Cautare

57 de rezultate pentru "graficul" (7.13 secunde)
Primarul Antonie Solomon a declarat ieri ca SC ARHITECT RAMNICU VALCEA refuza sa inainteze catre Compania Nationala de Investitii (CNI) graficul pentru desfasurarea lucrarilor, deoarece nu a primit banii de la CNI, pentru expertizele intocmite la Sala Polivalenta.
Graficul de realizare a lucrarilor se intinde pe o perioada de pana la 76 de luni din momentul constituirii companiei de proiect.
Institutia doreste sa extinda aceasta finantare, in functie de graficul lucrarilor. De altfel, Ministerul Finantelor Publice a incheiat un contract de credit cu doua banci internationale pentru obtinerea unei finantari de 100 de milioane de euro destinata platilor pentru Bechtel.
Pana pe 15 noiembrie, termenul de finalizare a acestor lucrari prevazut in graficul realizat de Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, SC Electrica SA va trebui sa aduca reteaua de energie electrica langa noua localitate, sa execute reteaua electrica de medie tensiune, sa conecteze cele 1.200 de locuinte la retea si sa asigure iluminatul public.
"Montarea noii instalatii complexe a fost executata in numai patru luni, din luna aprilie si pana la sfarsitul lunii iulie a acestui an, cand am inceput sa producem efectiv, realizand probe aferente de functionare in conformitate cu graficul prestabilit", a precizat Caprioara intr-un comunicat de presa.
Compania Bechtel nu va putea respecta graficul lucrarilor la Autostrada Brasov-Bors stabilit pentru 2006, a declarat ieri ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, citat de Mediafax.
Termenul in care creditul poate fi aprobat este de trei zile, iar graficul de rambursare tine cont de sezonalitatea activitatii din agricultura.
Desi s-a luat in calcul si graficul de scumpiri anuntat de Guvern pentru gaze, curent electric si combustibili, patronii din turism spun ca aceste majorari nu se vor regasi in tarifele turistice.
In cazul neplatii acestora, graficul de esalonari se anuleaza. Pentru obligatiile fiscale principale si accesoriile aferente acestora, stingerea se efectueaza in ordinea vechimii, cu exceptia celor pentru care s-a inceput executarea silita.
Rezultatele obtinute de Cariera de Carbune Jilt - Nord in ceea ce priveste livrarile de lignit catre Termocentrala Turceni se inscriu in graficul de carbune prevazut ca necesar, iar organizarea actuala a procesului de productie sprijinita de dotarile tehnice de care dispune cariera poate determina oricand o crestere productiva, daca ar fi solicitari.
Pe primele 6 luni ale anului in curs forul deliberativ local a mai alocat 6 milioane din totalul de 13,2 prevazut, ceea ce inseamna ca, daca se va respecta graficul amintit de plati, Transurb va mai pierde 1,2 milioane de lei.
Retrocedarile de teren în baza Legilor fondului funciar nu sunt în graficul anuntat de fostii prefecti de Dolj.
In mod normal, plata ratelor se face lunar, insa, ca urmare a caracterului sezonier al activitatii solicitantilor, graficul de rambursare va fi adaptat corespunzator perioadelor de incasare ale clientilor.
Oficialii ministerului explicau ca in cazul in care CFR nu va primi subventii, vor fi introduse noi restrictii de viteza, vor aparea noi puncte periculoase, ceea ce va conduce la cresterea timpilor de mers si mari intarzieri in graficul trenurilor de calatori.
O sa discutam cu responsabilii Ministerului Transporturilor si cu constructorul, Bechtel, pentru a vedea, fata de graficul de lucrari existent, care este capacitatea de lucru in continuare si daca exista necesitatea unei realocari suplimentare pana la finele acestui an, astfel incat sa existe posibilitatea punerii in functiune a unui tronson care sa ajute traficul din zona oraselor Cluj-Turda", a afirmat seful Executivului.Premierul a evitat sa se pronunte in privinta costurilor totale ale Autostrazii Transilvania, aratand insa ca "studiul de fezabilitate s-a bazat pe o solutie, care ulterior s-a schimbat", fapt care va duce la cresterea costurilor.Initial, costurile totale ale autostrazii Transilvania au fost estimate la 2,2 miliarde de euro.
"Pana in momentul de fata, vanzarea apartamentelor se inregistreaza in graficul de vanzare preconizat, clientii nostri cumparand atat cu bani cash cat si prin credite bancare.
Geoana i-a mai soliciat guvernatorului sa incerce sa nu iasa din graficul adoptarii monedei euro, desi este greu.Anastase: Acordul este preventivLa randul sau, si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, si-a inceput discursul multumindu-i guvernatorului pentru prezenta la sedinta.
Traficul pe canalele navigabile romanesti se situeaza in graficul prognozat, a aratat, ieri, Ilie Valentin Zeicu (foto), directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA (CN ACN) Constanta.
Astfel, datoriile catre primarie, in contul taxelor si impozitelor neplatite, ajung la trei milioane de euro. "In cateva zile, primaria va pune poprire pe conturile societatii pentru ca nu au respectat graficul de esalonare.
Foarte important este insa ca beneficiarul sa nu aiba fapte inscrise in cazierul fiscal, sa nu aiba inscrieri care privesc sanctiuni economico-financiare in cazierul judiciar si sa respecte graficul de rambursare a datoriilor, daca are datorii catre banci.
google-analytics.com