Cautare

279 de rezultate pentru "horia brenciu" (3.69 secunde)
Antract, Cristi Minculescu si noua sa trupa Lotus, Directia 5, Vunk si Antonia, Horia Brenciu si invitatii, iar dupa miezul noptii Voltaj.
Andreea Raicu, Horia Brenciu, Norris Mageanu, Mihaela Schwartzenberg Radulescu, Dana Sota, Alin Panc, Mihai Dragomir, Iulia Albu, Bogdan Mihai Radu, Dana Gottschling, Monica Iagar, etc.
La Morgan vin sa manance vedete precum Radu Beligan, Marius Florea Vizante, Horia Brenciu, soprana Mariana Nicolesco, Leslie Hawke, mama actorului Ethan Hawke", a precizat Anne Marie Parlog.
Bosquito, Horia Brenciu Proiectul Tara PROFI s-a bucurat de incurajare din partea Primariei Municipiului Brasov care si-a dorit ca o astfel de ampla desfasurare de forte artistice si tehnice sa aiba loc de sarbatori in importantul centru cultural, turistic si industrial din inima Romaniei.
Sunt Loredana Groza, Cesaria Evora, Pink Martini, Cranberries, Suie Paparude, Urma, Directia 5, Timpuri Noi, Roisin Murphy, Robbie Williams, Vunk, Horia Brenciu (pe care trebuie sa recunosc ca l-am descoperit destul de curand si despre care cred ca este un adevarat show man autohton).
Impreuna cu doamna Andreea Esca, Horia Brenciu si actorul Etan Hawke, indemnam copii sa vina la scoala, sa beneficieze de avantajele educatie, continuand fara intrerupere cursurile.
Primarul municipiului Resita, Liviu Spataru (PNL), il acuza pe vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Horia Irimia (PNL), de „imixtiune grosolana in activitatea administrativa a municipiului“, dupa ce Irimia ar fi initiat pe siteul sau un sondaj referitor la activitatea primariei.
Curtea de Apel Bucuresti, a decis, printr-o hotarare irevocabila, ca Daniela Buruiana trebuie sa plateasca daune de cate 30.000 de lei catre Mircea Dinescu, Horia Roman Patapievici si Andrei Plesu, pentru afirmatiile privind colaborarea acestora cu serviciile secrete straine.
Presedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, considera ca recenta vizita a ministrului Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Vasile Blaga (PD-L), in judetul Sfantu Gheorghe a fost realizata in ideea unor viitoare relatii PD-L - UDMR.
Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a afirmat ca modul in care s-au comportat presedintele ANI, Catalin Macovei, si secretarul general, Horia Georgescu, la sedinta comisiilor juridica si pentru drepturile omului privind legea ANI impune demiterea lor imediata.
Tribunalul Constanta a decis, miercuri seara, achitarea lui Sever Muresan (foto) si a lui Mircea Horia Hossu, pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune, fals material, uz de fals, folosirea creditului cu rea credinta si abuz in serviciu, in dosarul fraudarii Bancii Dacia Felix.
Mircea Badea, realizatorul emisiunii TV "In gura presei", difuzata de Antena 3, i-a dat lectii de limba romana si de morala scriitorului Horia Roman Patapievici.
Perechea formata din Horia Tecau si Robert Lindstedt s-a calificat ieri in semifinalele turneului de dublu din cadrul Australian Open.
Tenismenul Adrian Ungur a primit din partea Federatiei Internationale de Tenis (ITF) un loc pe tabloul principal desimplula turneul de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra, el urmand sa participe si la dublu, alaturi de Horia Tecau, informeaza Mediafax.
Tenismanul Adrian Ungur a primit din partea Federatiei Internationale de Tenis (ITF) un loc pe tabloul principal de simplu la turneul de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra, el urmand sa participe si la dublu, alaturi de Horia Tecau.
Perechea Horia Tecau / Max Mirnii (Romania / Belarus), cap de serie numarul 5, a fost eliminata, vineri, in sferturile de finala ale turneului de 1.000 de puncte de la Monte Carlo, dupa ce a fost invinsa, cu scorul de 6-4, 6-2, de cuplul spaniol David Marrero / Fernando Verdasco.
- Vineri, 27 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Horia Lovinescu, sectiunea este deschisa de spectacolul Mult zgomot pentru nimic (Teatrul Nottara), in regia Dianei Lupescu.
Avand in vedere suspiciunile de abuz, coruptie si partizanat politic ce planeaza asupra numitului Horia Georgescu, senatorul Valer Marian revine azi si cere Senatului Romaniei sa adopte de urgenta o hotarare prin care sa solicite Consiliului National de Integritate, organism desemnat si coordonat de Camera superioara a Parlamentului, revocarea lui Horia Georgescu din functia de presedinte al ANI.
Prin organizarea acestui targ raspundem nevoilor celor care sunt in cautarea de produse destinate Sarbatorilor, iar in acest an ne-am diversificat sortimentul tocmai pentru a oferi cea mai larga gama de produse specifice sezonului", a declarat Mugurel - Horia Rusu, directorul general al Hornbach Romania.
1,500 RON Pentru copiii familiei Horia fiecare zi este o provocare. ... La Semimaratonul Bucuresti voi alerga 10 kilometri pentru a ajuta copiii familiei Horia sa ramana alaturi de parintii lor.
google-analytics.com