Cautare

9573 de rezultate pentru "il sustine pe victor ponta" (2.77 secunde)
Sebastian Ghita atac la premierul Victor Ponta Lucratura a serviciilor secrete? Pentru a doua oara in decurs de 24 de ore, Sebastian Ghita il ataca pe premierul Ponta.
Recenta aparitie a lui Dan Voiculescu la postul sau TV ar fi trecut practic neobservata daca negustorul cu ambitii napoleoniene in politica, in genul fostilor oligarhi din Rusia, pusi de Putin cu botul pe labe, n-ar fi abordat unul dintre subiectele care fac sa freamate de excitatie presa moldo-valaha:
Prezentam integral interviul acordat de Victor Ponta agentiei MEDIAFAX. ... In ultima vreme mai multi membri ai BPN al PSD s-au suparat iar pe fostul presedinte al partidului, Mircea Geoana. • Victor Ponta:
Ponta:
Fost presedinte al organizatiei de tineret, pregatit de Adrian Nastase pentru cariera politica, "Micul Titulescu", asa cum era poreclit Victor Ponta, a reusit sa rastoarne calculele hartiei si masinatiunile politice ale lui Marian Vanghelie si sa-l invinga pe Mircea Geoana in cadrul Congresului PSD de sambata, devenind astfel cel mai tanar presedinte de partid din Romania.
Ponta la congresul UDMR: Vom merge pe acelasi drum sau separat, decizia va apartine.
Vor pierde amandoi, si Geoana, si Ponta. Vezi culisele Cozmin Gusa sustine ca in acest moment situatia din PSD nu le este favorabila nici lui Geoana, nici lui Ponta.
Ponta, primul clasat in topul increderii Premierul Victor Ponta are o cota de incredere de 43,1% in luna mai, fata de 24% in aprilie, potrivit unui sondaj realizat de IMAS la comanda ziarului "Adevarul".
Ce noroc pentru Victor Ponta! ... Cristian ANDREI) Multi curajosi se vor ivi cand primul cutit il va lovi pe Ponta, dar sa nu uite niciunul ca au fost niste mielusei patru ani de zile. Ca s-au gudurat pe langa el, in speranta ca ii scapa de puscarie.
Seful statului roman a sustinut ca i-ar fi propus liderului PSD, Victor Ponta, sa ocupe functia de prim-ministru. ... - "I-am propus lui Victor Ponta functia de prim ministru.Nu a raspuns. Eu am avut supriza refuzului mandatului de premier de catre Victor Ponta, in negocierile din 6 februarie anul acesta.
"Starea natiunii din punct de vedere bugetar", prezentata de premierul Victor Ponta (sinteza) Premierul Victor Ponta a prezentat joi seara starea natiunii din punct de vedere bugetar, o analiza a bugetului de stat pe anul 2013.
Victor Ponta, intre Scylla si Caribda (Autor : Bogdan Tiberiu Iacob) Oricit ar parea de paradoxal, ultimele zile au toate sansele sa fie cele mai grele din cariera de presedinte pesedist a lui Victor Ponta, prins, ca niciodata, intre Scylla si Caribda.
Victor Ponta, la Dupa 20 de ani:
Numirea lui Kovesi la DNA ii dezbina in continuare pe liderii USL Premierul ii da replica lui Crin Antonescu Victor Ponta si-ar fi dorit ca Crin Antonescu sa fie solidar cu el in chestiunea numirii procurorilor sefi.
Ponta, sanse mari sa cada in propria capcana (Autor: Dan Barbu) De cateva saptamani asistam la un adevarat razboi politic, presarat cu acuzatii, reprosuri, dezvaluiri din trecutul mai mult sau mai putin apropiat, intre Victor Ponta si Liviu Dragnea.
Mai mult, intreg scandalul a scos la iveala disensiuni mocnite in partid, inclusiv intre actualul lider al PSD, Victor Ponta, si mentorii sai, Ion Iliescu si Adrian Nastase.
Evenimentul Zilei informeaza ca premierul Romaniei, Victor Ponta, a vorbit cu presedintele SUA, Barack Obama, la Johannesburg.
'De o buna bucata de vreme incoace, Roberta Anastase si Victor Ponta au ceva de impartit. ... Roberta a fost data pe fata.
Mentinerea unui Parlament bicameral, sanctionarea migratorilor cu pierderea mandatului, intarirea controlului parlamentar asupa Guvernului, limitarea atributiilor presedintelui si votul obligatoriu sunt doar cateva din modificarile pe care partidele de opozitie (PSD si PNL) dar si UDMR le propun pentru modificarea Constitutiei.
USL nu s-a rupt, dar a facut entorsa Iritat si cam nedormit, Victor Ponta s-a trezit miercuri dimineata ca trebuie sa-l invete minte pe Daniel Morar. ... USL nu s-a rupt de pe urma acestor propuneri, dar a facut entorsa.
google-analytics.com