Cautare

167 de rezultate pentru "ghidul miresei" (3.10 secunde)
Astazi, in cadrul actiunii "Parlament Deschis", este randul vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Victor Ponta, sa fie ghidul vizitatorilor Palatului Parlamentului. (Carmen Corbu)
In ghidul intocmit de PIN sunt cuprinse metodele de fraudare sau de inlesnire a fraudarii alegerilor, de la tiparirea de buletine suplimentare, pana la votul multiplu, pseudo-observatorii, dubla stampila, procesul de transportare a sacilor cu buletinele de vot, urna mobila sau excursionistii.
Crin Antonescu a aratat ca "Raportul Ghidul alegatorului uninominal" realizat de Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie, Asociatia Pro Democratia si Activ Watch - Agentia de Monitorizare a Presei este "departe de a fi ceea ce si-a propus:
Membrii Consiliului sunt insa numiti direct si indirect de ghidul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, care sambata a salutat realegerea presedintelui in exercitiu Mahmoud Ahmadinejad.
"Ulterior aprobarii principalilor indicatori (...) a fost lansat Ghidul Solicitantului (...).
De la repartizarea aproape matematica a spatiului pentru birouri - incluzand sala de consiliu, sala de casatorii si chiar studio foto, cu placute bilingve (romana-engleza) la fiecare usa, camere de luat vederi instalate in fiecare colt al incaperilor, amenajarea moderna, mobilierul nou, ghidul electronic informativ in holul de la intrare, grupuri sanitare moderne si pana la personalul amabil si placut, totul demonstra ca se poate, chiar si la tara.
Din imprumut vor fi finantate cheltuielile prevazute in 'Ghidul Solicitantului', pentru Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 1 - Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor - poli urbani de crestere.
Maria Basescu a vizitat, miercuri, Muzeul de Arheologie Callatis din Mangalia, iar la plecare a cumparat cateva replici dupa exponatele mai importante ale institutiei, dar si ghidul tiparit de prezentare al muzeului.
Ciocan, reprezinta un suport real pentru perfectionarea celor interesati in domeniul relatiilor publice." Sofia ZAINEA Coordonator Regional ASOCIATIA EUROPEANA A DIRECTORILOR DE COMUNICARE (EACD) "Din alt punct de vedere, ghidul Dlui.
Desi prima aparitie a avut loc in 2009 ("Ghidul Relatiilor Politie" - Mass-media ) Ch. Ciocan nu a facut pana acum publica activitatea sa scriitoriceasca.
Ghidul alegerilor locale, duminica 10 iunie Romanii isi aleg duminica, 10 iunie, o noua administratie locala - primari, consilii locale, presedinti de consilii judetene si consilii judetene.
In strainatate, tarifele pentru o saptamana de vacanta variaza de la 100 pana la 600 de euro, astfel ca pentru Grecia un turist trebuie sa plateasca 95 euro + 1.450.000 de lei, iar pentru Tara Sfanta, in perioada 2-5 mai, 590 de euro, in tarif fiind inclus biletul de avion, transportul cu autocarul in Israel, intrarile la obiectivele turistice si ghidul insotitor.
In acest sens, vor fi distribuite in toata tara doua milioane de pliante informative intitulate “Ghidul consumatorului de telefonie fixa“.
Veti mai vizita unele dintre locurile istorice precum Catedrala si Teatrul Municipal...", asa isi prezinta ghidul una dintre zilele pe care un turist o poate petrece in Brazilia.
Contribuabilii vor primi la domiciliu doua exemplare ale formularului Declaratie speciala privind veniturile realizate, personalizate (formularul 200), ghidul de completare a formularelor, precum si plicul destinat trimiterii de catre acestia a declaratiei la organul fiscal de domiciliu, se mai precizeaza in comunicatul ANAF.
Aceasta persoana devine "ghidul" nou-venitului in firma pe perioada de acomodare. "Foarte important in perioada de acomodare este ca seful grupului sa poarte discutii permanente cu angajatul nou, cel putin o data pe saptamana.
Pe langa formulare, ANAF a trimis contribuabililor ghidul de completare a acestora si plicul autoadresat in care vor fi introduse declaratiile completate pentru a fi trimise administratiilor fiscale.
Tot in acest scop, ANRC a realizat si o pagina de Internet, unde utilizatorii pot accesa "Ghidul utilizatorului". Prin acest ghid, utilizatorii pot afla ofertele furnizorilor de servicii de telefonie fixa si mobila, dar si ofertele acestora de acces la Internet.
De asemenea, "Ghidul utilizatorului", pagina de internet realizata de ANRC, va furniza informatii despre protectia drepturilor si interesele utilizatorilor, solutionarea reclamatiilor etc.
In Ghidul solicitantului sunt prezentate toate informatiile necesare unui solicitant pentru a pregati documentatia necesara accesarii fondurilor, inclusiv for- matele-standard pentru cererea de finantare, criterii de eligibilitate si de evaluare, legislatia relevanta etc.
google-analytics.com