Cautare

279 de rezultate pentru "horia brenciu" (2.90 secunde)
Deputatul liberal Horia Uioreanu s-a luat la harta cu cei de la PRM din cauza proiectelor hilare initiate de senatorul Gheorghe Funar (foto).
Presedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, considera ca Traian Basescu si-ar fi dorit-o pe Elena Udrea ca premier.
Fundatia Horia Rusu: Traian Basescu a denaturat conceptul de liberalism Presedintele Traian Basescu a denaturat conceptul de liberalism, are o retorica liberala incoerenta, iar guvernarea PDL a lansat masuri haotice anti-liberale, se arata intr-un comunicat de presa remis, miercuri, AGERPRES, de catre Fundatia Horia Rusu.
In plus, necesita forta fizica (este o munca stresanta), un regim de viata normal, fara excese, si capacitatea de a renunta la multe lucruri, printre care si acela de a sta mult timp cu familia", a declarat conferentiar universitar doctor Horia Parvanescu (foto), medic primar chirurgie plastica, seful Clinicii de Chirurgie Plastica si Estetica din cadrul Spitalului de Urgenta Craiova.
Horia Tecau, victorie senzationala la dublu in turneul de la Cincinnati Perechea Horia Tecau/Robert Lindstedt (Romania/Suedia), cap de serie numarul 4, a castigat, duminica, finala de dublu ale turneului Masters 1.000 de la Cincinnati, cu premii in valoare totala de 2,825 milioane de dolari.
Vineri, 29 noiembrie, ora 10.00, la Studioul Horia Bernea, Hansel si Gretel Duminica, 1 decembrie, ora 10.00, la Studioul Horia Bernea, Hansel si Gretel Duminica, 1 decembrie, ora 12.30, la Studioul Horia Bernea, Marry Poppins Pretul unui bilet este de 10 lei.
Avand in vedere suspiciunile de abuz, coruptie si partizanat politic ce planeaza asupra numitului Horia Georgescu, senatorul Valer Marian revine azi si cere Senatului Romaniei sa adopte de urgenta o hotarare prin care sa solicite Consiliului National de Integritate, organism desemnat si coordonat de Camera superioara a Parlamentului, revocarea lui Horia Georgescu din functia de presedinte al ANI.
Roche Romania Diabetes Care lanseaza campania "Sanatos poate fi si gustos!", alaturi de Maestrul Bucatar Horia Virlan si Dr.
Horia Fenechiu si sotia sa, Steluta Fenechiu, din Maratanus, judetul Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate de Primaria Capitalei. ... Produsele noastre sunt facute cu suflet si cinstit", ne-a spus Horia Fenechiu.
Horia Fenechiu din Dealurile Martanusului, Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate.
Dupa plecarea lui Horia Brenciu, a lui Stefan Banica sau a echipei de la Serviciul Roman de Comedie, se pare ca si Mihai Petre isi cauta locul la Antena 1.
Pentru a participa la aceasta noapte speciala, invitatii trebuie sa scoata din buzunar intre 100 si 300 de euro, insa vor fi incantati de Loredana Groza si Horia Brenciu.
La sectiunea vedete TV gasim nume precum Daniela Crudu, Teo Trandafir, Cristina Topescu sau Horia Brenciu. Nu lipsesc nici mari sportivi din lista de prieteni a controversatului personaj.
Manifestarile dedicate acestei zile de catre municipalitatea ieseana se vor incheia cu un spectacol de muzica usoara sustinut, pe esplanada Palatului Culturii, de Alexandra Stan si Horia Brenciu & H.B.
La finalul Bucharest Summer Parade, la ora 12.30, va avea loc un concert sustinut de Horia Brenciu, in parcarea complexului comercial Carrefour.
La finalul Bucharest Summer Parade, la ora 12.30, va avea loc un concert sustinut de Horia Brenciu in parcarea complexului comercial Carrefour.
Bucharest Summer Parade a continuat cu un concert sustinut de Horia Brenciu in parcarea unui complex comercial din zona. Sambata, la ora 21.00, Oprescu, se va intalni pe pasaj cu constructorii si cu echipa Primariei Capitalei, care a lucrat la acest proiect.
Tot de ordinul zecilor de mii de euro sunt si castigurile unor artisti ca Loredana sau Horia Brenciu, care primesc 20.000 de euro, pentru fiecare cantare.
Artistul este autorul hiturilor ’’Azi nu’’ si ’’La La Song’’ si a colaborat alaturi de nume ca Guess Who, DeMoga si Horia Brenciu la realizarea albumului ’’Tot mai sus’’, care a fost un real success.
Realizator este Stoian Anghel, omul care sta in spatele celor mai de succes concerte din showbiz-ul romanesc, intre care cele cu Loredana, Stefan Banica, Horia Brenciu.
google-analytics.com