Cautare

850 de rezultate pentru "gala de excelenta invatatori seniori" (3.71 secunde)
Muzica folk, mai vie ca niciodata la On Air Music Awards Emeric Imre, Zoia Alecu, Grupul Poesis, Adrian Sarmasan si Cristi Dumitrascu sunt cei 5 nominalizati la sectiunea Cel Mai Bun Folk din cadrul Galei de premiere a excelentei in industria muzicala din Romania, care va avea loc luni, pe 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti.
Aflata la cea de-a saptea editie in Bucuresti, Gala Smart Folk You! Florian Pittis are loc pe 29-30 septembrie - 1 octombrie, de la ora 17:00, in Piata George Enescu din Capitala. Evenimentul este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin ARCUB si Miscarea de Rezistenta.
Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din Romania, a fost marcat marti seara de un moment controversat.
Ce spune soferul care a condus-o acasa Noi dezvaluiri socante despre Stela Popescu au aparut dupa discursul incoerent pe care l-a avut la Gala Femeilor de Succes, acolo unde a primit un premiu pentru toata activitatea sa.
Ca orice oraş, nici Galaţiul nu este construit in intregime la acelaşi nivel. Tot ca orice oraş, Galaţiul are, pe langă
Ca orice oraş, nici Galaţiul nu este construit in intregime la acelaşi nivel. Tot ca orice oraş, Galaţiul are, pe langă
20 de ani, în oraşul de la malul Dunării. ... decenii onora cetatea de foc a patriei, Combinatul Siderurgic din Galaţi, de această ... de lucru pe scena Teatrului „Fani Tardini”, cu prilejul aniversării prin muncă
Consiliul Judeţului Galaţi va organiza alegeri pană ... alegerile vor trebui repetate de 100 de ori! ... de Alianţă, PSD-ul a reuşit să ii sufle unul dintre cele mai importante posturi din Galaţi. Pe de altă
Consiliul Judeţului Galaţi va organiza alegeri pană ... alegerile vor trebui repetate de 100 de ori! ... de Alianţă, PSD-ul a reuşit să ii sufle unul dintre cele mai importante posturi din Galaţi. Pe de altă
Teatrul ODEON a gazduit pe 15 ianuarie, cu ocazia ZILEI CULTURII NATIONALE, Gala Premiilor Municipiului Bucuresti pentru Arta si Cultura, un eveniment de prestigiu organizat de Primaria Capitalei.
Ajunsa la cea de-a 7 a editie, Gala Performantei & Excelentei 2017 a fost dedicata promovarii si recunoasterii personalitatilor care au un renume in diverse domenii si care s-au remarcat prin proiectele si activitatile lor deosebite.
TVR 2 si TVR HD difuzeaza duminica, 3 aprilie, de la ora 22:00, Gala Premiilor Radio Romania Cultural, eveniment care a avut loc pe 21 martie, pe scena Teatrului Odeon din Bucuresti si care a premiat cele mai importante realizari culturale ale anului 2015.
Partidul Conservator (PC) a lansat vineri seara o gala de premii care se va repeta anual, destinata personelor publice care s-au remarcat de-a lungul anului. Prima gala a fost moderata de Codrin ßtefanescu si Octavian Petrovici.
Liberalii si-au lansat vineri seara, cu surle si trambite, candidatului pentru Primaria Galati, cu ocazia celei de-a XV-a editie a Galelor PNL, in cadrul carora s-au acordat si premiile anuale.
Unul dintre principalele obiective ale conducerii Combinatului pentru acest an il reprezinta infiintarea unui centru de excelenta in fabricarea tablei groase, a declarat directorul general al Mittal Steel Galati, Augustine Kochuparampil. "Mittal Steel Galati contribuie in prezent cu peste 35% la productia de tabla groasa a grupului Arcelor Mittal.
Handbalista de 17 ani, originara din Segarcea, a fost cooptata, de putin timp, la Centrul National Olimpic de Excelenta de la Ramnicu Valcea si nu rateaza nici un meci sustinut pe teren propriu de Oltchim, echipa la care evolueaza jucatoarea sa preferata, Ada Nechita In luna noiembrie a anului trecut, handbalista Madalina Bonea, de la clubul HCM Craiova, a primit o veste excelenta.
Anual, milioane de analize, sute de transplanturi si peste o suta de mii de pacienti internati Institutul Clinic Fundeni, 2013.
Sectia ATI este inima Spitalului Judetean de Urgenta Tg. ... duce lipsa de medici si asistente (Autoare: Magda Marincovici) Din 1999, este medic anestezist in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. Din 2014, este managerul acestui spital de referinta.
Seniorii din PSD si-au constituit propria organizatie, si-au ales presedintele si l-au proslavit pe liderul absolut, Ion Iliescu, pe care l-au comparat cu Confucius si pe care l-au asigurat de sprijinul lor in ce priveste constituirea Polului Social si recredibilizarea partidului in vederea castigarii viitoarelor alegeri.
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
google-analytics.com