Cautare

348 de rezultate pentru "israel" (3.04 secunde)
Mult mai vehement a fost Corneliu Vadim Tudor, care a declarat despre Vladimir Tismaneanu ca este "un sconcs", "un evreu obraznic si fara nici un Dumneazeu, care face de ras neamul lui Israel", "un avorton al agentului kominternist Leon Tisminetchi", "un mincinos", "un analfabet", "un aurolac" si "o leguma fiarta ce se da trufanda".
Teroristul egiptean a criticat Guvernul libanez si pe politicienii care au sprijinit rezolutia ONU care a pus capat razboiului de 34 de zile dintre Israel si militiile siite Hezbollah.
Damascul este pe punctul de a incheia un contract important cu Rusia, in valoare de cateva sute de milioane de dolari, privind achizitionarea a mii de rachete antitanc performante, pentru armata siriana, potrivit unor informatii obtinute recent de Israel.
Colette Avital s-a nascut in Romania, la 1 mai 1940, si a plecat in Israel, impreuna cu parintii, la varsta de zece ani.
Sotia profesorului, Marilena Librescu, se pregateste sa se deplaseze in Israel, unde fostul sau sot va fi ingropat joi, in localitatea Ra'anana.
In colegiul de deputati Orientul Mijlociu, Asia, Africa, din partea PNL va candida fostul ambasador al Romaniei in Israel Mariana Stoica.
"Vom avea o criza internationala, o criza generata pentru a-l testa", a spus el, expunând democratii atacurilor republicanilor pe tema securitatii.Fred Burton, fost agent american antiterorism, a declarat pe de alta parte pentru The Sunday Telegraph ca al-Qaida ar putea viza tari aliate Statelor Unite - Marea Britanie sau Israel - daca nu reuseste un atac pe teritoriul american la începutul noii administratii, ca în 2001 sau 1993.
"Participantii cer deschiderea imediata, totala si neconditionata a tuturor punctelor de trecere dintre Israel si Fasia Gaza", a spus Gheit, citind comunicatul final al conferintei celor 75 de donatori internationali.
Liderul partidului de extrema-dreapta Israel Beiteinu Avigdor Lieberman (foto) prezentat pentru functia de ministru de externe va fi interogat de politie fiind suspectat de coruptie a afirmat luni postul de radio militar.
Ayelet Nir economist la IBI Brokerage House din Tel Aviv a declarat ca in Israel este mai important sa existe un ministru de finante "care sa poata trata cu politicienii" in Parlamentul foarte divers mai degraba decat unul cu o solida experienta in economie.
Oficialul a recunoscut, sub acoperirea anonimatului, ca au existat "reactii negative in Europa", facand aluzie la criticile provocate de declaratiile lui Lieberman, liderul partidului de extrema-dreapta Israel Beiteinu
De altfel, Romania este singura tara din grupul sau regional (denumit UE+ - ce include statele UE plus Islanda, Norvegia, Elvetia si Israel) care indica in proportie atat de mare Parlamentul drept cea mai corupta institutie, Lituania si Israelul inregistrand 23% pareri negative, Bulgaria 21%, Cehia 12%, iar restul tarilor europene sub 10%.
El a spus ca bunicul sau din partea tatalui, Israel Gitenstein, a emigrat in Statele Unite din Republica Moldova, care facea, pe atunci, parte din Romania, iar parintii bunicii sale proveneau, de asemenea, din tara noastra.
Aceste date nu includ voturile exprimate la sectiile de la ambasada din Romania, China, Israel si orasul german Frankfurt pe Main.
Avigdor Lieberman, seful partidului ultranationalist Israel Beiteinou, a fost audiat de nenumarate ori de departamentul pentru cercetarea fraudelor, care il banuieste de coruptie, frauda, spalare de bani, abuz de incredere si obstructionarea justitiei.
Keret - 5 IX 1991, cheile a sapte orase de la Los Angeles la Budapesta, un glob de la Ierusalim inmanat de seful statului Israel, un vas de nisip din desertul Sahara oferit de algerieni, un tablou de la Conferinta Internationala pentru Dezvoltare din Mexic - 2002.
M-am intalnit cu el atat in Israel cat si in Romania si intotdeauna ne-a facut o mare placere sa discutam.
De asemenea, relatiile dintre Israel si Iran au fost tensionate in ultima perioada de noi declaratii critice ale liderului de la Teheran, Mahmoud Ahmadinejad.
Regina Mama (mama lui Mihai adica, de care era foarte apropiat, de fapt singurul om de totala incredere in acei ani de izolare) este declarata Drept intre Popoare de statul Israel.
Ca sa nu mai vorbim de rolul, altadata pozitiv, jucat de Romania in relatiile dintre statele arabe, Israel si Europa.
google-analytics.com