Cautare

348 de rezultate pentru "israel" (2.82 secunde)
Tehnologia echipamentului pentru instalatiile solare de incalzire a cladirilor este deja destul de bine pusa la punct intr-o serie de tari ca Japonia, SUA, Australia, Israel, Rusia, Franta, Canada si Germania.
Pentru 5-7 zile petrecute in Grecia, vom scoate din buzunar intre 100 si 400 de euro, pentru Bulgaria, in medie 125 de euro, pentru Turcia 450 de euro, iar pentru Israel 800 de euro.
Potrivit estimarilor acestora, cei mai multi vizitatori pe care ii va avea Romania in acest an vor proveni din Germania, Austria, Italia, SUA si Israel.Pe de alta parte, ANAT estimeaza ca plecarile romanilor in strainatate vor fi si ele in crestere in 2008.
Cat priveste romanii care au plecat in strainatate, acestia au fost in numar de 30.000, in topul destinatiilor aflandu-se Grecia (4.000 de romani), Bulgaria, Turcia, Tunisia, Israel, Egipt si Spania.
Totodata, lista somitatilor internationale din domeniul dentar mai include si pe profesorul Keneth Eaton de la Institutul Regal din Medicina Dentara din Londra si consilier pe probleme de stomatologie la Uniunea Europeana, alaturi de profesorul italian Leonardo Picinetti, responsabil de programe in domeniul medicinei dentare la Uniunea Europeana si de Davis Cohen, seful Stomatologiei din Israel.
Pretul petrolului a stabilit un nou record istoric, peste 139 de dolari pe baril, crescand vineri cu peste 9%, dupa cumparari masive declansate de deprecierea dolarului si de intensificarea tensiunilor dintre Israel si Iran.
Si directorul general pentru Romania al companiei israeliene Africa Israel Europe (AFI), Reuven Havar, a precizat ca dezvoltatorii mari isi pot permite sa amane dezvoltarea unui proiect, nefiind dependenti de banii obtinuti din vanzarea acestuia.
“Majoritatea clientilor erau din Turcia, Israel, Grecia, Italia, americani din hotelurile care sunt deschise aici”, a declarat Sorin Constantinescu, presedintele Asociatiei Organizatorilor de Cazinouri.
Strategia noastra este de a ne dubla prezenta aici in viitorul apropiat", a declarat Mordechay Zisser, presedintele grupului Europe Israel, din care face parte Plaza Centers.
Reprezentantii societatilor AB Galil din Israel, Bogaris, Peyber Hispanica si Fondul de Investitii EPS Barcelona, toate din Spania, au aflat de la edilii din Banie amanunte despre intentia municipalitatii.
"Almacons-ul a renuntat din cauza crizei, asa incat s-ar putea, pana la urma, sa o inlocuim cu una din Israel", a declarat edilul Constantei.
Machetele si documentatiile tehnice realizate dupa proiecte dezvoltate in anii '80-'90 de industria aeronautica romana sunt in prezent disputate in justitie de Institutul National de Cercetari Aerospatiale (INCAS) Bucuresti si Elbit Systems Israel - care a construit la Craiova pentru MApN aparatul IAR-99 Soim, varianta modernizata a proiectului IAR-99.
AFI Palace Cotroceni va fi locul in care trebuie sa te afli, un loc in care fiecare va trai momente de bucurie si, cel mai important, fiecare va gasi cel putin un motiv pentru a reveni," a declarat Israel Visel, Manager al Romania Malls Division & AFI Palace Cotroceni.
stabilim data deschiderii pentru finele acestei toamne, in perioada optima unei asemenea actiuni pentru un centru comercial," a declarat Israel Visel, Manager al Romanian Malls Division&AFI Palace Cotroceni Mega Fun ‘N Mall.
Pentru a avea totul foarte bine pus la punct in momentul in care mall-ul isi va primi vizitatorii, incluzand in mod evident si magazinele brandurilor care ni s-au alaturat recent, am decis sa stabilim data deschiderii pentru finele acestei toamne, in perioada optima unei asemenea actiuni pentru un centru comercial," a declarat Israel Visel, Manager al Romanian Malls Division&AFI Palace Cotroceni Mega Fun ‘N Mall.
programul non-stop, va fi un punct principal de atractie, pe langa celelalte surprize pe care le-a pregatit Mega Fun Mall-ul Afi Palace Cotroceni", a declarat Israel Visel, Mall Manager Afi Palace Cotroceni Mega Fun.
Sunt convins ca brandul Camaieu completeaza intr-un mod ideal mixul nostru de marci, oferindu-le bucurestenilor mai multe motive sa vina cu drag la cumparaturi si sa-si petreaca timpul liber in Mega Fun," a declarat Israel Visel, managerul mall-ului Mega Fun.
Renault vrea sa vanda 100.000 de masini electrice pana in 2016 in Israel si Danemarca, primele tari care au angajat partenerul american al Renault, Better Place, sa creeze retele nationale de statii pentru incarcarea si schimbarea bateriilor.
Chiar daca a fost o luna speciala din punctul de vedere al apetitului de consum al vizitatorilor, a stabilit directii viitoare in ceea ce priveste businessul nostru", a declarat Israel Visel, Mall Manager Mega Fun.
Este o adevarata placere pentru noi sa punem la dispozitia vizitatorilor nostri acest tip de atractie care completeaza perfect mix-ul de facilitati de distractie pe care il avem in Mega Fun," a declarat Israel Visel, Mall Manager Mega Fun.
google-analytics.com