Cautare

577 de rezultate pentru "gaz meyan podari" (3.43 secunde)
Numai ca productia de sfecla se impartea si cu Fabrica de zahar de la Podari. "Avea o capacitate prea mare de productie comparativ cu bazinul agricol din zona.
Este asteptat si tronsonul al doilea al Centurii de Sud, care va porni de la Carcea si va intersecta drumul Craiova-Calafat, undeva la Braniste (Podari).
Alte localitati si-au supradimensionat veniturile bugetare fara sa aiba in vedere posibilitatile reale de realizare si si-au fundamentat nerealist cheltuielile (Podari, Cosoveni, Segarcea, Calafat).
cu Podari, cu Pielesti, cu Carcea, cu Malu Mare", sustine Marcel Marcea. Referindu-se la consecintele greu de conceput ale ramanerii Craiovei fara PUG, directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia pune o intrebare retorica:
S-a nascut la 1 august 1945, comuna Podari, judetul Dolj. Studii: Institutul de Teatru in 1966, in prezent actor la Teatrul National din Craiova - Ce v-au adus anii de libertate?
Astazi se incheie privatizarea Distrigaz Sud cu compania franceza Gaz de France, a anuntat ministrul Economiei si Comertului (MEC) Codrut Seres.
Romania ar putea importa gaze naturale in proportie de 70% peste10 ani, fata de o treime, cat importa din Rusia in acest moment, a declarat joi presedintele- director general al Gaz de France, Jean-Francois Cirelli, in cadrul unei conferinte de presa.Aceasta a spus ca A®n prezent o treime din necesarul de gaze al Romaniei depinde de importul din Rusia.
Presedintele Consiliului de Administratie al E.ON Gaz Romania, Frank Hajdinjak, a declarat, miercuri, la Targu Mures, ca daca populatia ar folosi aragazuri noi, consumul de gaz metan s-ar diminua."Pretul gazului metan a crescut in toata lumea si, desigur, pentru a dimina aceasta crestere, folosirea aragazelor noi ar fi o solutie", a declarat oficialul companiei.
Anul trecut, gazele s-au ieftinit usor Pe fondul crizei economice, consumul de gaz a scazut vertiginos anul trecut. ... Prima data gazele s-au ieftinit la 1 mai 2009, cu 3% la factura finala de gaz, iar de la 1 iulie, ieftinirea a fost de 5%.
In urma tragerii la sorti, Dinamo se va duela cu Gaz Metan iar FC Vaslui cu Rapidul, in penultimul act al competitiei, scrie HotNews.
Emotii mari pentru Gaz Metan Severin (viitoare CS Turnu Severin) si Pandurii Targu Jiu, intrucat in aceasta dimineata, la ora 11.00, la sediul LPF, urmeaza sa se traga la sorti programul competitional al Ligii I, editia 2012-2013.
Gigantii de gaz Ar fi posibila colonizarea marilor gazosi prin orase plutitoare in atmosfera lor.
Tot mai multi craioveni devin tinte ale furnizorului de gaz metan din Banie, care-si terorizeaza clientul, sistandu-i nejustificat alimentarea.
Conductele care traverseaza Georgia transporta petrol si gaz dinspre Marea Caspica spre Occident si sunt importante din punct de vedere strategic pentru ca ocolesc Rusia si contribuie la reducerea dependentei Europei de hidrocarburile ruse. Aproximativ un sfert din necesarul de gaz al Uniunii Europene este acoperit din livrarile ruse.
Moscova isi va revizui relatiile cu UE, daca interesele sale in domeniul energetic nu sunt luate in calcul, a declarat luni premierul rus Vladimir Putin (foto), care a apreciat drept absurda organizarea unei reuniuni UE-Ucraina despre gaz, fara participarea Moscovei.
Astazi, intr-un fel s-a pus gaz peste foc", a declarat Mircea Geoana. "Cred ca intr-un fel astazi presedintele a dorit sa foloseasca Parlamentul ca un decor pentru a transmite un mesaj si de natura interna intr-o logica electorala", a mai spus Geoana.
Kazahstanul nu poate participa la proiectul Nabucco, pentru ca nu are cantitati de gaz disponibile pentru acest proiect, a spus ministrul kazah pentru energie Asset Magauov (foto) la Forumul Parteneriatului Euro-Atlantic, potrivit ITAR-TASS.
"In momentul cand s-a facut evaluarea oficiala transmisa catre Guvernul Tariceanu prin care Sterling a declarat ca au gasit efectiv in bazinul Marii Negre numai doua miliarde de metri cubi de gaz, iar in realitate au gasit opt miliarde.
"Basescu toarna gaz pe foc" "Ca un facut, in ultima vreme, cu fiecare iesire publica, presedintele Basescu "mai toarna gaz peste foc" starnind noi nedumeriri si motive de panica.
"Basescu toarna gaz pe foc in relatiile cu Rusia" Presedintele Traian Basescu toarna gaz pe foc in relatiile cu Rusia in conditiile in care situatia era deja una incordata datorita amplasarii scutului antiracheta in spatiul mioritic, afirma sociologul Mircea Kivu, pentru Inpolitics.
google-analytics.com