Cautare

167 de rezultate pentru "ghidul miresei" (4.96 secunde)
"Sunt si o parte care nu au stiut ce sa faca pentru ca nu au citit ghidul. Totusi, de regula, cei ce stau la coada depun pentru mai multe firme", a adaugat Cotiga.
Ghidul Solicitantului este disponibil la sediul si pe pagina de internet a ADR Nord-Vest www.nord-vest.ro, dar si pe site-ul Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, www.mdlpl.ro, si pe cel al Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, www.infoeuropa.ro.
Ghidul Solicitantului este disponibil pentru consultare pe pagina de internet a ministerului si la sediul fiecarei Agentii pentru Dezvoltare Regionala.
Durata de implementare a activitatilor proiectului (perioada cuprinsa intre data semnarii contractului de finantare si data finalizarii ultimei activitati prevazute in cadrul proiectului) nu poate depasi data de 31 iulie 2015. Pentru mai multe informatii si pentru ghidul solicitantului, vizitati mini-site-ul POR, gazduit de site-ul www.nord-vest.ro.
Inspectoratul Judetean pentru Protectia Consumatorilor a organizat, ieri, la Colegiul Economic "Partenie Cosma" o intalnire cu elevii, in cadrul careia le-a prezentat "Manualul consumatorului", "Ghidul cumparatorului istet" si alte brosuri de informare pentru micii consumatori.
O alta axa care urmeaza sa fie lansata, in valoare de 1,3 miliarde de euro, vizeaza sprijinirea dezvoltarii oraselor mari. Ghidul solicitantului va fi lansat in ianuarie, iar cererile de finantare vor putea fi depuse incepand din martie.
Ghidul va fi distribuit gratuit in toate centrele de informare pentru turisti din judet, intr-o prima faza, iar apoi in intreaga tara.
Acesta spune ca propunerea se afla în stadiul de dezbatere la minister, pentru axele la care nu a fost lansat înca ghidul solicitantului.
Ghidul finantarilor nerambursabile a fost realizat din sursa www.finantare.ro. Cum demonstram durabilitatea proiectului? Cei mai multi finantatori doresc ca finantarea lor sa contribuie capital la cresterea gradului de cunoastere intr-un domeniu important;
Reprezentantii retailerilor si producatorilor se intalnesc, azi, la Ministerul Agriculturii, pentru o noua runda de discutii pe marginea Ghidului de Bune Practici din domeniu, in urma careia cele doua parti ar putea cadea de acord in privinta formei finale a documentului.
Pentru intreprinderi mici se acorda bonus de 20%, iar pentru cele mijlocii, bonusul este de 10%, cu axceptia intreprinderilor din sectorul transporturi.Solicitantii interesati pot depune la Ministerul Economiei si Finantelor o cerere de finantare, impreuna cu documentele stabilite in Ghidul Solicitantului, in vederea parcurgerii etapelor procesului de evaluare si selectie.
Ghidurile solicitantului pentru aceste operatiuni au fost publicate in varianta finala pe site-ul ministerului www.mcti.ro la sectiunea "Ghidul Solicitantului"/ "Ghiduri finale", cat si pe site-ul Organismului Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale http://fonduri.
ueanet.com/FACTS2, unde vor mai gasi in limba romana Ghidul FACTS2, un buletin informativ, precum si alte informatii de interes.
Depunerea proiectelor se va face la sediile Oficiilor Judetene de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, solicitantul urmand sa indeplineasca criteriile de conformitate si eligibilitate mentionate in Ghidul Solicitantului corespunzator fiecarei masuri.
"In prezent lucram la Ghidul de finantare pentru impaduriri, de aceea nu va pot spune o suma exacta, dar cetatenii vor fi privilegiati", a declarat, vineri, pentru NewsIn, pretedintele Administratiei Fondului de Mediu (AFM), Mihai Toti.
Ghidul de finantare pentru inlocuirea si completarea sistemelor clasice de incalzire este in curs de finalizare, urmand procedura de aprobare.
Ghidul solicitantului pentru „e-Crestere!“ se gaseste la http://www.ecomunitate.ro/pdf/1_Ghidul%20solicitantului%20ro_FINAL.doc.
APIA elaboreaza metodologia de aplicare a masurii, ghidul solicitantului, formularistica de solicitare, inregistrare, centralizare, procedurile de acordare a ajutorului financiar pentru procesarea primara a tulpinilor de in si de canepa pentru fibre din fonduri comunitare.
Va fi ceva frumos", promite administratorul public al orasului.Reabilitarea cladirilor cu valoare istorica aflate pe domeniul public al municipiului Slatina, dar si sediul principal al Primariei Slatina sunt alte lucrari pentru care municipalitatea asteapta finantare.In noiembrie 2008 a fost lansat ghidul solicitantului.
In ceea ce priveste proiectele aferente anului 2009 Nita a precizat ca ministerul va publica saptamana viitoare ghidul pentru acest an.
google-analytics.com