Cautare

279 de rezultate pentru "horia brenciu" (2.88 secunde)
Presedintele Autoritatii National pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, ii avertizeaza pe operatorii economici ca nu va renunta la controale, indiferent de interventiile acestora la persoane sus-puse din politica.
In final, domn’ primar, tin sa-ti multumesc ca l-am auzit si pe Brenciu cantand. La un moment dat behaia "Like a Virgin" in parcarea de la Careffour, spre satisfactia sufleteasca a broastelor din Dambovita.
PD-L a cucerit din prima si Poarta Alba, prin Vasile Delicoti, care l-a ingenunchiat fara drept de apel pe pesedistul Nicolae Sintion, comuna Rasova- unde noul primar este Mihalache Neamtu, comuna Ion Corvin- Dumitru Nedea, Horia - cu noua primarita Viorica Matei, Albesti - noul edil fiind Gheorghe Moldovan, Costinesti- Traian Cristea, reconfirmat si terminand cu recordmenii Florin Mitroi, reales cu aproape 90% la Valu lui Traian si Mugur Mitrana, la 23 August, cu un scor asemanator, cei doi fiind probabil primarii cu cele mai mari scoruri electorale din Romania.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Seful statului a subliniat ca asteapta ca presedintele Institutului, Horia Roman Patapievici, si Ministerul Culturii sa intocmeasca proiectul de modificare a Legii care reglementeaza functionarea ICR. ... MCC are 0,15% din PIB, Horia Roman Patapievici are PIB-ul, ca sa spun asa.
• Mircea Badea, Dan Diaconescu, Horia Ivanovici, Gabriela Vranceanu Firea, Iulia Vantur si Gazeta Sporturilor - distinsi cu premiul "Stiri din piatra seaca", pentru "jurnalism de fictiune" "Mircea Badea si-a inscenat explozia laptopului in direct, Dan Diaconescu a scapat ca prin urechile tomberonului, Horia Ivanovici a reusit sa realizeze un interviu in exclusivitate cu el insusi, Gabriela Vranceanu Firea si Iulia Vantur s-au angajat trup si suflet in publicitatea foarte putin mascata, iar Gazetei Sporturilor ii pasa prea mult de promovarea neconventionala.
Deputatii liberali Horia Toma si Ion Preda, precum si deputatul PC Pantelimon Manta au declarat ca sedinta Comisiei este condusa subiectiv de catre Lia Olguta Vasilescu, cea care, in opinia celor trei deputati, nu a asigurat rolul de moderator al discutiilor.
Concluziile unui studiu publicat ieri de Gallup Romania la cererea Fundatiei Horia Rusu arata ca romanii au o perceptie confuza in legatura cu capitalismul, apreciind valori precum libertatea si bunastarea economica, dar in acelasi timp sustinand etatismul si egalitarismul.
Democratii sustin ca vor demara in scurt timp procedurile referitoare la organizarea unui refe-rendum pentru schimbarea primarului liberal al municipiului Braila, a declarat ieri deputatul Horia Vasioiu, liderul PD Braila. ... Probabil ca social-democratii au auzit si ne-au preluat din zbor ideea", sustine Horia Vasioiu.
El a invocat faptul ca un "prieten de casa" al presedintelui ICR, Horia Roman Patapievici (foto), ar beneficia "de turnee si expozitii foarte costisitoare" la Paris, Londra si New York.
Presedinte interimar al Organizatiei Municipale a PRM Constanta si totodata candidat la functia de consilier municipal, Horia Caliminte a multumit membrilor de partid "pentru loialitatea de care a dat dovada", referindu-se in acest context la faptul ca "oamenii au strans randurile in jurul organizatiei, atat la nivel de municipiu, cat si la nivel de judet".
La eveniment vor participa membrii ai Comisiei Prezidentiale pentru analiza dictaturii comuniste din Romania si experti, Hannelore Baier, Mihnea Berindei, Armand Gosu, Horia-Roman Patapievici, Smaranda Vultur, precum si consilierul prezidential Alexandru Gussi.
"La sediul partidului nostru din Dorohoi au venit oameni pentru a depune cereri de a primi ajutoare donate de colegii nostri de la organizatiile PSD din toata tara, pe care le putem gestiona noi ca si partid, lucru total diferit de banii veniti prin Consiliul Local al Sectorului 5, la propunerea primarului Vanghelie, a mentionat senatorul Gheorghe Marcu, presedintele organizatiei judetene a social-democratilor, adaugand ca acelasi CL a acordat 200.000 de lei si Primariei Hiliseu-Horia care este condusa de un reprezentant al PD-L.
Jurnalul National publica articolul "Motive de suspendare", referitor la Fundatia Horia Rusu, care a identificat 10 motive pentru care presedintele Traian Basescu ar trebui suspendat.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Zilele lui Patapievici la conducerea ICR sunt numarate Horia-Roman Patapievici ar putea fi schimbat in in maximum 15 zile cu toata conducerea, dupa ce Guvernul Ponta a schimbat Legea de functionare a ICR.
DRACA DE ANI SI REGIMUL IMPOSTURII Daca nu stiati ce jigodie e Horia Georgescu, ati avut ocazia sa aflati la "Exces de putere", chiar de la fratele lui, participant la emisiunea Oanei Stancu.
• Angajatii primariei Prundeni nu au mai luat salariile de trei luni Ion Horia Horascu, primarul comunei Prundeni precizeaza ca in institutia pe care o conduce nu s-au mai luat salariile de trei luni.
Al patrulea proiect consta in dezafectarea in conditii de siguranta a reactorului de cercetare VVR-S de la Institutul de Fizica si Inginerie Nucleara - Horia Hulubei.
Printre speakeri este invitat si Horia Irimia, secretar de stat in cadrul Ministerului Dezvoltarii Lucrarilor Publice si Locuintelor, alaturi de Aurelia Simion - sef serviciu la Directia de Reglementare in Constructii. ... Certa este prezenta secretarului de stat Horia Irimia", a precizat reprezentantul FPB.
google-analytics.com