Cautare

57 de rezultate pentru "graficul" (7.73 secunde)
La sfarsitul anului trecut, stadiul fizic al lucrarilor era la jumatate, desi acestea demarasera pe la jumatatea anului 2008. In plus, constructorii au deja doua luni intarziere in graficul lucrarilor.
Pe graficul alaturat se poate observa un usor reviriment al inmatricularilor in T2.10 insa ramane de vazut daca trendul va continua si in trimestrele viitoare.
Daca accepta esalonarea, Fiscul emite si graficul de esalonare. Prima rata de plata va fi data de 15 a lunii urmatoare emiterii deciziei de esalonare.
Prefectul de Gorj, Vasile Liviu Andrei, are programata astazi o intalnire cu reprezentantii Sectiei Targu Jiu a Drumurilor Nationale, pentru a discuta conditiile si graficul reluarii lucrarilor de modernizare a Drumului National 66, pe tronsonul Rovinari - Bumbesti Jiu.
O explicatie a faptului ca pretul petrolului este mare se poate afla in graficul publicat de The Economist, in care se poate compara modul in care creste productia de petrol si cel in care creste consumul.
Daca forta de apasare iesea din graficul de pe computer, se oprea operatiunea", isi aminteste directorul Dedu. Perioada propriu-zisa de montaj a durat trei luni, lucrandu-se doar noaptea, intre 12.30 si 3.30.
Initial, dupa graficul de lucrari, picioarele podului trebuia sa se vada la sfarsitul acestei luni, dar vechea canalizare, care s-a spart de doua ori din cauza debitului si a ploilor, a incurcat socotelile constructorului.
Alte 12 societati au pierdut deja esalonarile acordate, pentru ca nu s-au putut tine de graficul de plata. Oricum, cele mai multe firme solicita esalonarea de pana la cinci ani a datoriilor catre stat, chiar daca stiu ca nu vor putea plati transele la timp.
"Speram sa finalizam prima cale a tronsonului la 30 iunie, singurul impediment ar fi conditiile atmosferice, vremea care sa ne impiedice sa respectam graficul.
Desi vinul care va fi produs in Romania nu are un nume, enologul italian, responsabil cu partea tehnica in cadrul acestui proiect, a declarat ca se ocupa de graficul brandului, care va infatisa cele patru elemente esentiale pentru struguri, respectiv aerul, apa, focul si pamantul, impreuna cu trimiterea catre Romania, tara unde se va produce acest vin.
Finzoom.ro este primul portal financiar romanesc care afiseaza graficul de rambursare detaliat pentru fiecare credit, care include rata lunara (principal si dobanda), toate comisioanele platite (la acordare, lunar sau anual) si suma totala de rambursat pana la sfarsitul perioadei.
Asadar, unele femei prefera sa afle cand si daca au ovulatie, folosinde teste de ovulatie sau graficul de temperatura sau verificarea mucusului cervical.
Marte sta ascuns in graficul dumneavoastra, ceea ce inseamna ca sunteti ocupati undeva, in spatele scenei. Fiti constienti ca cineva care nu este tocmai bine intentionat sta cu ochii pe dumneavoastra.
Esential este insa sa nu va grabiti. Fara nervi si incordare. In ultima instanta, nu aveti motive de ingrijorare, graficul stabilit va fi respectat. (Sursa: Antena3)
Scaderea nivelului producerii de testosteron la diferite varste (vezi graficul alaturat) Scaderea nivelului de testosteron se produce in fiecare organism masculin, mai rapid sau mai lent.
Graficul de transport se va imbunatati, prin micsorarea intervalelor de succedare a vehiculelor cu pana la 15%.
Satisfactia mea enorma o reprezinta pasul facut de fiecare in dorinta de a-si implementa acest mod de viata Cardio Mix in graficul lor social si familial, atat ca nivel de educatie cat si de cultura, in ceea ce priveste preventia, intretinerea corecta si sanatoasa a organismului uman.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com