REALITATEA.NET informeaza: Ponta: Daca maine plec din fruntea PSD, sunt satisfacut ca i-am facut un bine scapandu-l de Geoana

Intr-o postare pe blogul personal, Victor Ponta remarca "linsajul" la care a fost supus, joi, la Dabuleni, pentru ca a atacat simultan "Regele" Geoana si "Regina" Basescu si sustine ca, si daca s-ar retrage maine de la sefia PSD, este multumit ca a scapat partidul de un "personaj cu asemenea bagaj de infrangeri, frustrari si ura".
"‘Ponta sa fie judecat - pentru sangele varsat!‘ Acest slogan nu l-am auzit rostit azi la Dabuleni, dar probabil ca au omis televiziunile momentul. Nu m-ar fi mirat deloc, asistand chiar cu stoicism la linsajul (din fericire doar mediatic) pornit la adresa mea in urma "gravelor crime" comise in doar 48 de ore", consemneaza Ponta, pe blog, evenimentul organizat joi de Mircea Geoana la Dabuleni.
El precizeaza ca cele doua "crime" pentru care este incriminat sunt declansarea procedurii de suspendare a lui Traian Basescu si excluderea lui Mircea Geoana din PSD. "Sau, cum ar spune Dl. Geoana, "am atacat primele doua persoane in stat"! Basescu nu a apucat inca sa se pronunte avand ceva treaba in Qatar. In schimb, s-a pronuntat clar Mircea Geoana - "Regele Dabuleniului" cum il numeau cei de la Realitatea TV intr-o tentativa ciudata fie de a-l mai ajuta putin, fie de a-l scufunda total in ridicol (nu mi-e clar inca)", scrie Ponta.
"Adica am atacat simultan "Regele" Geoana si "Regina" Basescu (doi adversari de ochii fraierilor, in realitate exponenti principali ai aceluiasi Sistem securisto-mafiot, diferenta fiind doar de "filiera" sau "loja"). Curata nebunie sau, ma rog, "imaturitate" si "cretinism" in termenii unui diplomat caracterizat corect de CTP ca fiind un "baiat fin"", adauga social-democratul.
Liderul PSD precizeaza ca, din punctul sau de vedere, a facut ce trebuia, declarandu-se "foarte convins de justetea celor doua decizii". "Mircea Geoana s-a aratat tuturor in aceste zile "in halat si in papuci", asa cum eu si inca cativa il stiam ca este el cu adevarat. Chiar daca maine m-as retrage din functia de lider al PSD, as pleca satisfacut ca am facut un bine extraordinar partidului meu, scapandu-l de un personaj cu un asemenea caracter si un bagaj de infrangeri, frustrari si ura absolut nocive. Cat despre Basescu, sunt la fel de convins ca reprezinta pentru Romania un pericol catastrofal, aflat "la butoanele" tarii intr-un moment de criza cumplita pentru intreaga lume. Basescu este azi un personaj epuizat, incapabil de dialog si constructie, plin de ura si dorinta de razbunare. Este exact in starea psihologica pe care am vazut-o in filmele cu Hitler, in care acesta trimitea in continuare copii nevinovati la lupta, considerand ca "tot poporul german merita sa moara pentru ca nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor Fuhrerului sau". Orice actiune pentru a limita gravele prejudicii aduse de Basescu viitorului tarii noastre merita incercata; si orice risc politic merita asumat", scrie Ponta.
El argumenteaza ca este supus atacului cu "armele" sistemului, a carui "furie" fata de el "e cumplita" aducand drept "dovezi" atacurile la care este supus la unele posturi TV, care incearca sa-i construiasca imaginea de "Ponta - bogatanul", iesirile publice ale lui Sorin Blejnar care induc imaginea lui "Ponta - omul lui Vintu".
"Evident ca in reteta nu putea sa lipseasca un "Sexgate" local, sa fiu si eu un fel de Clinton sau Strauss-Kahn de Gorj; intai tot la OTV am aflat ca sunt homosexual - ok, dar nu a prea prins. Asa ca zilele acestea, un ziar mai put in cunoscut, dar in care scrie editoriale si Dna. Elena Udrea, reincalzeste ciorba cu afacerea "Negoita si Banicioiu" cu minore, adaugandu-ma si pe mine pe post de ingredient principal. De aproape un an tot ma "contacteaza" tot felul de binevoitori, gata sa ma "ajute" sa rezolv acest scandal (un tip de santaj mai libidinos decat cel direct, pe fata). Ba chiar un jurnalist dubios se jura ca l-a sunat tocmai Mihaela Geoana sa-i ceara sa publice toata tarasenia, dar el vrea sa mai "discute" cu mine intai! Le-am raspuns tuturor ca nu ma intereseaza mizeriile de acest gen si sa faca bine sa publice ce vor si unde vor. Ma bucur ca acum, in sfarsit, ma lasa in pace cu "ofertele". Regret insa situatia penibila in care ii pun pe cei apropiati. Bine ca cei doi copii ai mei sunt prea mici ca sa citeasca porcarii de acest gen pe Internet. Nu conteaza ca toata inscenarea nu are nimic serios sau concludent, dar important e ca se bifeaza al treilea obiectiv - Ponta desfranatul si perversul", mai povesteste Ponta.
El sustine ca este pregatit si pentru actiuni ale DNA si ANI, "ca tot se roaga Blejnar in fiecare zi" de cele doua institutii sa-i "gaseasca" ceva, pentru imaginea lui "Ponta - coruptul".
In fine, Ponta se refera si la eticheta de "Ponta - marioneta" pe care a incercat sa i-o construiasca Mircea Geoana.
"Ca sa concluzionam - strategia e foarte simpla si clara. Basescu si Geoana au si ei mici lucruri ce pot fi criticate (dar cu blandete, nu prea tare), dar uite cu cine se lupta ei? Cu Antonescu cel care nu se trezeste dimineata sa mearga la Senat (si il mai manjim nitel si cu "Porumbacu") si cu "imaturul" Ponta (ciocoi, vandut lui Vintu, destrabalat, corupt si marioneta). Iar Ponta, daca nu-si baga mintile in cap, ii fabricam noi, baietii Sistemului, si alte chestii si mai murdare, dupa care ii trimitem pe jurnalistii nostri sa il intrebe doar despre ele! Pac - pac, traiasca si infloreasca numarul 1 si numarul 2 in stat, cinstea noastra si mandria, lasa-i pe ei unde sunt ca ailalti sunt si mai rai!", scrie Ponta.
El asigura ca, desi "aceasta uriasa masinarie de propaganda" nu-l poate lasa total impasibil, nu are de gand sa faca niciun pas inapoi, "nici cu Basescu, nici cu Geoana".
"Un foarte bun prieten mi-a spus in 2006 (cand eram doar un biet deputat de Gorj, nimic altceva) ca este gata sa ma ajute deoarece crede ca, dintre toti oamenii aflati atunci pe scena politica, eu am cel mai mare potent ial de a-mi pune in practica propria viziune despre Romania. Dar tot el m-a intrebat direct daca sunt dispus "sa platesc pretul". Nu se referea deloc la bani, ci la lipsa timpului liber, la sacrificarea pasiunilor obisnuite, la necazurile produse involuntar celor mai dragi si apropiati prin acest gen de atacuri, nedreptati, ticalosii pe care l-am descris mai sus! Dupa ceva timp de gandire, i-am raspuns "Da", iar de atunci el si altii ca el sunt alaturi de mine in batalia purtata contra unui adversar lipsit de scrupule, de reguli sau de mila. Sper ca am facut bine si ca "pretul" nu este deja prea mare!", isi incheie Ponta postarea.

(Sursa: NewsIn)