Cautare

1418 de rezultate pentru "mama" (5.46 secunde)
Exact in spatiul de timp in care la Antena3 in platou, era invitata mama premierului, in platou la Romania TV era invitata mama fratilor Camataru.
Am in biblioteca pe care mi-a lasat-o mostenire mama mea, scriitoarea Areta Sandru, 5 carti semnate de Sanziana Pop: ... De fapt, inainte de 1989, mama mea a cunoscut-o pe Sanziana Pop, amandoua au scris si publicat in anii 80 proza, poezie si reportaje in Luceafarul.
Simona Gherghe a revenit la Acces Direct, dupa ce a devenit mama pentru prima oara. ... Nu vreau sa ma judece lumea si cred ca mama se va supara, dar o spun.
Familia Cristinei Topescu a decis ca trupul jurnalistei sa fie incinerat, urmand ca cenusa sa ajunga la mama ei, in Oradea. ... Prezent va fi fratele mai mare al realizatoarei TV, Cristi Topescu, iar cenusa sa va fi dusa in Oradea, oras in care traieste mama sa, in prezent.
"Nu am nevasta, nu am mama, nu am copii, nu am nimic. ... "Eu ca sa vad familia mea si fetele mele si mama mea si nevasta mea...Daca eu am trecut prin iadul smereniei si prin iadul iubirii cum sa nu vreau eu acum gratierea?
Si-a ingropat mama si, apoi, s-a retras la manastire rapus de o neagra depresie! ... Intre timp, el s-a mutat din Olanda in Romania, a divortat de sotie la notar si si-a ingropat mama, rapusa de cancer in urma cu doar cateva luni.
Versuri controversate in noul imn al Nationalei de fotbal "Hai pe ei, pe mama lor / Ori murim, ori castigam" Noul imn oficial al echipei nationale, lansat de FRF si compus de trupa Iris contine o serie de versuri controversate.
Mi se parea genial si am implorat-o pe mama la nesfarsit sa-mi ia si mie unul". In cele din urma, investitia facuta de mama lui Mark a inceput sa dea rezultate.
Nici mama fetei nu stia foarte multe despre ceea ce s-a intamplat, nu avea o relatie foarte apropiata, era crescuta de bunica. Mama fetei ne-a intrebat pe noi daca stim ce s-a intamplat.
Si pentru ca orice mama trebuie sa isi aminteasca in primul rand ca este femeie si merita un rasfat de seama, oriunde ti-ai petrece Craciunul sau Revelionul, Shades Beauty Lounge are o solutie de hairstyling personalizata pentru caracterul si trasaturile tale.
Caci Halle Berry stie sa fie si o buna mama, iar relatia cu fiica sa Nahla este exemplara: ... actrita, mama si iubita!
Si de cate ori nu te-am rugat sa n-o mai certi pe mama Iti aduci aminte, toate promisiunile ca n-o s-o mai faci, Iar tu, ca si cand nu te-as fi rugat niciodata, Nu ma ascultai si o luai de la capat, stiind foarte bine Ca nu iubeam pe nimeni mai mult pe lumea asta Iar motivul era mereu acelasi, aceeasi cheie de yala Pusa sub presul de la usa ca sa pot intra in casa cand veneam dimineata de la bairam.
"Mama mea nu a incercat sa faca publica aceasta informatie, intrucat suntem o familie onesta. ... "Am aflat de la inceput de la mama mea ca sunt fiul cunoscutului regizor", mai scrie acesta, in document.
Pe urma tot Olimpul aducea cu un fel de CC al PCR ( grecii aflasera de la Pithia - adevarata adevarata mama Omida- ce vor pati romanii mai tarziu).
Ma bucur foarte mult ca voi fi din nou mama. Fiica mea, Alesia, si-a dorit un fratior! Mi s-a aratat dinainte, in vis, ca voi avea un copil", ne-a spus Dana Marijuana, in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
sotul meu face peretii:)), socrul meu picteaza personaje de poveste si desen animat pe toti peretii, eu ma ocup foarte mult de partea cu actele, soacra mea ne coordoneaza pe toti cu mana ei de fier, iar mama ne sprijina cu multe sfaturi practice pentru ca ea nu este intr-o stare de sanatate prea buna", a mai adaugat artista care are planuri mari de viitor.
De mic copil, de cand avea doi ani, mama lui a observat ca micul ei artist nu mai suporta hainele, nu doar noaptea, ci si in timpul zilei! ... "Mama ma imbraca, eu ma dezbracam.
Astfel, vedeta vrea sa fie supusa unei noi interventii chirurgicale pentru extirparea ovarelor, tot de teama de a nu face cancer la fel ca mama ei, care a murit la varsta de 56 de ani de cancer ovarian, scrie inquisitr.com.
Acesta a fost primul rol principal al Patriciei Kaas intr-o drama TV, un rol deosebit de intunecat si extrem de solicitant din punct de vedere emotional, artista trebuind s-o impersoneze pe Cathy, o mama devastata de pierderea fiicei sale.
A suferit mult pentru ca tatal ei a parasit-o la varsta de 5 ani si a crescut doar alaturi de mama sa care s-a straduit sa o educe bine si sa nu o faca sa simta, pe cat posibil, lipsa tatalui.
google-analytics.com