Cautare

167 de rezultate pentru "ghidul miresei" (5.22 secunde)
Intrebati de ce au pus aceasta conditie, functionarii au spus ca proiectantul trebuie sa fie familiarizat cu solicitarile si impunerile din ghidul solicitantilor aferent programului de finantare respectiv, astfel incat lucrarea sa raspunda exigentelor expertului din cadrul programului etc.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a emis normele privind forma si clauzele cuprinse in contractul de asigurare obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren sau inundatiilor, acestea fiind deja publicate in Monitorul Oficial.
Firmele interesate pot accesa "Ghidul solicitantului" de pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, sectiunea Noutati" (www.mfinante.ro). Societatile interesate de asemenea ajutoare nerambursabile trebuie sa completeze o cerere de finantare, potrivit "Ghidului solicitantului", si sa indeplineasca o serie de conditii, in baza hotararii de guvern amintite.
Daca nu sunteti atenti, puteti afla prea tarziu ca acel contract contine comisioane suplimentare sau costuri pe care nu vi le permiteti", atrage atentia Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, in ghidul serviciilor financiare "Nu semnati cu ochii inchisi", in care romanii sunt invatati care sunt capcanele unui credit.
55 de intreprinderi au solicitat lamuriri Pana in prezent, la nivelul regiunii de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia, au cerut lamuriri cu privire la Ghidul Solicitantului pentru aceste scheme de ajutor aproximativ 55 de intreprinderi, dintre care 32 au fost din Dolj.
O alta cauza a numarului mic de proiecte a fost si conditia impusa de Ghidul solicitantului, respectiv ca exploatatiile sa fie inregistrate la Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA).
Cele trei sortimente de dulceata ‘Topoloveana‘ si distinctiile lor primite recent in cadrul competitiei ‘Superior Taste Award‘, supranumita de publicatia Trends Magazine "Ghidul Michelin al alimentatiei", sunt dulceata de afine ecologice, care a primit doua Golden Stars ‘Superior Taste Award 2012‘ si calificativul ‘Remarkable‘, iar dulceata de prune cu migdale dulci si dulceata de catina, cate o stea Golden Star ‘Superior Taste Award 2012‘ si calificativul ‘Notable tasting‘.
introducerea posibilitatii ca aplicantul, dupa realizarea si depunerea proiectului in conformitate cu ghidul solicitantului, sa continue derularea acestuia in vederea atingerii obiectivelor si rezultatelor stabilite prin planificare eficienta a activitatilor proiectului si respectarea planificarii pentru a atinge obiectivele propuse (realizarea achizitiilor), urmand apoi sa primeasca cota de finantare nerambursabila;
Verifica lista activitatilor eligibile publicate impreuna cu ghidul solicitantului. Vei putea desfasura o activitate economica doar daca o vei regasi in lista activitatilor permise.
Muresan n-are ghidul de conversatie la el si isi impune punctul de vedere cu o alunecare la Eder, cel mai periculos jucator al oaspetilor.
Mai mult, trebuie sa fii atent la conditiile din Ghidul Solicitantului si pe care trebuie sa le respecti "ca la carte".
Atunci vorbea despre Ghidul autostopistului galactic. De unde imaginea de mai sus. Nu stiu cati dintre voi ati citit cartea ce a rezultat in urma emisiunii radio, dar trebuie sa stiti doar ca aceasta s-a vandut in 15 milioane de exemplare.
Daca de abia l-ati descoperit pe Chrome, Mozilla sau pe un alt browser web, ar trebui sa incetati a mai folosi Mysearch si sa urmati ghidul de mai jos pentru a-l elimina din calculatorul dumneavoastra.
http://ec.europa.eu/culture/creative-europe/calls/index_en.htm Pentru a ajuta organizatiile sa isi pregateasca solicitarile, ghidul noului program "Europa creativa" contine numeroase informatii privind procesul de finantare.
"Comunicarea subiectiva, inseamna intalnirea cu tine, cel din interior, de care de obicei fugi. E intuitia, e ghidul interior, e singura energie inepuizabila pe care o detine fiecare dintre noi.
Ghidul nostru, doamna profesoara Lucia Ariton, ne-a indrumat printre acele opere arhitecturale, rostind din cand in cand cate-o curiozitate despre fiecare loc in parte.
Ghidul este util si incepatorilor si celor initiati pentru ca, pe langa explicatiile detaliate ale semnificatiilor fiecarei linii din palma, autorul adauga si teoriile personale asupra liniei casatoriei.
La aceasta petrecere au fost invitati de catre Hello Holidays, la Taverna Pinakothiki din Paralia Katerini, toti cei 56 turisti, nu numai cei 18, care au fost "lezati" de catre cei de la restaurantul hotelului Parthenon", ne-a spus ghidul Claudiu Mihailescu.
Dca esti nemultumita de un anumit lucru, spune-i direct partenerului tau pentru ca mai tarziu sa nu ajungi sa te afecteze trecutul (Judith si Bob Wright, autorii cartii Ghidul unui cuplu cu 15 lupte comune).
Lasa viata sa-ti fie ghidul personal Viata este adesea imprevizibila. Unele dintre cele mai frumoase momente ale vietii tale nu se vor datora lucrurilor pe care le-ai facut, ci momentelor pe care le-ai lasat sa vina spre tine.
google-analytics.com