Cautare

343 de rezultate pentru "lota" (3.13 secunde)
MAGAZIN : Avion rapit de extraterestri? (Autor : DAN D. FARCAS) Pe 8 martie 2014, zborul MH370 al firmei Malaysia Airlines, cu un Boeing 777 avand 239 persoane la bord, a disparut fara urma in timp ce facea o cursa de la Kuala Lumpur la Beijing.
MAGAZIN: Conferinta "OZN Romania" (Autor: DAN D. FARCAS) ASFAN (Asociatia pentru studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate din Romania) a organizat, in data de 10 mai 2014, in sala de conferinte a Muzeului Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu), in prezenta unui public select si interesat, prima editie a Conferintei "OZN Romania".
i-medic.ro:
antena3.ro: Dosarele care il pot transforma pe Traian Basescu din presedinte, in "PUSCARIABIL". FLOTA ii da fiori reci • Traian Basescu se erijeaza in aparatorul justitiei si statului de drept in Romania si reprezinta tara in fata liderilor europeni.
REVISTA MAGAZIN: Peter Sturrock si dovezile radar (Autor : DAN D. FARCAS) Scepticii care comenteaza fenomenul OZN sustin ca o problema majora in acest domeniu este lipsa dovezilor fizice si ca singurele argumente prezentate ar fi observatiile unor martori, care nu sunt de incredere.
infobrasov.net: Fragmente dintr-un RECHIZITORIU de care toti procurorii se feresc: PRIMUL BILANT PENAL AL LUI TRAIAN BASESCU ! Pagube generale:
Guvernul a adoptat o hotarare privind aprobarea Strategiei Nationale de Sanatate 2014-2020 si a Planului de actiuni pe perioada 2014-2020 pentru implementarea Strategiei Nationale.
Adevarul: Elicopter SMURD prabusit. Toti cei patru membri ai echipajului au murit (Continuare) - ORA 22.38 Femeia salvata se afla in stare critica la spital, este in stare de inconstienta.
www.descopera.ro informeaza:
MAGAZIN : Lumini misterioase in Oceanul Pacific (Autor : DAN D. FARCAS) - continuare - Lumini spectaculoase Au aprins luminile de aterizare pentru a vedea la timp eventuala cenusa vulcanica.
Senatorul Marian VASILIEV a sustinut o declaratie politica intitulata: CUM SA DEVII OFITER MARITIM DE PE LACUL MOGOSOAIA. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Unico Intensiv si-a deschis portile, pentru a 6-a editie, la Facultatea de Geografie a Universitatii din Bucuresti, in ziua de 22 iunie.
romaniacurata.ro: Grecia: Esecul primei natiuni ortodoxe si ce inseamna pentru noi (Autoare: Alina Mungiu-Pippidi) Portretele il arata de o rara frumusete:
www.desprecopii.com informeaza: Ce faci cand afli ca vei avea un copil cu Sindrom Down Daca doctorul iti spune ca vei avea un copil cu Sindrom Down, verdictul poate cadea ca o bomba peste tine.
MAGAZIN: Submarinele rusesti si obiectele neidentificate submersibile / Autor: DAN D. FARCAS (Continuare) A.S. Kuzovkin, ufolog si cunoscut autor sovietic, a fost implicat in cercetarea OZN dupa ce a observat un astfel de obiect in 1964.
Renuntarea totala la raporturile sexuale ar putea sa ii ajute pe oameni sa traiasca pana la varsta de 150 de ani, afirma un cercetator rus care locuieste in Marea Britanie, citat de site-ul elle.fr.
ziarulring.ro: Prof. dr. Tudorel Butoi diagnosticheaza teroarea: Fara pace, ne putem lua ramas-bun de la civilizatie Seria atentatelor teroriste continua sa inroseasca harta lumii civilizate.
B365.ro informeaza: METROREX. INVESTITII de 340 de MILIOANE de LEI in 2017.
MAGAZIN: Observatii inexplicabile (Autor: DAN D. FARCAS) Printre cazurile OZN din istoria ufologiei romane merita sa rezum 3 exemple raportate de angajatii flotei noastre maritime si cercetate de Ion Hobana si Calin Turcu.
www.elpis.ro informeaza: 25 Martie - Ziua Nationala a Greciei Marea Revolutie a poporului elen din 1821 a fost un urias efort al neamului nostru pentru scuturarea unei indelungate sclavii de 4 veacuri si restabilirea libertatii si demnitatii natiunii noastre.
google-analytics.com