Cautare

93 de rezultate pentru "igena alimentatiei" (4.00 secunde)
Nicu Parlog )- continuare - Lupta cu prejudecatile si obiceiurile alimentare proaste Acolo, in acea sala personala din Oakland, California, Jack era prezent in fiecare zi pentru a superviza exercitiile fizice dezvoltate de el insusi si de a oferi in paralel consiliere in domeniul nutritiei sportive si al alimentatiei corecte.
Cu mintea si sufletul linistite in urma dietelor sanatoase si a practicarii zilnice a sportului, Jack LaLanne a constientizat importanta scolii si a studierii stiinsifice a alimentatiei umane, a anatomiei si a sporturilor.
In ceea ce priveste meniul din ziua spectacolului, preferintele culinare ale lui Seal se afla in primul rand sub semnul alimentatiei sanatoase.
Intr-un interviu acordat recent,actorul spunea ca se mentine bine in forma pentru ca are o viata ordonata, practica yoga si acorda o atentie deosebita alimentatiei.
Doar ca uneori, din cauza alimentatiei si a stresului, sanatatea ii joaca feste chiar si la cantari. Miryam este insa o norocoasa pentru ca stie cum sa se comporte atunci cand uneori i se face rau pe scena.
Florentina Opris - Ambasador al vietii sanatoase, al sportului si al alimentatiei corecte Data: Duminica 4 Octombrie, intervalul orar: 12.00 - 14.00 Tips & Tricks pentru o coafura perfecta de sarbatori Glamour & eleganta de sarbatori Invitat Special:
- 50% din baza alimentatiei zilnice e indicat sa fie reprezentata de carbohidratii complecsi (cereale integrale, germeni de grau, orez brun).
Stilul de viata Intreaga lume se confrunta cu o pandemie de diabet zaharat tip 2, din cauza occidentalizarii modului de viata, imbatranirii populatiei, urbanizarii, care au drept consecinte modificari ale alimentatiei, adoptarea unui stil de viata sedentar si dezvoltarea obezitatii.
Dereglarile se agraveaza in urma solicitarilor nervoase si alimentatiei neregulate. Tratamentul urmat a fost prin reflexoterapie combinat cu acupunctura (diagnosticul energetic fiind Dizarmonie Ficat-Splina).
Bogate in fibre, vitamine si saruri minerale cerealele integrale sunt intotdeuna de preferat in locul celor rafinate si folosirea lor cat mai deasa da’’ valoare ‘’ alimentatiei.
Cercetatorii i-au chestionat pe participantii la studiu asupra alimentatiei, activitatii fizice, indicele de masa corporala, tabagism si consumul de alcool.
In cazul particular al celor ce sufera de diabet, monitorizarea alimentatiei si a nivelului glicemiei este cu atat mai importanta avand in vedere ca ceea ce mancam are un impact mult mai mare asupra nivelului de glucoză
Sunt persoane slabe care au hipercolesterolemie - deci nu din cauza alimentatiei, ci din cauza stresului. Starea de stres duce la angina pectorala, boala cardiaca si infarct!
Schimbarea alimentatiei, respectarea unui program riguros de somn si multa miscare in aer liber sunt cateva dintre cele mai eficiente solutii care te ajuta sa fii odihnita si relaxata.
Relatia alimentatiei cu sezonul, profesia si zona geografica erau bine cunoscute inca din atichitate. Astazi, globalizarea, prin nocivitatea raspandirii stilurilor alimentare, afecteaza capacitatea organismului de a face fata unor activitati metabolice diferite.
Dereglarile se agraveaza in urma solicitarilor nervoase si alimentatiei neregulate. Tratamentul urmat a fost prin reflexoterapie combinat cu acupunctura (diagnosticul energetic fiind Dizarmonie Ficat-Splina).
Acest eveniment are loc in cadrul "Saptamanii Gustului in Romania", o manifestare dedicata alimentatiei echilibrate si sanatoase, care se desfasoara in luna octombrie in mai multe orase din tara, in scoli si restaurante.
din punct de vedere caloric nu luam fiecare aliment in parte si il cantarim, pentru ca asta inseamna sa fii sclavul alimentatiei.
In Franta, bauturile energizante sunt deja in vizorul Agentiei Nationale pentru Securitatea Sanitara a Alimentatiei, Mediului si Muncii (ANSES). Taurina este sub o stricta atentie si in alte tari din UE.
Respectand principiile alimentatiei echilibrate nutritiv, suntem protejati de obezitate, boala care este implicata in aparitia multor forme de cancer: mamar, mai ales in cazul femeilor la menopauza, al pancreasului, rinichiului, colonului, rectului, esofagului si ficatului.
google-analytics.com