Programul celui de al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie si Conferinta: Nutriterapia - orientari actuale si de perspectiva, 7-10 noiembrie 2013, Bucuresti
Evenimentul este organizat de: Institutul National pentru Medicina Complementara si Alternativa (INMCA) in colaborare cu Societatea Romana de Acupunctura, Societatea Romana de Homeopatie si Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti. Evenimentul se va desfasura in perioada 7 - 10 noiembrie, in Amfiteatrul Complexului Panduri, Soseaua Panduri, nr. 22, sector. 5.
Taxa de participare unica 400 ron.
Lucrari inscrise pentru prezentare: 81, workshop-uri 3. Participa invitati straini din 12 tari: Austria, Belgia, R.P. China, Cuba, Franta, Germania, Grecia, India, Serbia, SUA, Turcia si Ungaria. In cadrul Congresului vor functiona standuri cu aparatura, suplimente nutritionale, carti etc. Masa de pranz, cafeaua, patiserie, apa si sucuri vor fi oferite participantilor pe intreaga durata a desfasurarii congresului prin cattering. Joi dupa-amiaza va fi un pranz festiv cu expozitie de arta culinara. In zilele de joi, vineri si sambata se vor desfasura concerte de Harpa, pian si vioara.
Pachetul cu mapa de congres va cuprinde programul, volumul de rezumate, pliante si brosuri informative precum si unele mici cadouri surpriza de la firmele care colaboreaza la realizarea acestui eveniment. Intreaga desfasurare a congresului va fi filmata, iar DVD-urile rezultate vor putea fi achizitionate la scurt interval de la incheierea evenimentului de la serviciul administrativ al INMCA. Revista de Romana de Acupunctura va publica in cursul primului semestru al anului 2014 - o selectie din cele mai bune lucrari prezentate la congres. Volumul va putea fi achizitionat de la INMCA. Rezumatele in limba engleza vor fi postate in luna ianuarie pe site-ul ICMART.