Cautare

348 de rezultate pentru "israel" (8.13 secunde)
Premierul i-a cerut, astazi, presedintelui Academiei Romane, Ionel Haiduc, sa faca o comisie care sa verifice acuzatiile de plagiat aduse ministrului Educatiei, Ioan Mang, banuit, potrivit lui Ponta, ca "a preluat informatii din diverse articole publicate de autori din Japonia, Taiwan si Israel"."Pentru a lua o decizie pe aceasta speta, dorim sa solicitam o expertiza din partea Academiei Romane.
"Mutare servita in plic de SUA si Israel: seful SIE desemnat premier". Iata ca SRI confirma azi, partial, teoria de mai sus, prin intermediul deputatului PSD Ion Stan, cunoscut ca foarte apropiat de serviciul amintit in ultimul deceniu si principalul lansator de mesaje din partea acestuia.
Atat de rara, incat, cu umorul lor binecunoscut, inalti oficiali ai statului Israel se mira ca nu s-au gandit ei la o asemenea afacere.
Radu Vasile a fost operat la o clinica din Israel, in luna mai 2010, de cancer la colon. In urma operatiei, i s-a extirpat o tumoare maligna.
Cata credibilitate mai avea un presedinte neamt care viziteaza Yad Vashem din Israel, se reculege la Muzeul Memorial al Holocaustului din Statele Unite, dar defileaza acasa cu neolegionari gen Marian Munteanu la Bucuresti?
Jucariile romanesti nu merg la noi, dar la export au succes Principalele piete de export pentru producatorii romani de jucarii sunt Ungaria, Italia, Grecia, Israel, Germania, Moldova si Ucraina.
Principalele destinatii de peste hotare ale berii romanesti sunt Israel, Republica Moldova si Statele Unite ale Americii. Un fenomen relativ nou pe piata berii din Romania il reprezinta ascensiunea rapida a berii imbuteliate in PET-uri.
Principalele destinatii ale vinului romanesc au fost, in 2004, Germania, Marea Britanie, Israel si Republica Moldova. Sprijinirea producatorilor si exportatorilor s-a facut prin eliminarea banderolei fiscale si a accizei la vinurile normale si reducerea accizei la vinurile spumoase si spumante.
Principalele tari spre care s-au indreptat exporturile in 2004 au fost Germania, Marea Britanie, Israel si Republica Moldova. In 2004, a fost dusa o politica de sprijinire a sectorului vitivinicol.
Principalele tari de destinatie a exporturilor romanesti de arme sunt SUA, Turcia, Pakistan, India, Israel, Marea Britanie si Franta, tari unde se exporta peste 75%, potrivit Agentiei Nationale de Control al Exporturilor (ANCEX).
In strainatate, tarifele pentru o saptamana de vacanta variaza de la 100 pana la 600 de euro, astfel ca pentru Grecia un turist trebuie sa plateasca 95 euro + 1.450.000 de lei, iar pentru Tara Sfanta, in perioada 2-5 mai, 590 de euro, in tarif fiind inclus biletul de avion, transportul cu autocarul in Israel, intrarile la obiectivele turistice si ghidul insotitor.
Prim-vicepresedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Jose Iacobescu, a declarat ieri ca intre Romania si Israel s-a ajuns la misiuni de afaceri specializate, care au reunit investitori pe domenii distincte de interes, inclusiv in sectorul agriculturii.
Cele mai cautate tari au fost Grecia, Turcia si Cehia, dar si destinatiile exotice ca Israel si Egipt. In ceea ce priveste preferintele din turismul rural, si in acest an romanii s-au indreptat in cea mai mare parte spre zonele Bran-Moeciu si Bucovina.
Consortiul format din Serviciile Comerciale Romane, Telemenia Ltd Israel si Koncar Electroindustr Croatia nu exprima decat o veche intentie a controversatului om de afaceri Stefan Vuza de a detine controlului la Electroputere.
Nu este nimic rau in acest lucru, dar interesul nostru este ca si fermierii romani sa participe la acest proces”, a declarat Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii, care a dat exemplul companiei Tnuva din Israel.
Cei mai multi vin din Franta, Israel, Germania si cauta mai ales manastirile din Neamt si Bucovina, zonele Sibiului si ale Brasovului.
Pe urmatoarele locuri s-au situat Romania, cu 109,58 milioane de dolari, Luxemburg - 109,27 milioane de dolari, Polonia - 27,22 milioane de dolari, Marea Britanie - 6,43 milioane de dolari, Israel - 5,16 milioane de dolari, Grecia - 1,27 milioane de dolari si Italia - 1,26 milioane de dolari.
In ceea ce priveste turistii straini care prefera vacanta la tara, Marilena Stoian, presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural, a declarat recent ca, din totalul turistilor straini, cei mai multi vin din Franta, Israel, Germania si cauta mai ales manastirile din Neamt si Bucovina.
Trebuie spus ca o mare parte dintre vizitatorii straini vin din Germania, Olanda, Franta, Italia, Israel si chiar Danemarca. Autoritatile locale din Bucovina spun ca 2004 a fost un an de varf in ceea ce priveste dezvoltarea turismului rural.
In cadrul acestui program vor fi reabilitate statiile din Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi si Timisoara de catre firme din Grecia, Germania si Israel.
google-analytics.com