Reprezentantii Partidului Initiativa Nationala (PIN) vor imparti vineri si sambata bucurestenilor 10.000 de puieti de pin pentru a-i planta in Capitala, prima persoana care a primit si plantat un puiet fiind Gabriela Szabo.
"Poate nu o sa reusi sa transformam Bucurestiul in cel mai curat oras din Europa, dar o sa reusim sa facem un gest concret prin care o sa atragem atentia bucurestenilor ca drumul pe care trebuie sa-l urmeze este acesta pe care noi facem primii pasi", a declarat seful de campanie al PIN, Lavinia Sandru, vicepresedinte al formatiunii politice.
Ea a anuntat ca PIN a achizitionat de la ocoalele silvice din tara 10.000 de puieti de pin. "2 euro ori 10.000 de bucati, am investit in aceasta actiune 20.000 euro. Ii rugam pe bucuresteni sa ne ajute sa ii plantam. Nu sunt mita electorala, pentru ca pinii nu vor apartine bucurestenilor. Noi doar ii rugam sa ne ajute sa-i plantam", a mai spus Lavinia Sandru.
Lavinia Sandru a oferit primul puiet de pin fostei sportive Gabriela Szabo, care l-a plantat in curtea Federatiei Romane de Atletism.
Sloganul pentru aceasta actiune a PIN este: "Ne-am saturat de un Bucuresti poluat".