Cautare

279 de rezultate pentru "horia brenciu" (7.94 secunde)
Ministrul Economiei, Lucian Bode, l-a revocat din functie pe directorul general al Transelectrica, Horia Hahaianu, la solicitarea premierului Mihai Razvan Ungureanu.
"Prim-ministrul Mihai-Razvan Ungureanu a anuntat cu mandrie ca l-a demis pe Horia Hahaianu din functia de director general al Transelectrica.
Perechea Horia Tecau/Robert Lindstedt (Romania/Suedia), cap de serie numarul 3, a fost eliminata in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Brisbane (Australia), dotat cu premii in valoare de 434.250 de dolari.
Alexandru Buzuloiu, Adrian Vlad, Radu Risnita, Camil Berculescu, Alexandru Berca, Horia Constantinescu, Catalin Tilea, Eduard Balcescu, Horia Homescu, Silviu Sanda, Mihnea Pasare si Alexandru Buju.
Meciurile au loc in Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca, echipa Romaniei fiind condusă ... Echipa Romaniei ii are in componenta pe Marius Copil, Victor Crivoi, Horia Tecau, Florin Mergea si capitan nejucator pe Ciprian Porumb.
La masculin, Victor Hanescu a redevenit jucatorul roman cu cele mai mai castiguri, dupa ce l-a detronat pe liderul de anul trecut la acest capitol, Horia Tecau. ... Horia Tecau (locul 23 ATP de dublu) - 294.482 - 1.704.172;
SURPRIZA Cine o urmeaza Nationalele de handbal feminin, fotbal si rugby masculin, jucatorii de tenis Horia Tecau si Simona Halep, jucatoare de tenis de masa Eliza Samara si Steaua Bucuresti au fost performerii anului 2015.
Horia Garbea, despre cum a ramas Uniunea Scriitorilor din Romania fara sediu Tribunalul Bucuresti a decis, in aprilie 2010, ca sediul Uniunii Scriitorilor din Romania - Casa Monteoru sa fie restituit in natura mostenitorilor familiei Monteoru.
vis pe care il analizeaza in cadrul acestui videoclip impreuna cu Oreste Teodorescu, Dan Bittman, Cornel Ilie, Monica Anghel, Virgil Iantu, Andi Vasluianu, Dorina Chiriac, Stefan Banica, Robin Proca, Andi Moisescu, Dani Otil, Paula Chirila, Horia Moculescu, Toni Grecu, Irina-Margareta Nistor, Dan Byron, Teo Trandafir, Pavel Bartos, Ada Milea, Calin Goia, Mircea Cartarescu, Horia Virlan, Guess Who, Laura Lavric, Andreea Esca, Razvan Simion, Alexandru Andries, Emilia Popescu, Grigore Lese, Mircea Baniciu, Alexandra Ungureanu, Oana Pellea, Victor Rebengiuc.
Nidia Moculescu, fiica compozitorului Horia Moculescu, a inceput sa planga recent, in emisiunea WOWbiz de la Kanal D, si a marturisit ca nu va mai putea avea copii.
Avand in vedere suspiciunile de abuz, coruptie si partizanat politic ce planeaza asupra numitului Horia Georgescu, senatorul Valer Marian revine azi si cere Senatului Romaniei sa adopte de urgenta o hotarare prin care sa solicite Consiliului National de Integritate, organism desemnat si coordonat de Camera superioara a Parlamentului, revocarea lui Horia Georgescu din functia de presedinte al ANI.
Avand in vedere suspiciunile de abuz, coruptie si partizanat politic ce planeaza asupra numitului Horia Georgescu, senatorul Valer Marian revine azi si cere Senatului Romaniei sa adopte de urgenta o hotarare prin care sa solicite Consiliului National de Integritate, organism desemnat si coordonat de Camera superioara a Parlamentului, revocarea lui Horia Georgescu din functia de presedinte al ANI.
Horia Fenechiu si sotia sa, Steluta Fenechiu, din Maratanus, judetul Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate de Primaria Capitalei. ... Produsele noastre sunt facute cu suflet si cinstit", ne-a spus Horia Fenechiu.
De asemenea, Centrul de Transplant de Celule Stem de la SUUB are laborator de diagnosticare, sala de raport si sala de studii clinice.Conferențiarul doctor Horia Bumbea, unul dintre coordonatorii centrului, precizeaza ca, datorita proiectului din cadrul SUUB, numarul celor care vor putea beneficia de transplant de celule stem va creste, iar centrul va asigura, in compartimentul de pretransplant, chimioterapie pentru aproximativ 200 de pacienți in fiecare an.
La emisiunea Fotbal Club, fostul arbitru international Ion Craciunescu (71 de ani) a analizat toate fazele controversate si a concluzionat ca Horia Mladinovici (37 de ani) a comis multe greseli.
Este unul dintre cei care au parasit PNL-ul in vara lui 1990, alaturi de Horia Rusu, Dinu Patriciu si Raymond Luca.
Ceremonia de instalare a noului presedinte al Institutului Cultural Roman (I.C.R.), Horia-Roman Patapievici, va avea loc astazi la sediul institutului.
intr-o discutie purtata simbata, chiar la sediul PNA din Bucuresti, referitoare la cei doi angajati ai PNA citati mai sus, procurorul general adjunct al Parchetului National Anticoruptie, Adrian Horia Miclescu, a declarat:
In cursul ultimei saptamani s-au mai afisat la brat cu SAPARD prahovenii Ion Istratescu, Marin Constantin, Manea Horia si Gheorghe Danciu care, cu aceasta ocazie, au ajuns sa puna si ei piciorul in localitatea Cocorastii Misli.
Horia Furtuna, presedintele PUR Vrancea, l-a acuzat pe presedintele Traian Basescu de implicare in negocierile privind posturile de prefecti. “Tariceanu a semnat hotararile de Guvern, dar Basescu a fost cel care i-a numit pe prefecti“, a declarat Furtuna.
google-analytics.com