Cautare

3941 de rezultate pentru "liste note titu maiorescu curtea de arges" (4.37 secunde)
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
Duelul dintre FC Arges si FCSB, scor 2-3, a fost unul incendiar in teren, cu o multime de faze de poarta superbe, dar si cu momente tensionate intre jucatorii celor doua echipe.
O femeie de 40 de ani din Arges a murit, marti, dupa ce a fost batuta crunt de catre sotul ei, iar primele cercetari ale politistilor arata ca barbatul ar fi recurs la acest gest din cauza geloziei, acesta primind SMS-uri prin care era anuntat ca femeia il insala cand el este la serviciu.
U Cluj - FC Arges 2-0 Superliga, play-out, etapa 1 A marcat: Remacle '45+1, Tescan '90+5 Echipele de start: ... Ioan Ovidiu Sabau FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila Arbitru:
FC Arges - Voluntari 0-2. ... Sigurjonsson (9), Nemec (17) Echipele de start: FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila FC Voluntari: M.
Cupa Romaniei, sferturi de finala CFR Cluj - FC Arges 1-0 (0-0) A marcat: Krasniqi 89 Echipele de start: ... Dan Petrescu FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila Stadion:
Superliga, etapa a 6-a CS Mioveni - FC Arges 0-2 (0-1) Au marcat: Calcan 7, Garita 66 Echipele de start: ... Vlad Taran FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila
Anul care tocmai s-a incheiat nu a fost unic doar prin faptul ca a fost anul in care tara noastra a intrat in sanul Uniunii Europene, ci si prin faptul ca a adus o premiera in viata politica romaneasca - referendumul pentru suspendarea sefului statului, urmat de un altul dedicat pronuntarii poporului pentru votul uninominal.
Iosif Buble posteaza pe blog o "argumentatie beton" a senatorului PSD Dan Sova (foto) cu privire la procedura de suspendare a presedintelui Basescu.
Anterior, plenul Camerei Deputatilor aprobase, cu 165 de voturi "pentru", un vot "contra" si o abtinere, reexaminarea Legii privind organizarea si desfasurarea referendumului, care preciza ca demiterea presedintelui Romaniei sa fie aprobata daca a intrunit majoritatea voturilor cetatenilor inscrisi in listele electorale.
Va prezentam clasamentul primelor 10 subiecte de presa, in functie de impactul lor asupra opiniei publice: ... Codul Portocaliu si Codul Galben au fost prelungite Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit atentionarea emisa sambata, pana luni, la ora 20:00.
Si tremura brazii Miscand ramurelele, Caci noaptea de azi-i Cand scantee stelele, Se bucur copiii, Copiii si fetele, De dragul Mariei Isi piaptana pletele, De dragul Mariei Si-a Mantuitorului Luceste pe ceruri O stea calatorului...
Sorina Severin) Oare cum ar fi aratat poeziile lui Mihai Eminescu daca nu ar fi fost inspirat de Ingerul Blond, asa cum o alinta poetul pe cea care i-a furat inima pentru totdeauna, Veronica Micle?
Portretul revolutionarului de profesie (Autor: ... Acesta este astazi revolutionarul de profesie invocat de el in urma cu un secol, asa a ajuns, in halul asta!
Cu ocazia celui de-al 6-lea Congres Mondial de Ozonoterapie desfasurat in perioada 9-10 Noiembrie 2018 la Guangzhou, China, Adunarea Generala a W.F.O.T. l-a ales in functia de Presedinte pe domnul doctor Stefan Tiron (presedinte fondator al S.S.R.O.O.T.) .
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni seara ca in ciuda diferentelor ideologice dintre PSD si PNL, se pot gasi platforme care sa adune abordarile liberale cu cele social-democrate si a adaugat ca "ideea cotei unice reprezinta o intelegere ingusta din partea unor liberali, care au promovat-o".
Portalul e-Romania, lansat, marti, de guvern, prin Ministerul Comunicatiilor, include, la capitolul dedicat limbii si literaturii romane, erori fundamentale de exprimare si de continut, dincolo de faptul ca multe fragmente de text sunt copiate, fara citarea sursei, de pe diverse site-uri.
Cornel COMAN) Nu incetez a ma minuna, la fiecare 15 ianuarie, de piosenia standardizata cu care celebram "nasterea poetului national". ... Pretuiesc jurnalismul eminescian, ma inclin in fata poeziei sale, dar cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa faca aceste aprecieri in cunostinta de cauza.
Miscarea de Rezistenta informeaza:
Programul celui de al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie si Conferinta: Nutriterapia - orientari actuale si de perspectiva, 7-10 noiembrie 2013, Bucuresti Evenimentul este organizat de:
google-analytics.com