Cautare

348 de rezultate pentru "israel" (6.20 secunde)
Persoanele care calatoresc in Afganistan, Camerun, Guineea Ecuatoriala, Etiopia, Israel, Nigeria, Pakistan, Somalia Si Siria trebuie sa se vaccineze contra poliomielitei (Autoare:
storia companiei a inceput dupa ce Solomon Fiterman, tatal lui Dan Fiterman, a plecat in Israel in 1976, de unde a revenit in 1985 pentru a face Medicina la Iasi. Revolutia l-a prins cu un capital substantial in Israel, strans din afaceri cu cablu TV in perioada sederii acolo.
Ea a fost transferata in Israel, dar a decedat astazi. ... Ulterior, Teodora avea sa fie transferata in Israel, unde a pierdut lupta cu viata.
In Israel, cea mai mare parte a mancarii este kosher,insa nu toti israelienii aleg sa manance asa. ... Deoarece in Israel traiesc oamenii din toata lumea, au fost preluate in gastronomia acestei tari feluri de mancare specifice diverselor nationalitati, printre care si borsul rusesc.
Dan Enescu, managerul Spitalului Grigore Alexandrescu, precizeaza ca echipa medicala, formata din neurochirurgi, cardiologi, chirurgi ardiovasculari etc., este pregatita in Israel si la Tg. ... Incepand cu 20 octombrie, echipe de medici din Israel si Statele Unite vor efectua in aceasta unitate medicala interventii chirurgicale complexe.
Impreuna cu delegatia oficiala condusa de prim-ministrul Viorica Dancila au mai participat la acest eveniment David Saranga, ambasadorul Statului Israel in Romania, precum si Tova Ben Nun-Cherbis, presedinte si Fondator al Complexului Educational Laude-Reut, impreuna cu un grup de copii din Romania.
Un barbat din Bucuresti, in varsta de 56 de ani, care a calatorit in Israel este cel mai recent pacient confirmat cu COVID-19. Acesta a calatorit in Israel in perioada 22-29 februarie, iar ieri noapte a prezentat simptomele.
Ei au intrat intr-o adevarata cursa cu timpul pentru a gasi cele mai bune solutii pentru protejarea planetei. In Israel, 10% din companiile high-tech infiintate anul trecut sunt in domeniul inovatiei climatice. #Digi24 #StirileDigi24
Pelerinaje si vacante reluate, Israel si-a redeschis granitele dupa 20 de luni
Israel introduce doza 4 pentru persoanele de peste 60 de ani si cadrele medicale. In Israel au fost confirmate, luni, 6.562 cazuri.
Israel si China incearca sa medieze pacea dintre Rusia si Ucraina. Ambasadorul Ucrainei in Israel a venit cu o casca la conferinta.
In Israel, criticile opozitiei si opiniei publice fata de maniera dezastruoasa in care a fost purtat razboiul se intetesc, iar Parlamentul a anuntat constituirea unei comisii de ancheta. ... de la crearea statului Israel in 1948, niciodata confruntarea arabo-israeliana nu a cunoscut o faza atat de grava.
Aceasta consta tocmai in a actiona din umbra, evitand o confruntare frontala, exemple recente in acest sens fiind conflictele Israel-Hezbollah sau Israel-Palestina (guvernata de Hamas).
Israel incepe sa coopereze cu Ucraina in privinta dronelor kamikaze fabricate in Iran. Herzog: Activitatile Iranului in furnizarea de armament ucid cetateni ucraineni.
Am fost la Chisinau, in Israel, Italia, America, Romania, Republica Moldova si Canada. ... De una dintre ele imi amintesc şi acum cu placere, atunci cand am fost in Israel, pe malul Iordanului, iar Motu ne-a botezat pe mine si pe Marius Batu.
Romania cumpara din Israel sisteme de drone Watchkeeper X, in valoare de aproape 1,9 miliarde de lei. O parte din componentele Watchkeeper X vor fi construite chiar in Romania.
Astazi, Premierul britanic, Rishi Sunak, a ajuns in Israel. Rishi Sunak si-a reafirmat sprijinul pentru partea israeliana. Emmanuel Macron face si el planuri pentru o vizita in Tel Aviv.
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat miercuri, cu ocazia Zilei Armatei Romane, ca, in prezent, "Europa se confrunta cu o criza fara precedent dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, ca urmare a agresiunii militare brutale si ilegale a Federatiei Ruse impotriva Ucrainei, in timp ce atacul terorist socant si reprobabil din 7 octombrie impotriva Statului Israel risca sa destabilizeze complet Orientul Mijlociu pe termen lung", adaugand ca "in acest context dificil, este cu atat mai relevant rolul Armatei Romaniei in asigurarea securitatii nationale si a apararii colective pe Flancul Estic al NATO".
In schimb, raportul mai noteaza si ca multi prizonieri palestinieni eliberati de Israel s-au intors traumatizati in Fasia Gaza. Continuarea razboiului Israel-Hamas nu va servi la protejarea ostaticilor de riscul unor noi violente sexuale, iar o incetare a focului ar trebui sa fie o prioritate, mai precizeaza ONU.
Presedintele american, Joe Biden, considera ca abordarea premierului Netanyahu privind situatia din Fasia Gaza a fost o greseala si face apel la Israel sa ceara o incetare a focului.
google-analytics.com