Unul dintre principalele obiective ale conducerii Combinatului pentru acest an il reprezinta infiintarea unui centru de excelenta in fabricarea tablei groase, a declarat directorul general al Mittal Steel Galati, Augustine Kochuparampil.

"Mittal Steel Galati contribuie in prezent cu peste 35% la productia de tabla groasa a grupului Arcelor Mittal. Prin infiintarea acestui centru de excelenta dorim sa imbunatatim calitatea produselor fabricate de companie. La ora actuala cele doua laminoare de tabla groasa sint utilizate sub capacitate si este foarte dificil sa vindem acest produs pe piata din Europa, unul dintre motive fiind cel legat de calitate. Dorim ca prin investitiile tehnologice pe care le vom face, astfel incit acest centru de excelenta sa fie infiintat in urmatorii 2-3 ani, sa producem tabla groasa superioara", a explicat Augustin Kochuparampil.

Potrivit aceleiasi surse, conducerea Combinatului doreste sa-si extinda vinzarile pe piata interna, la ora actuala doar 30% din produsele fabricate fiind comercializate in Romania, diferenta fiind destinata exportului.