Cautare

1725 de rezultate pentru "grigore jean cartier militari" (5.32 secunde)
magazin.ro / Intalniri OZN ale unor piloti militari din Romania /Autor: ... Ei se vor feri sa vorbeasca insa despre aceste incidente, deoarece ar fi trimisi la comisiile de reevaluare a capacitatii lor de zbor, iar in cazul pilotilor militari exista si interdictia de a divulga situatiile speciale intalnite.
Care sunt cele mai afectate si cele mai sigure cartiere din Bucuresti in caz de cutremur - ce se intampla daca stai in Pantelimon, Militari, Baneasa sau Drumul Sarii.
Aceste spuse diplomatice din prima zi a consiliului nu cred ca mai insala multi observatori ai scenei politice internationale, care vad cum, in asteptarea unei primaveri sangeroase, Isaf se carpeste cu militari ex-sovietici.
Procurorii militari au lucrat titanic ani de-a randul la ele si anuntau grabnica lor solutionare, o solutionare asteptata totusi de peste 17 ani. ... Curtea Constitutionala s-a trezit peste noapte - sublima coincidenta temporala - ca procurorii militari n-ar prea avea competenta de a instrumenta respectivele cazuri.
Procurorii militari au lucrat titanic ani de zile la ele si anuntau grabnica lor solutionare, o solutionare asteptata totusi de peste 17 ani. ... Curtea Constitutionala s-a trezit peste noapte - sublima coincidenta temporala - ca procurorii militari n-ar prea avea competenta de a instrumenta respectivele cazuri.
Armata a cumparat arme in valoare de 8 miliarde de euro in ultimii 5 ani. Romania este aparata de 70.000 de militari romani si aproximativ 5.000 de militari straini.#armata #ziuaarmatei #militari
Repetitii generale pentru 1 decembrie la Constanta, 16 detasamente de militari romani, dar si unul de militari straini adusi de la baza Mihail Cogalniceanu, baza NATO, vor participa la repetitia pentru ziua nationala.
Sute de militari din mai multe tari NATO au participat la un exercitiu in Grecia. ... Manevrele din Grecia fac parte din "Defender Europe", exercitiu organizat de SUA la care iau parte peste 20 de mii de militari din mai multe tari.
Sincer, nea Costica, parca mai bine-ti statea cu fluiericiul pe sub mustata, pe gazon, acolo unde exista si posibilitatea de desfasurare a limbajului de cartier! ... mai conteaza apucaturile de cartier?
Avem ori statiunea ori cartier cu blocuri?! ... Dar, pe termen mediu si lung, Mamaia va fi un cartier in care se va face, din cand in cand, si turism.
Scria ca blocul in care locuieste e cladit pe locul Golgotei, viorile tiganilor de la crasma din cartier sunt facute din lemnul crucii Sale, iar drumurile cu metroul sunt plimbari prin matele Mantuitorului.
Asa ca locuitorii vor mai avea de asteptat inca doi ani pana cand vor circula cu metroul in acest cartier.
Doua centrale termice de cartier din municipiul Targu Jiu, pentru modernizarea carora primaria a investit aproximativ zece miliarde de lei, au fost scoase din functiune.
Revenit in acest cartier pentru a doua oara in ultima luna, Onaca a avut un discurs de o duritate fara precedent impotriva mafiei locale, caracterizand actuala administratie ca o pata de rusine pe obrazul Constantei.
Mai mult decat atat, primarului ii e frica sa le dea celor de la Alternativa Ecologista un cartier sau doua pentru a face curatenie, asa cum au solicitat, de teama sa nu-i ceara si bani in schimbul acestui serviciu.
Democrat-liberalii constanteni au, incepand de vineri, un nou sediu de cartier, pe Bulevardul 1 Mai in zona Far. La inaugurare au participat presedintele Organizatiei Municipale PD-L Constanta, Florian Constantin, senatorul Mircea Banias, deputatii Constantin Chirila si Maria Stavrositu, membri de partid.
Magazinele de cartier vand cel mai bine Companiile de monitorizare a pietei arata ca ciocolata se vinde cel mai bine in magazinele mici (de cartier), in speta 38% din volumul vanzarilor de ciocolata si 37% din valoarea lor, dar a scazut volumul de ciocolata vanduta prin chioscuri, de la 19% la 16%.
O mare companie franceza a anuntat ieri ca va incepe constructia unui lant de magazine de cartier care vor fi amplasate in orasele cu peste 100.000 de locuitori.
La Cluj, pretul unei vile in cel mai scump cartier, Andrei Muresanu, este in jur de 1,5-2 milioane de euro, un cartier exclusiv de case, iar proprietarii beneficiaza de multe facilitati in acest perimetru.
Mai putin de 600 din cele 22.500 de apartamente din Targu Jiu mai sunt bransate la centrale termice de cartier sau de bloc, celelalte avand surse independente de agent termic.
google-analytics.com