Cautare

3941 de rezultate pentru "liste note titu maiorescu curtea de arges" (7.77 secunde)
Directia Apelor Jiu a emis, in perioada 2000 - 2005, mai multe ordine de compensare de datorii catre diverse societati, incalcand legea, au concluzionat controlorii financiari ai Camerei de Conturi, care au verificat recent activitatea institutiei.
Presedintele Traian Basescu, primarul Craiovei Antonie Solomon, membrul CNA Dan Grigore si DNA Arges s-au numarat printre "repetentii libertatii de exprimare", ei primind in acest sens premii, luni seara, la Cheful Presei, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.
Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu Fostul politist Cristian Cioaca, acuzat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat, marti, la 22 de ani de inchisoare, de magistratii Tribunalului Arges, informeaza Mediafax.
Lucretia Borgia - Continuare - Punctul de cotitura Lucretia cu copilul sau sunt trimisi la Nepi "motivul acestei calatorii, e acela de a cauta putina consolare si distractie de la durerea provocata de moartea ilustrului Alfonso d'Aragona, sotul sau" scrie Burcardo.
Curtea Constitutionala sustine ca OUG 136/2008 privind amanarea cresterii salariilor profesorilor afecteaza drepturi fundamentale, respectiv dreptul la munca si la protectia sociala a muncii si dreptul la un nivelul de trai decent, se arata in motivarea deciziei Curtii din 12 noiembrie.
Curtea Internationala de Justitie de la Haga a dat dreptate Romaniei prin faptul ca linia de delimitare nu va fi influentata de Insula Serpilor, care are dreptul la o mare teritoriala de numai 12 mile marine, decizia fiind adoptata in unanimitate de cei 15 judecatori ai Curtii.
Orasul Curtea de Arges se pregateste, zilele acestea, sa-l primeasca pentru totdeauna pe Regele Mihai I. ... Strazile se curata de doua ori pe zi, iar in Gara Regala, data uitarii de multi ani, se face curatenie. La prima vedere, par a fi pregatiri de sarbatoare.
Reteaua PROFI continua expansiunea prin alte cinci magazine inaugurate astazi la Curtea de Arges, Salistea de Sus, Alba Iulia, Bacau si Tismana. In format Standard a fost deschis astazi magazinul din localitatea Curtea de Arges.
A construit biserica manastirii Curtea de Arges.
Astazi, 15 ianuarie, se implinesc 169 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu. De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania.
Dezbaterile de la Curtea de Apel Bucuresti in cazul contestatiei lui Dan Voiculescu fata de decizia de politie politica data de CNSAS au fost amanate pentru 29 mai.
A venit vara si politicienii, in lipsa de idei si pentru ca nu vor sa fie uitati cat suntem in vacanta, inclusiv ei, ne lasa asa o dara, ca o coada de cometa... ... Povestea este scoasa de la naftalina de cate ori nu prea mai au ceva de spus.
Ziua loviturilor de teatru (Autor: ... Si nici la plecarea simultana a lui Victor Paul Dobre de la Administratia Internelor. O alta surpriza de proportii este plecarea lui Marga.
Intreaga conducere a PD Arges va fi schimbata pana la sfarsitul acestei luni. ... Presedintele Dan Bica a declarat ca nu-si poate reprosa rezultatul pentru care va plati politic, deoarece in conjunctura politica din Arges nu putea obtine un scor mai bun.
Ovidiu Vladoi este noul manager public al Prefecturii Dolj, dupa ce s-a transferat la Craiova de la Prefectura Arges. ... "Ne-am dorit un astfel de post la Prefectura Dolj, iar la Arges exista un post ocupat de mai multi ani de o persoana din Craiova.
Deputatul Cristian Boureanu si-a dat marti demisia din functia de presedinte al PDL Arges, dupa ce conducerea centrala a partidului a decis sa desemneze un grup format din Sulfina Barbu, Florin Popescu si Cristache Radulescu, care sa se ocupe de organizarea filialei.
Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat ca toate sediile PDL din tara vor fi pichetate luni de membrii PSD, in semn de protest pentru arestarea presedintelui CJ Arges, Constantin Nicolescu.
Anul trecut, a cheltuit in fiecare zi lucratoare 10.000 de euro, cu 92% mai mult decat presedintele Romaniei intr-o luna. Presedinti ai Camerelor de Comert Judetene spun ca printre extravagantele "reformatorului Sistemului Cameral"
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Brand de tara in Uniunea Europeana. O poveste romaneasca de succes: magiunul de Topoloveni Cine spunea ca nu avem un brand de tara puternic? Il avem si e chiar unul recunoscut oficial de UE.
google-analytics.com