Cautare

3941 de rezultate pentru "liste note titu maiorescu curtea de arges" (3.27 secunde)
Dezvaluirea a fost facuta de prim vicepresedintele PD-L, Adriean Videanu.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. Ca urmare a acestei decizii, Rafinaria Arpechim va functiona pana la pronuntarea instantei de fond.
Tribunalul Arges a acceptat, vineri, cererea de eliberare sub control judiciar al lui Cornel Penescu, insa decizia poate fi atacata cu recurs.
Puteti citi in continuare cea de-a patra parte a unui interviu cu presedintele CCR Augustin Zegrean, aparut pe Ziare.com, la inceputul anului 2012.
Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, Titu Gheorghiof, a declarat ieri ca s-a aprobat memorandumul intern pentru modificarea si completarea normelor proprii de dotare cu autovehicule si a consumurilor lunare de combustibil.
Conducerea Camerei Deputatilor a cerut Comisiei juridice de disciplina si imunitati sa analizeze cazul Victor Ponta, ca urmare a solicitarii adresate de grupul PD, care a sesizat ca deputatul PSD a refuzat sa-si exercite atributiile de secretar in cadrul sedintei plenului din 10 mai.
Anuntul premierului Calin Popescu-Tariceanu de a prezenta o declaratie de politica generala privind reconstructia Romaniei dupa inundatii, pentru care Guvernul isi asuma raspunderea politica in Parlament, i-a incurcat chiar si pe unii colegi de partid, care dovedesc ca nu prea stiu procedurile parlamentare in aceste cazuri.
Majoritatea liderilor de filiale au anuntat ca-l sustin in continuare pe Tariceanu, dar cred ca experienta si popularitatea lui Stolojan sunt benefice pentru partid.
Sesiunea parlamentara care a trecut nu a fost lipsita de momente amuzante datorate unor interventii, situatii sau dialoguri nu lipsite de haz. Extrasele din stenogramele parlamentare, contorizate de Mediafax, ilustreaza din plin asemenea situatii. ... Vedeti ca de multe ori va sustin.
Deputatul Titu Gheorghiof a pierdut, dupa zece ani de mandat, sefia organizatiei judetene a PNL Arad, in favoarea contracandidatului sau, avocatul Sever Jurca, care a reusit sa adune cu 76 de voturi in plus.
Comitetul Executiv al PNL l-a nominalizat ieri pentru functia de ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul pe Paul Victor Dobre, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor.
Jumatate de tara sub cod galben: Copaci doborati, accidente, trenuri anulate si porturi inchise Vijelia puternica de vineri seara a inchis porturile de la malul marii, a doborat copaci si mai multe trenuri au fost anulate din cauza vremii nefavorabile.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
Oferta PNL adresata PD pentru participarea pe liste comune la alegerea europarlamentarilor ramane valabila si se asteapta precizarea unei pozitii din partea democratilor. "Oferta noastra ramane valabila, aceea de a merge impreuna, pentru ca esenta Aliantei este participarea pe liste comune.
Ultima jumatate de an a adus ample discutii pe baza votului uninominal, a strans adepti peste adepti, insa nici pana in ziua de azi acesta nu a fost adoptat, iar politicienii nu au ajuns la vreun consens.
"Avem suficiente resurse umane pentru a candida pe liste proprii la locale" Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, vineri, la Baia Mare, ca este increzator in partenerii politici din USL, reiterand insa decizia de a merge pe liste separate la localele de anul viitor, cu exceptia oraselor resedinta de judet.
Politicieni de toate culorile, orientarile, nuantele si aplecarile (politice) au iesit la rampa, pe scena sau in "mijlocua‘ boborului", ca sa dea bine la electorat. Ce conteaza ca e vorba doar de alegerile pentru posturile rezervate Romaniei in Parlamentul de la Bruxelles?
Politicieni de toate culorile, orientarile, nuantele si aplecarile (politice) au iesit la rampa, pe scena sau in "mijlocua‘ boborului", ca sa dea bine la electorat. Ce conteaza ca e vorba doar de alegerile pentru posturile rezervate Romaniei in Parlamentul de la Bruxelles?
Directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj, Dan Lupescu, si Maria Popescu, contabil-sef din cadrul institutiei, au fost dati in judecata de Ministerul Culturii in vederea recuperarii chiriei platite de minister pentru actualul sediu.
google-analytics.com