Cautare

577 de rezultate pentru "gaz meyan podari" (3.34 secunde)
Dealul asta se intinde pana la Podari, in spatele Abatorului, dar noi aici nu avem decat patru hectare de zona protejata pe care tot primaria a pus in proprietate diferiti cetateni", a spus primarul Vlad.
Alt caz de fentare a legii este cel al independentei politice, exemplificat de curand de primarul din Podari, Constantin Gheorghita.
"Deocamdata m-am gandit la trei comune, Carcea, Podari si Pielesti, dar inca nu am discutat cu primarii si nici nu am incheiat vreun contract", a precizat Cernatescu.
Din cauza ca societatea nu a fost infiintata pana acum, CJ a fost deja nevoit sa apeleze la o firma privata pentru efectuarea cadastrului pe drumul judetean Podari-Segarcea-Dunareni, care este prins intr-un proiect finantat din fonduri europene.
Constantin Gheorghita este primarul PSD din Podari, cunoscut ca apropiat al lui Dinel Staicu. Vineri dimineata, la sediul asociatiei a izbucnit din nou scandalul:
La Carcea a ramas primar Valerica Pupaza, la Podari - Constantin Gheorghita, la Malu Mare - Alexandru Dicu, la Bucovat - Vasile Constantin.
Restructurarea financiara a creantelor asupra debitorilor din sectorul agricol a generat venituri de 493,8 miliarde de lei, cele mai mari creante fiind inregistrate de Agricola International Bacau, Olpo Ulei SA Podari, Cerealcom Craiova, Avicola Buzau, Vitinicola Basarbi SA( fosta Vie Vin Murfatlar).
Pentru a-si recupera banii, finantele au scos la vanzare un ansamblu de bunuri situate la Podari, printre care mai multe grajduri si un teren de 60.000 de metri patrati, toate la un pret de pornire de numai cinci miliarde de lei vechi, adica la jumatate din cat datoreaza firma statului.
Reprezentantii Primariei Craiova si ai mai multor localitati limitrofe (Podari, Isalnita, Simnicu de Sus, Ghercesti, Pielesti, Breasta, Malu Mare, Bucovat, Mischii si Carcea) au participat recent la o intalnire cu specialistii Agentiei de Dezvoltare Regionala (ADR) 4 Sud-Vest Oltenia, pentru a identifica o lista de prioritati care s-ar putea transforma in proiecte cu finantare UE.
Nu poti compara calculatorul cu masina de scris pe care o folosim, însa am înteles ca în curând ne vor aduce si noua un computer“, au explicat agentii Postului de Politie Podari.Comisarul-sef Georgel Enescu, seful IPJ Dolj, a specificat ca politistii care si-au achizitionat singuri computere au facut-o din proprie initiativa.
Numai pe tronsonul Bratovoiesti-Podari, din Dolj, unde functioneaza zeci de pompe care împing apa potabila spre Craiova, furnizarea energiei electrice a fost întrerupta în perioada 1 iunie - 10 iulie de 18 ori, în reprize de durata variabila, de la unul la 35 de minute, dupa cum reiese dintr-un grafic de functionare al Companiei de Apa „Oltenia“ SA.
Consilierii judeteni au decis ieri sa accepte cofinantarea de aproape cinci milioane de euro cu care administratia trebuie sa contribuie în cadrul proiectului PHARE de reabilitare a drumului Craiova - Podari - Segarcea.
În aproximativ trei ani de activitate au reusit sa aiba propriul spatiu la Podari, 15 angajati si colaborari cu o serie de firme din judet.
„Terenurile din zonele comunelor limitrofe sunt cele mai sigure în acest sens - Pielesti, Malu Mare, Isalnita, Almaj, Simnic, Podari“, a adaugat Onescu.
Primul se refera la realizarea unui incubator de afaceri (5-8 milioane de euro), iar cel de-al doilea, la reabilitarea si modernizarea DJ 561 Craiova-Podari-Segarcea (9,5-12 milioane de euro).
La fel se întâmpla si în cazul proprietatilor din jurul Craiovei - Podari, Cârcea, Malu Mare, Pielesti, unde atât casele, cât si terenurile au înregistrat cresteri de pret.
Atât Asociatia FPP Oltenia, cât si Vlad Rebega figureaza printre actionarii Reconversia SA Podari, firma urmarita pentru executare de lichidatorii defunctei BIR, pentru recuperarea unor creante de 14,88 milioane de euro.
DUMATRUCKS SRL (sat Braniste, comuna Podari, Dolj) 3. VIPROMAX SRL (Craiova) Întreprinderi mari 1. CEZ DISTRIBUTIE SA (Craiova) 2. MAT SA (Craiova) 3.
Alte 14,3 milioane de lei sunt destinare cofinantarii unor proiecte de reabilitare a drumurilor judetene Calafat-Ciupercenii Noi, Craiova-Podari-Segarcea, Lacrita-Cosoveni, Craiova-Brabova pana la limita spre Mehedinti a judetului, Teslui-Pielesti pana la limita cu judetul Olt si modernizarii ambulatoriului Spitalului Clinic Judetean (SCJ) Craiova.
"Cu suma aceasta se poate cumpara un apartament cu doua camere intr-un bloc nou (2008-2009) sau se pot achizitiona case la rosu, respectiv case vechi in zonele limitrofe Craiovei (Carcea, Podari, Pielesti)", a explicat directorul CDC Imobiliare.
google-analytics.com