Cautare

138 de rezultate pentru "liliana" (3.31 secunde)
Liliana Budulan, director dezvoltare maternitate MedLife; ... Cele trei maternitati MedLife din Romania au cele mai performante echipamente medicale Liliana Budulan, director dezvoltare maternitate MedLife, a declarat:
Pe Sinziana Liliana Scriosteanu am cunoscut-o acum cateva luni la un eveniment monden. Am fost incantata de naturaletea cu care aborda oamenii si m-am gandit sa o provoc la o discutie mai profunda.
Multumesc Institutului Cultural Roman, in mod special doamnei presedinte Liliana Èšuroiu, pentru aceasta deosebita oportunitate de a intalni un artist de o asemenea anverguraa europeana.
Doamna Liliana SBIRNEA, senatoare de Buzau, a sustinut o declaratie politica intitulata: Dreptul diplomatic si consular, o noua provocare a lumii moderne.
Liliana Berca, o doctorita din Slatina care facea expertize pentru Casa de pensii, a fost prinsa in flagrant in timp ce primea mita de la un pacient. ... Liliana Berca este acuzata de luare de mita si risca sa faca pana la 12 ani de inchisoare.
LILIANA de 32 de ani si S. ... LILIANA si S. ELENA in stare de retinere si sub aspectul savarsirii infractiunii de prostitutie cu cele doua tinere in stare de libertate.
Liliana Stan, 43 de ani, functionar public, Bucuresti: "Nu pot sa ma plang decat de plaja Saturn. Este inadmisibil, nisipul este plin de pietre si scoici, iar conditiile de facut plaja sunt sub orice asteptari".
Dar sa stiti ca ma gandesc foarte serios sa o conving pe sotia mea (Liliana Ghervasuc-Minca (foto), fosta presedinta a Loteriei Nationale, actualmente secretar de stat - n.
Agricultorii si sanitar-veterinarii isi vor schimba sefii La sedinta au mai participat primarul Mariana Gaju, din partea Asociatiei comunelor, Elena Francu de la Directia pentru Sport Judetean si Liliana Timofte, din cadrul Inspectoratului scolar Judetean Constanta, care au adus in discutie integrarea europeana la nivelul scolilor din judet, cat si faptul ca trebui pregatit personal pentru crearea noilor centre de informare.
Pentru ea au votat 8154 dintre alegatori, adica 54,02% . Contracandidata sa, Liliana Minca (PSD+PC) a obtinut 45,98% din sufragii, adica 6939 voturi, potrivit BEM.
Observatiile jurnalistei Liliana Ruse, de al carei profesionalism si bune intentii nu ma pot indoi, sunt insa complet gresite.
La randul sau, avocata Liliana Poenaru, membra a PP, a declarat ca "30 martie este un termen excesiv de lung", care incalca termenul legal de 15 zile prevazut de Legea partidelor politice si chiar articolul 40 din Constitutie, privind libera asociere a cetatenilor.
La aceeasi categorie au mai fost propuse Mihaela Arsenescu Werner, Adela Marculescu, Anda Caropol, Camelia Zorlescu, Cornelia Gheorghiu, Csiky Ibolya, Florina Cercel, Iarina Demian, Ileana Iurciuc, Ioana Bulca, Ioana Craciunescu, Irene Flamann, Klara Sebok, Leonie Waldman Eliad, Liliana Lupan, Agnes Lőrincz, Mariana Neagu, Mariana Vasile, Monica Ghiuta, Nina Udrescu, Paula Sorescu-Lucian, Rodica Mandache, Rodica Popescu Bitanescu, Simona Bondoc, Stela Popescu, Suzana Macovei, Violeta Popescu, Virginia Itta Marcu.
Democratul a mai spus ca "numirea doamnei Liliana Ghervasuc la conducerea Loteriei ridica mari semne de intrebare", deoarece, ca membru al PC, "poate influenta desfasurarea anchetelor ordonate de Guvern in cazul lui George Copos".
Manifestarea a fost moderata de realizatoarea de emisiuni radio Liliana Hinoveanu si a fost prilejuita de sarbatorirea zilei de 9 Mai, Ziua Europei.
lei si poate sa tranzactioneze restaurantul Casino catre Mangalia SA, firma Dal Scala SRL (asociati Scarlat Liviu si Scarlat Daniela) nu are activitate (cifra de afaceri zero), profit zero, pierdere -11,7 mil lei si reuseste tranzactionarea hotelurilor Astra si Zenit, iar firma Eco Corsa SRL (asociati Becheru Liliana Daniela- sora lui Scarlat Liviu - si Stan Aurel) are o cifra de afaceri de aproximativ 1 mld.
Liliana Teica) Mauritius a fost creat primul si apoi, Raiul, care este doar o copie a insulei - ar fi spus Mark Twain.
Pentru proba de ieri a examenului de bacalaureat, directorul general din Ministerul Educatiei, Liliana Preoteasa, a extras pentru a patra zi consecutiv varianta cu numarul 2.
a fost luni dupa-amiaza intr-o scurta vizita prin judetul Bihor, el fiind insotit de inspectorul general, Liliana Antonescu.
In acelasi timp, presedintele PSD Alba, Ioan Rus, a declarat ca inlocuitorul lui George Cristian Maior in Senat va fi Lucia Liliana Tomoioaga, presedinte al organizatiei de femei a PSD Blaj si unul dintre vicepresedintii filialei Alba a Partidului Social Democrat.
google-analytics.com