Cautare

1418 de rezultate pentru "mama" (3.36 secunde)
cancan.ro:Mama, mama, ce bucata! Anamaria Prodan si-a schimbat look-ul si a dat iama la piscina! Uite cum si-a expus silicoanele la plaja Anamaria Prodan si-a schimbat lokul in urma cu putin timp.
La scurt timp dupa prima sa aniversare, mama sa, s-o numim Claire, s-a maritat cu un director de teatru.
Sa invat sa traiesc fara mama mea (2000 ore) 2. Sotia mea nu este mama mea (350 ore) 3. Sa inteleg ca fotbalul nu este altceva decat un sport Modulul 2:
Astazi, de la ora 19.00, la Grand Cinema & More din Baaneasa Shopping City, va avea loc avanpremiera comediei Mama, ce zi!.
horror, thriller Belle, impreuna cu sora ei mai mica si fratele ei geaman, care este in coma, se muta cu mama lor intr-o noua locuinta, iar asta pentru a economisi banii necesari asistentei medicale pentru fratiorul aflat in coma.
Mama, Vannozza dei Cattanei, originara din Brescia, era de cincisprezece ani amanta lui Rodrigo. ... Cu mama ei in schimb are un raport detasat.
Am o echipa de angajati care brodeaza iile, ne-a spus Maria Vitalis, care a mostenit aceasta pasiune de la mama si de la bunica sa.
Gabriela Maltezeanu de la Podoabe Mesesugaresti a venit la targul din curtea MTR cu ii facute de mama ei, Maria, genti crosetate din lycra si bumbac, in diverse culori, la 60 Ron,in fuctie de marime, perne crosetate in diverse culori, brose la 11 ron, cu flori si magneti de frigider inediti.
Fara sa stie prea bine ce se intampla, unii soferi injurau de mama focului, injuriile fiindu-le adresate in primul rand agentilor de circulatie care blocasera drumul. "Ce mama naibii fac acolo, de nu dirijeaza circulatia, sa se poata circula mai repede?!", striga o femeie, aflata la volanul unei Nubira.
Mama prostilor e vesnic gestanta, mama desteptilor mai putin, din pacate. Sunt unii care sunt inregimentati, sunt anumiti oameni, din structura statului sau din afara, care vor sa creeze o ruptura.
In acest timp, mama lui Mitchell era bolnava; ... - In dimineata urmatoare, la ora 6:00, mama a venit in graba in camera mea.
5,2% dintre romani au fost diagnosticati cu cancer, la un moment dat, de-a lungul vietii 21,1 % dintre romani au/au avut cel putin un membru din familia restransa (sotul/sotia, fiul/fiica, mama/tata) diagnosticat cu cancer numai 1% dintre romani considera ca autoritatile reprezinta principalul sprijin in cazul ar fi diagnosticati cu cancer 75% dintre romani considera ca dureaza prea mult pana un medicament nou descoperit sa ajunga la pacienti cu cancer din Romania Centrul pentru Inovatie in Medicina (InoMed) si compania specializata in studii de piata IMAS au realizat prima cercetare sociologica reprezentativa la nivel national care si-a propus sa evalueze relatia dintre romani si cancer.
Resursele de care ar avea ei nevoie si le-ar produce singuri sau le-ar gasi mai aproape de planeta lor mama. ... - tipul II - care ar folosi de 10 miliarde de ori mai multa energie decat cele de tip I - prin captarea ei de la steaua mama.
Sotia s-a repezit nelinistita spre camera vecina, care dadea spre strada, unde dormea mama ei, in timp ce martorul deschidea grabit storurile de la fereastra camerei lor. ... Chemat de sotie si de mama acesteia, a gasit camera alaturata scaldata intr-o lumina de un alb intens.
Ca si la Washington e o paruiala, mama-mama! Si e pe baza de greaua mostenire! N-au verificat, maica, daca Assad a dat toate armele chimice!
De fapt, dacii de atunci intelegeau foarte bine ce zicea el, dar radeau de graiul lui stalcit prin raport la limba-mama pe care o vorbeau ei.
El i-a propus sa devina mama. ... Si la un ceas interesant de la mama, pe care Alex l-a facut tandari.
Alaturi a vazut-o pe mama ei, tanara, ca la vreo 35 de ani, cu o seringa mare in mana si cu ceva vascos in interior. ... Mama ei i-a dat cearsaful la o parte si i-a infipt acul seringii in abdomen.
Era un tata sensibil si bland, isi iubea enorm cei doi copii, asa cum isi iubise mama atat de mult incat mi-a parut ca n-a suportat pierderea ei.
Dana Chera, fosta Grecu, a devenit mama pentru a treia oara, sambata, 21 iulie, dupa ce a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa.
google-analytics.com