Cautare

343 de rezultate pentru "lota" (4.02 secunde)
MAGAZIN: Doru Davidovici si colegii sai (Autor: DAN D. FARCAS) Locotenent-colonelul aviator Doru Davidovici (1945-1989) a fost in anii 1970 si 1980, unul dintre cei mai indragiti scriitori de fictiune din Romania, cu peste 10 carti publicate.
terrafemina.com informeaza: 5 (foarte) bune motive pentru a dormi goi (Autoare: Adele Breau) Aruncati imediat pijamaua si sosetele din picioare, care il aduc la disperare pe partener.
MAGAZIN: Noi dovezi legand OZN-urile de armele nucleare(Autor: DAN D. FARCAS) Investigatorul relatiei dintre OZN-uri si armele nucleare - Robert Hastings - a distribuit in 2016, in reteaua I-Team din Las Vegas, un nou documentar in care aduce dovezi in sustinerea ideii ca OZN-urile monitorizeaza armele nucleare.
MAGAZIN: Fisiere OZN ale oficialitatilor din Noua Zeelanda (Autor: DAN D. FARCAS) Ufologul australian Paul Dean, despre care am amintit si saptamana trecuta, a devenit, in ultimii 20 de ani, expert in ceea ce priveste asa-numitele fisiere OZN guvernamentale.
Calarasiul de altadata: Despre aeroportul Calarasi (Autor: Nicolae Tiripan) La solicitarea d-lui Stelica Aragea repostez materialul despre aeroportul Calarasi. Odata cu trecerea Cadrilaterului la Romania, in anul 1913, Calarasiului i s-a creat o noua perspectiva, sub toate aspectele:
MAGAZIN: O intalnire in provincia Saskatchewan (Autor: DAN D. FARCAS) Intr-un articol, postat recent pe internet, a fost rememorata una dintre cele mai interesante observatii OZN de tipul INTALNIRE APROPIATA DE GRADUL II.
KFETELE: Metoda rapida de slabire: arde 100 de calorii in patru minute Jim Saret, unul dintre cei mai populari antrenori de fitness din Statele Unite, a conceput o tehnica unica de pierdre in greutate.
MAGAZIN: Inregistrari radar ale unor OZN-uri (Autor: DAN D.
one.ro: Casuta plimbareata. O tanara din Romania sta intr-o casa pe roti pe care o muta oriunde vrea Din septembrie 2017, Gabriela Isadora, o tanara din Romania, traieste permanent in Casuta plimbareata, o casuta pe roti pe care o muta oriunde vrea.
MAGAZIN: Invazie extraterestra in luna mai? (Autor: DAN D. FARCAS) Din ianuarie 2018, in media romaneasca a inceput sa circule o stire infioratoare:
MAGAZIN: Scepticii contesta ca OZN-urile sunt extraterestre (Autor: DAN D. FARCAS) Am prezentat nu demult, in cateva episoade, ecoul pe care l-a avut dezvaluirea faptului ca Pentagonul a finantat cu 22 milioane de dolari un studiu pentru a afla ce sunt OZN-urile.
ASFAN: Propulsia OZN (Autor: Alexandru Musat) Explicatii posibile ale performantele de zbor caracteristice OZN-urilor OZN -urile ce pot fi incluse in categoria unor nave mai mult sau mai putin extraterestre, au doua importante stari de evolutie aeriana:
MAGAZIN: Trei videoclipuri oficiale OZN (Autor: DAN D.
MAGAZIN: Dovezi si scepticism OZN (Autor: DAN D. FARCAS) Fizicianul nuclear Enrico Fermi era faimos pentru intrebarile sale provocatoare. In 1950, la Laboratorul National Los Alamos, dupa ce a discutat despre OZN-uri la o masa, Fermi a intrebat:
LIGA MILITARILOR: SCUFUNDAREA CARGOULUI CALARASI - 13 IUNIE 1997 (Autor: Albu Danut) 1997, 13 iunie - cargoul Calarasi (pavilion: Romania, IMO:
ZIARUL FINANCIAR: O istorie a razboaielor ruso-turce. Cand au inceput conflictele dintre cele doua puteri si cine a castigat (Autoare:
Publicistul Florian Popa Micsan a postat pe pagina sa de Facebook un text intitulat: Un subiect care provoaca nostalgii: Unde sunt meseriasii de altadata?
MAGAZIN: Dezvaluirea unei intalniri din 1975 (Autor: Dan D.
MAGAZIN: Obiecte neidentificate deasupra unor aeroporturi (Autor: Dan D. Farcas) Acest obiect ar fi aparut si pe radarul aeroportului. Acesta a fost zarit de martori atat cu ochiul liber, cat si cu binoclul.
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. Interviu cu prof.univ.dr. Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. (Autoare: OANA BUGEAG) (continuare) MEDIC DE TARA LA DITESTI - Erati absolvent de medicina, chiar ati si profesat cativa ani ca medic la tara.
google-analytics.com