrimi in ochi mama si nu contenea sa ii spuna cat de frumoasa este.
• In aceasta dimineata, presa romana titra "Cristian Tabara, cercetat pentru viol"" "In dosarul penal cu numarul 2279/P/2010, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti desfasoara acte premergatoare inceperii urmaririi penale impotriva lui Tabara Cristian sub aspectul savarsirii infractiunii de viol asupra unui minor, fapta prevazuta de articolul 197 alineatul 3 din Codul Penal", a precizat purtatorul de cuvant al Parchetului, procuror Alexandra Lancranjan, potrivit evz.ro Plangerea a fost depusa de fetita in varsta de 12 ani, care a mers la politie insotita de mama sa, o fosta iubita a lui Cristian Tabara.
Transmit, nu mama, la Statistica se transmite din localitatile unde nu exista sistem computerizat, chestiile astea se transmit, iubita mea, cu porces-verbal de mana, prin telefon. ... Mama, te termini?
Tatal ei era jurnalist, iar despre mama sa, Arianna povesteste ca a fost cea puternica influenta din viata ei. ... Toata lumea a ras, mai putin mama mea, care mi-a zis 'Bine, hai sa vedem cum poti ajunge acolo'.
Sunt mama! Se pare ca bebe a vrut sa se nasca pe 10, la fel ca tatal sau a carui zi de nastere o sarbatorim in septembrie", a mai spus emotionata proaspata mama.
google-analytics.com