Cautare

177 de rezultate pentru "lavinia samoila" (3.06 secunde)
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a recunoscut joi ca a avut in cursul zilei de miercuri o discutie exploratorie cu vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, despre posibilitatea unei colaborari electorale intre cele doua formatiuni.
Intrebarea ei a fost ULUITOARE Cristian Tudor Popescu a comentat interventia exceptionala a Laviniei Sandu in dezbaterea televizata dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis Cum, domnule Klaus Iohannis, nu ati fost la Chisinau si Cernauti si vreti sa fiti presedintele romanilor?!, l-a chestionat Lavinia Sandru pe Klaus Iohannis, dupa care i-a cerut lui Victor Ponta sa le transmita un mesaj romanilor din Republica Moldova.
Am intalnit-o recent pe Lavinia, reprezentant Uatever, la targul I Love Hand-Made de la Palatul Sutu. ... De multe ori, pictez pe bluze citate celebre din carti", ne-a spus Lavinia.
Lavinia Pirva este insarcinata pentru prima oara, iar vestea cea mare a fost data intocmai de Stefan Banica. ... Lavinia Pirva si Ștefan Banica vor deveni parinți pentru prima oara.
Asa cum sustine presedintele Organizatiei Municipale a ecologistilor galateni, Gheorghita Samoila, viitoarea fuziune se va produce cu siguranta in aceasta toamna, numai ca va fi una simpla, si nu prin absorbtie, asa cum spera cei de la PNG-CD.
"CA¢nd Traian Ilisan, Gheorghita Samoila si alti domni si-au dat demisia, la patru ore am primit prin fax o imputernicire prin care se prevedea faptul ca Biroul Central al Partidului Ecologist Roman a hotarat desemnarea unei conduceri interimare in judetul Galati, respectiv:
Din lista de candidati pentru Consiliul Local Murfatlar, de mentionat ca alaturi de candidatul PNL pentru primarie se numara Mircea Avram - fost lider al Actiunii Populare, partid care a fuzionat cu PNL, Cristian Cojocaru - in prezent consilier local, Nicoleta Ciobanu - directoarea Liceului Teoretic din Murfatlar, Murat Chenan - consilier juridic in cadrul Administratiei Canalelor Navigabile, Ion Dumitru - economist la fermele Vie Vin Murfatlar, Marica Frunza - presedinta Organizatiei de Femei a PNL Murfatlar, Emilia Lupu - consilier local, sefa agentiei CEC Murfatlar, Gicu Nicoara - sef obiectiv Portul Basarabi, Costel Parvu - maistru principal la fabrica de creta, Cornel Stefan - consilier local, Cristian Stanca - sef Port Basarabi, Florin Velea - director Ocolul Silvic Murfatlar si Marian Samoila - presedintele Organizatiei de Tineret Murfatlar.
Cristinei Samoila, propunerea PSD pentru sefia Casei Judetene de Pensii (CJP) Constanta, nu-i va fi greu sa conduca institutia pentru ca lucreaza in cadrul acesteia de ani buni.
Samoila Szabo, director general al Agentiei Sapard, a declarat ieri ca, in cazul in care a existat un proiect care a costat pana intr-un milion de euro si a fost distrus in intregime, se va da tot aceeasi suma pentru refacerea lui.
Departamentul Antigrindina asteapta adoptarea legii privind sistemul national antigrindina pentru a putea elabora intreg programul prin care vremea va putea fi modificata artificial, a declarat Samoila Stoica, directorul institutiei.
Solidaritatea feminina nu se dezminte, ba chiar a facut-o pe Lavinia Sandru (fosta membra a PD) sa-l reclame pe Traian Basescu la Comisia de abuzuri a Camerei Deputatilor pentru comportamentul nedrept aplicat Simonei Marinescu (ex-democrata si ea).
La cateva saptamani de la castigarea puterii, in interiorul PD s-a delimitat o grupare care a incercat sa se impuna - Cozmin Gusa, Aurelian Pavelescu si Lavinia ßandru.
Cum arata nemachiata noua iubita a lui Stefan Banica Jr., Lavinia Fosta componenta a trupei Spicy a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii in care apare fara machiaj. Lavinia Parva e pe val.
El a sesizat insa ca nu s-a facut atata tam-tam atunci cand presedintele Traian Basescu a trimis-o pe fosta democrata Lavinia ßandru pe centura politicii.
Vicepresedintele PIN, Lavinia ßandru, a prezentat ieri un bilant critic al activitatii, din prima jumatate a mandatului, a celor sapte primari bucuresteni, dupa care le-a decernat diplome siluetelor cartonate ale celor sapte edili pentru "relatiile transpartinice de la nivelul primariilor".
Solicitarea liderului Organizatiei Femeilor Democrate Mures, Valeria Antonie, adresata Serviciului de Asistenta Sociala pentru a o decadea din drepturile parintesti pe deputatul PIN Lavinia ßandru a generat o reactie-raspuns si din partea PSD. ... "Doar pentru ca Lavinia ßandru isi continua cariera politica nu inseamna ca isi abandoneaza copilul.
"Poate nu o sa reusi sa transformam Bucurestiul in cel mai curat oras din Europa, dar o sa reusim sa facem un gest concret prin care o sa atragem atentia bucurestenilor ca drumul pe care trebuie sa-l urmeze este acesta pe care noi facem primii pasi", a declarat seful de campanie al PIN, Lavinia Sandru, vicepresedinte al formatiunii politice.
Deputatul Lavinia Sandru a anuntat, marti, ca isi va depune candidatura ca independent pentru Colegiul de deputat 22 - Cotroceni, dupa ce a demisionat din PIN, unde era prim-vicepresedinte, si a afirmat ca intentioneaza sa duca in viitorul Parlament spiritul partidului.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat luni ca Lavinia Sandru - despre care, deunazi, Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, spunea ca nu o vede "parasutata" drept candidat - nu figureaza pe lista partidului la euroalegeri, pentru ca aceasta e alcatuita doar din membrii ai formatiunii, iar cu PC vor avea loc alte discutii pentru a inlatura obstacolul ce apare din neapartenenta la socialistii europeni.
În ultimii ani, Semrom a facut un salt economic spectaculos, trecând la extinderea domeniului de activitate, dupa cum a precizat Lavinia Prasacu, directorul comercial al Semrom SA.
google-analytics.com