Cautare

9573 de rezultate pentru "il sustine pe victor ponta" (3.80 secunde)
Victor Ponta, presedintele PSD, a discutat online cu cititorii HotNews.ro. ... Victor Ponta a raspuns la 21 de intrebari. ... Vosganian care - tot aici pe HotNews - la un interviu identic si la o intrebare identica, a dat un raspuns extrem de complex si de cuprinzator: ... • Victor Ponta:
Victor Ponta: ... In cadrul reuniunii s-au impartit formulare pentru racolarea de membri, dar acestea au ajuns pe mana actualei conduceri, fiind dezbatute la ultima sedinta a Biroului Permanent National.
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
Victor Ponta e noul lider al Romaniei (Autor: Bogdan Chirieac) In ultimele saptamani, dupa numirea procurorilor, am vazut multe analize prin care se arata, altminteri corect, ca o apropiere a premierului Victor Ponta de Guvernatorul Traian Basescu se va solda cu un grav deficit de imagine pentru primul.
Puteti citi in continuare a doua parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Victor Ponta, presedintele PSD, a discutat online cu cititorii HotNews.ro. ... Victor Ponta a raspuns la 21 de intrebari. ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta:
Victor Ponta, in dialog cu Marian Petruta (NARPA) Corespondenta din SUA. Victor Ponta, la Chicago:
De data asta Victor Ponta e greu de ucis! Dupa anuntarea rezultatelor alegerilor prezidentiale din 16 noiembrie 2014, s-a ivit un soi de hei-rup, gen, acuma e momentul sa-l dam jos pe Ponta si de la Guvern!
Analistul politic Ion Cristoiu isi detaliaza pe blog de cateva ori pe zi, dimineata, la pranz si seara, gandurile sale despre evenimentele politice ale zilei.
Candidatul PNL Victor Manea merge inainte, desi recunoaste ca a fost dezamagit atunci cand a vazut ca, intr-adevar, nu exista un tur doi pentru Primaria Constantei.
AGERPRES INTERVIU Victor Ponta: ... Victor Ponta: ... In plus avea si o mare problema de legalitate, pentru ca expirase delegarea in functia de procuror general si decizia de azi a fost decizia cea mai normala si cea mai buna pentru Parchet si pentru sistemul pe care il reprezinta.
Cotidianul.ro arunca pe piata o fumigena menita sa destabilizeze PSD. Cica in timp ce la Bucuresti, greii din toate taberele din partid ii pregatesc debarcarea din fotoliul de sef al PSD, Victor Ponta se bronzeaza fara griji in Dubai.
Cum s-a transat confruntarea Geoana - Ponta.
Victor Ponta, presedintele PSD, a discutat online cu cititorii HotNews.ro. ... Victor Ponta a raspuns la 21 de intrebari. ... • Victor Ponta: ... Dv sunteti un vajnic denuntator al cotei unice de impozitare (motivul pentru care eu l-am votat pe actualul presedinte. ... • Victor Ponta:1.
"Matur, imatur, Victor Ponta nu-i circar.
AGERPRES - INTERVIU Victor Ponta: ... Au deja loc dezbateri intre sefii consiliilor judetene si primari pe aceasta tema? Victor Ponta: ... Victor Ponta: ... Victor Ponta:
AGERPRES INTERVIU Victor Ponta:
Victor Ponta a castigat alegerile pentru sefia PSD. ... Potrivit rezultatelor oficiale, Victor Ponta a obtinut 856 de voturi, in timp ce Mircea Geoana a avut 781 de voturi. ... Pe parcursul numararii partiale, diferenta dintre Ponta si Geoana a fost de doar cateva zeci de voturi.
De ce Ponta si Iliescu il vor "mort" pe Mircea Geoana (Autor: ... In timp ce Victor Ponta, prin razboiul cu Geoana, simte nevoia sa demonstreze ca el este seful in PSD, Ion Iliescu este manat doar de dorinta de razbunare fata de cel care l-a invins in 2005.
De ce s-a certat Ponta cu Geoana, analiza pe care o puteti citi in continuare. ... Sa-l atace frontal pe Traian Basescu? ... Drumul pe care urma sa fie impins PSD a fost miza conflictului deschis dintre actualul presedinte al PSD, Victor Ponta, si fostul lider, Mircea Geoana.
google-analytics.com