Cautare

348 de rezultate pentru "israel" (2.80 secunde)
In replica, vicepremierul roman Gheorghe Seculici a spus ca, desi exista birocratie, el considera ca “oamenii de afaceri din Israel si-au gasit locul in economia Romaniei“.
Pernitele Viva se exporta acum si în Israel, în urma obtinerii certificatului Koeser, atestare necesara produselor alimentare pentru a putea fi comercializate în aceasta tara.
AVAS a inregistrat doar doua oferte pentru achizitionarea celor 64,89% din actiunile IAR Ghimbav, societatile interesate fiind Aero Vodochody, Cehia, si Marcovici Capital, Israel. ... Aero Vodochody Cehia, Eurocopter Franta, Rups Brazi, UTI Systems Bucuresti, Marcovici Capital Ltd Israel, Grivco Bucuresti si RO Mike Trade Bucuresti.
Tari precum Danenarca, Israel, Portugalia si Franta vor avea prioritate, dar compania va lansa cu timpul masinile si in alte piete, intaietate avand cele in care statul ofera subventii cumparatorilor de masini electrice. ... Renault va lansa in toamna acestui an primele vehicule electrice in Europa de Vest si Israel.
În cele opt luni de directorat, Marin Stancu ar fi bifat deja deplasari in Franta, Israel, Japonia si Singapore. ... Apoi incercam sa reluam colaborarea cu IAI Israel si sa facem rost de comenzi", spune Dan Codescu, presedintele CA.
Astfel, in 2010 se deschid primele magazine in afara tarii - la New York si Luxemburg, urmate apoi, in decurs de doi ani, de Ungaria, Israel, Mongolia si Liban, cele mai recente inaugurari fiind ale magazinelor din Paris si Viena.
Nationala de polo a Romaniei se va duela in preliminariile Campionatului European din 2014, in grupa D, cu Slovenia si Israel, informeaza Mediafax. ... Echipa Romaniei va evolua in grupa D, cu Slovenia si Israel, componenta celorlalte grupe fiind urmatoarea:
Dupa ce in urma cu multi ani a efectuat un consult amanuntit la o clinica din Israel, fosta mare atleta a aflat ca nu va putea avea copii, dar nu se poate resemna nici astazi cu acest verdict.
In plus, Romania a reusit sa pastreze o distanta de 0.507 puncte fata de Israel, ocupanta locului 16 in prezent.O victorie a Pandurilor in fata celor de la Hapoel Tel Aviv ar fi marit insa distanta fata de Israel.
Scotia, Albania, Israel Vineri 7 septembrie Albania - Israel (21,45) Grupa 2: Ungaria, Grecia, Finlanda, Estonia Sambata 8 septembrie Finlanda - Ungaria (19,00) Estonia - Grecia (21,45) Grupa 3:
Conform studiilor de piata efectuate, topul destinatiilor internationale cuprinde tari din Europa, dar si state precum SUA, Canada si Israel.
Cu milenii mai veche decat idisul, mai bogata si mai concisa in acelasi timp, mai maiestuoasa si mai poetica este ebraica - mult timp, limba mai ales a invatatilor si a rugaciunilor, iar astazi, limba oficiala a statului Israel.
Turneul Depeche Mode va debuta pe data de 7 mai 2013 la Tel Aviv (Israel), urmatoarele destinatii fiind Atena, Sofia si apoi Bucuresti, urmate de Istanbul, Belgrad si Budapesta.
Aroma cafelei mele a ajuns pana in Israel, dovada faptul ca doi soti din Israel au venit la mine recent sa achizitioneze cafea!
Amicul sau, Khalil Shahin, din Israel si stabilit de cativa ani la Chisinau (unde studiaza Psihologia) il ajuta pe Alex in sensul ca el calca fustele, el le tivuieste si taie stofa.
De la ora 21.00 vor urca pe scena ansamluri din Romania, Bulgaria, Gerogia, Israel, Serbia si Slovacia. ... Israel - Ansamblul Halleluya 3.
Profesorul Jonathan Michael Shapiro, doctor in medicina, activeaza in in Israel si SUA. ... Din 1996, profesorul Shapiro este directorul Centrului National de Hemofilie, Departamentul HIV/SIDA din cadrul Centrului Med Sheba, Tel Hashomer, Israel.
Una locuieste in Israel, iar cealalta in Bucuresti. ... Vreau sa-l vad", intreaba una dintre cele doua bunici de mai devreme, care locuieste in Israel de 52 de ani.
Peste 300 specialisti oftalmologi din Romania, Italia, Elvetia, Israel, Ungaria si Ucraina vor discuta incepand de vineri, la Sibiu, despre miopie, in cadrul Congresului anual al Societatii Romane de Lentile de Contact si al Societatii Romane de Cornee si Suprafata Oculara.
La standurile amenajate in holul Scolii Americane Internationale, am aflat, alaturi de cei mici, de traditiile din diverse tari precum Germania, Pakistan, Israel, Mexic, Romania, Canada si SUA.
google-analytics.com