La data de 15.10.2010, Sectia 4 Politie a fost sesizata de M. M. de 54 de ani, cu privire la faptul ca, in noaptea de 06/07.10.2010, persoane necunoscute, prin imprietenire, i-au sustras din apartament o cutie metalica ce continea un ceas, un portofel cu acte si o suma de bani, in euro si lei, precum si mai multe telefoane mobile.
In urma cercetarilor efectuate de lucratori din cadrul Sectiei 4 Politie in colaborare cu lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Sectorul 1 Politie a fost identificat principalul suspect de comiterea faptei ca fiind S. Daniela de 24 de ani din jud. Ilfov, in prezent disparuta de la domiciliu.
Din investigatii a rezultat faptul ca cea in cauza isi procura principalele mijloace de existenta practicand raporturi sexuale cu diferite persoane.
Extinzand cercetarile s-a stabilit ca in doua imobile situate in Bucuresti, functionau "dispecerate" de preluare a comenzilor telefonice prin care se solicitau servicii de natura sexuala contra cost, pe numere de telefon postate pe site-uri de internet cat si prin mass-media.
De la aceste dispecerate, dupa negocierea tarifelor, erau onorate comenzile la adresele clientilor ori la diferite hoteluri din Bucuresti.
Astfel, din cercetarile efectuate au fost identificate urmatoarele persoane: F. IONUT de 29 de ani, F. LILIANA de 32 de ani si S. ELENA de 29 de ani, toti din Bucuresti.
In sarcina acestora s-a retinut in fapt ca in perioada octombrie - decembrie 2010, in mod repetat, au inlesnit practicarea prostitutiei de catre doua tinere de 17 si 22 de ani, ambele din Bucuresti.
La data de 26 ianuarie 2011, ora 18.00, cu ocazia perchezitiilor efectuate in cele doua imobile din Bucuresti au fost ridicate mai multe unitati PC si telefoane mobile ce erau folosite la savarsirea infractiunilor.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 4 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de proxenetism cu F. IONUT, F. LILIANA si S. ELENA in stare de retinere si sub aspectul savarsirii infractiunii de prostitutie cu cele doua tinere in stare de libertate.