Cautare

1107 de rezultate pentru "lupte libere" (3.88 secunde)
Sedinta aniversara a Senatului consacrata alegerilor din 20 mai 1990 Biroul permanent al Senatului a aprobat luni propunerea Asociatiei Neguvernamentale Clubul CPUN ca 25 de ani de la primele alegeri libere, desfasurate in 20 mai 1990, sa fie marcati miercuri la Parlament.
O noutate o reprezinta constituirea asa-ziselor antrepozite libere. Ele sunt destinatii vamale pe teritoriul Romaniei in care regimul vamal aplicabil marfurilor va fi similar cu cel din zonele libere.
Potrivit declaratiilor directorului Zonei Libere, Angela Ivan, banii primiti vor fi folositi pentru finalizarea infrastructurii, astfel incat investitorii din zona sa aiba toate conditiile de care au nevoie, respectiv drumuri de acces, apa, curent electric.
Cei mai multi dintre angajatii celei mai mari uzine de la Combinat, Uzina de Laminate Plate (ULP), nu vor mai veni la munca incepand cu 21 decembrie si pana pe data de 5 ianuarie, acestia trebuind sa isi ia zilele libere ce li se cuvin pentru orele suplimentare muncite.
Senatorul PNL Mircea Diaconu a criticat, sambata, in timpul unei conferinte de presa sustinute la Tulcea, decizia de acordare a zilelor libere obligatorii fara plata, conform Legii 324/2009.
• permiterea achizitiei libere a unei anumite suprafete din terenul agricol al tarii de catre cetateni straini din UE care nu sunt stabiliti in UE2;
Pasajul de la Piata Presei, gata in 18 luni Primaria Capitalei a finalizat procedura de atribuire a lucrarilor de constructie a noului pasaj subteran de la Piata Presei Libere.
Discutii libere 17:30 Sanatatea femeii in zilele noastre.
Astfel, ar urma sa fie desfiintate liniile de tramvai 8 (Depoul Militari - Zetarilor), 34 (Banu Manta - Cimitirul Serban Voda), 35 (Depoul Militari - Gara Basarab), 42 (Piata Presei Libere - Gara de Nord) si 56 (Piata Sfanta Vineri - Republica).Primaria Municipiului Bucuresti, prin Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti - Ilfov (ADTPBI), anunta intentia de a reorganiza reteaua de tramvaie din Capitala, anunta STB.Modificarile vizeaza cresterea eficientei liniilor de tramvai si a interesului populatiei pentru acest mijloc de transport nepoluant.
Guvernul a adoptat mini-vacantele pentru bugetari In total, anul 2023 va avea 17 zile libere. Zilele 23 ianuarie, 2 iunie si 14 august 2023 vor fi zile libere.
Presei Libere - P-ta. ... Presei Libere - P-ta. ... Presei Libere - P-ta. Arcului de Triumf - Bd. Maresal Prezan - P-ta.
• Piata Presei Libere - Piata Arcului de Triumf - Bulevardul Maresal Al. ... • Piata Presei Libere - Piata Arcului de Triumf - Bulevardul Maresal Al.
Nu el este cel care trebuie sa lupte cu politizarea aparatului, ci chiar politicienii trebuie s-o respinga, nu un functionar care are un salariu de 1.100 de lei, de 1.500 de lei, de 2.000, de 3.000 de lei - un bun functionar cu vechime;
Pe de alta parte, ei, ca fiecare politician cu personalitate, e normal sa se lupte, sa se zbata, in niste limite, bineinteles, in masura in care au programe si pot sa aiba dezbateri pe ele cu privire la dezvoltarea Craiovei. ... Cine doreste sa lupte, se lupta pentru fiecare bucatica.
Chiar daca Tara Bascilor a devenit intre timp o regiune cu o autonomie sporita, teroristii basci continua sa lupte pentru o independenta totala, sprijiniti fiind si de consangenii lor din sudul Frantei.
Se dau lupte in adevaratul sens al cuvantului; ... Au loc lupte de strada in principalele orase din Romania. In perioada 16-22 Decembrie 1989 situatia centralizatoare a victimelor era urmatoarea:
Liberalii sint dispusi sa lupte chiar si impotriva colegilor de Alianta pentru ca votul uninominal sa fie introdus in tara noastra. ... In plus, membrii partidelor importante vor fi preocupati sa se lupte intre ei in loc sa se concentreze asupra problemelor care ii framinta pe cetateni.
Premierul a afirmat ca, probabil, a venit momentul ca presedintele Basescu sa raspunda acum pentru o atitudine inexplicabila prin care s-a implicat cu indarjire in conflicte si lupte care au provocat probleme societatii.
De altfel, atat liberalii, cat si udemeristii sustin ca vor face lobby pentru judetul Bihor si ca vor face front comun cu orice alta formatiune politica ce va dori sa lupte pentru acest deziderat.
Dar PSD a uitat sa lupte, sa muste, sa fie radical. ... Poate Ponta, care are si motive sa se lupte, are ceva de demostrat, si chef de incaierare, sa le puna la slabit.
google-analytics.com