Cautare

1725 de rezultate pentru "grigore jean cartier militari" (3.56 secunde)
Dragos Grigore, 2. ... UPDATE ORA 01.16 Dragos Grigore:
Amfitrionul manifestarii este, ca de fiecare data, incepand cu cea de-a doua edite, muzicianul Grigore Lese. ... Muzicantii, descoperiti de Grigore Lese in cautarile sale necontenite, au fost alesi de fiecare data pe spranceana.
Rangul suprem de hatman al cazacilor il vor mai detine dintre romanii transnistrieni Ion Grigore Loboda, Tihon Baibuza, Samoila Chisca, Ion Sarcu, Opara, Trofim Volosanin (Romanul), Ion Sarpila, Timotei Sgura, Dumitru Hunu si eroul legendar al cazacilor in lupta pentru independenta Ucrainei, Danila Apostol.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si La Printarie organizeaza in aceasta perioada expozitia de fotografie Wildlife Romania 2016. ... Aceasta prima editie debuteaza sub auspiciile celui de-al 8-lea Congres International de Zoologie al Muzeului Grigore Antipa (CZGA 2016) si se bucura de o larga participare si vizibilitate internationala.
Artistii calaraseni, Victor Grigore si Jimmy Stanescu, vor aduce in atentia publicului o serie de lucrari inspirate de lumea cinematografiei, de clasici ai mareului si micului ecran. ... Victor Grigore va expune personaje celebre precum Charlie Chaplin, Al Pacino, Mr.
Festivitatea de premiere s-a desfasurat la Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa” â€" institutie care sustine programele de protectie a mediului, a speciilor si a habitatelor.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa in parteneriat cu LaPrintrie - www.LaPrintarie.ro organizeaza vernisajul expozitiei de fotografie Wildlife Romania 2016 ce va avea loc miercuri, 16 noiembrie 2016, incepand cu ora 18.00, in holul central al Muzeului si va fi urmat de un cocktail.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita in perioada 6 februarie - 1 mai 2018 sa studiati comportamentul unora dintre cele mai temute specii veninoase din lumea animala, unele dintre acestea regasindu-se in clasamentul celor mai veninoase animale din lume.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa gazduieste in perioada 10 octombrie 2020 - 13 iunie 2021 Reptilia, expozitie temporara de reptile vii care te provoaca sa lasi prejudecatile la o parte si sa observi comportamentul unora dintre cele mai fascinante vietuitoare!
- Universitatea de Drama si Cinematografie, Bucuresti (1994 - 1998), la clasa profesorului Grigore Gontapar Din 1998 - angajata a Teatrului National "I.L.
Grigore de 27 ani, din Bucuresti. ... Grigore, iar pentru C. ... Grigore. Toti au fost indrumati de la spital la domiciliu.
Participa de asemenea 8 presedinti africani si numerosi lideri europeni, printre care presedintele Romaniei Klaus Iohannis, presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si al Parlamentului European, Martin Schulz, premierul Marii Britanii, David Cameron, si cel spaniol, Mariano Rajoy, premierul Italiei, Matteo Renzi, precum si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cancelarul Germaniei Angela Merkel.
Potrivit DC News, Dinescu spera sa se ajunga la demiterea lui Grigore Cartianu, redactor-sef Adevarul, pe care il acuza ca face reclama Securitatii si este un profitor al Revolutiei din 1989.
Cand o banda de spargatori de banci, formata din politisti corupti si fosti militari este fortata sa dea o lovitura extrem de riscanta in favoarea unui mafiot fara scrupule, membrii ei hotarasc ca singura lor sansa de a reusi este sa distraga atentia Politiei din Atlanta folosindu-se de codul 999 - care inseamna politist ranit.
Pe de alta parte insa, analistul imobiliar este de parere ca in zone ca Otopeni ori Militari, preturile apartamentelor se vor majora cu pana la 35-45%.
Modernizarea urbanistica a spatiilor verzi din cartierele Drumul Taberei si Militari Proiectul de modernizare urbanistica a spatiilor verzi din cartierele Drumul Taberei zona 1 si Militari zona 1 este finantat prin Programul Operational Regional 2007 - 2013 - Axa prioritara 1 "Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor - poli urbani de crestere" - Domeniul de interventie 1.1.
Acestia au fost rugati sa atribuie un indice de siguranta fiecarui cartier bucurestean. ... Cartierele Berceni, Vitan sau Militari se gasesc intr-o zona neutra de siguranta.
Intregul cartier era fara energie electrica. ... Mai tarziu, intrucat zgomotul continua, si-a spus ca erau militari care, stiind ca va fi jefuit, ii asteptau pe raufacatori.
Cel mai mare parc liniar din Europa a fost inaugurat, astazi, in cartierul Militari din Bucuresti. Este, de altfel, si cel mai mare parc deschis in Capitala dupa 1989 si primul din acest cartier.
Procurorii militari craioveni si-au gasit un nou sediu, dupa ce cladirea de pe strada Paltinis, in care si-au desfasurat pana acum activitatea, a fost castigata in instanta de fostii proprietari. Drept urmare, de astazi, institutia care ancheteaza infractiunile savarsite de militari isi desfasoara activitatea pe strada Caracal, la nr.
google-analytics.com