a fost luni dupa-amiaza intr-o scurta vizita prin judetul Bihor, el fiind insotit de inspectorul general, Liliana Antonescu.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean, Daniel Negrean, vizita ministrului a durat cateva ore, timp in care a vizitat scolile cu clasele I-VIII din Valea lui Mihai, Tarcea, Rosiori, gradinita din Pestis, sala de sport din Biharia si Liceul din Vadu Crisului. "Obiectivul vizitei a fost de a urmari cum sunt investiti banii dati de minister, pentru lucrarile de reabilitare si reparatii din scolile din Bihor", a spus Negrean. Acesta ne-a mai declarat ca "in urma vizitei din Bihor, ministrul a precizat ca lucrarile trebuie urgentate, pentru ca banii sa fie cheltuiti in timp util. De asemenea, ministrul a cerut ca directorii de scoli sa pregateasca proiecte de reparatii pentru ca infrastructura scolilor din judet sa fie imbunatatita".
In ceea ce priveste situatia la nivel de judet privind reparatiile din scoli, purtatorul de cuvant al ISJ a sustinut ca "in majoritatea scolilor lucrarile de igiena si reparatii curente vor fi finalizate pana la inceperea anului scolar. Exista insa si situatii in care lucrarile vor continua si dupa 15 septembrie, fara insa a afecta programul scolar.