Cautare

838 de rezultate pentru "fortele" (5.15 secunde)
"AP isi va intensifica eforturile pentru a mobiliza fortele politice democratice, societatea civila si intreaga opinie publica interna si internationala impotriva tendintelor tot mai flagrante de refacere a monopolului fostului FSN asupra vietii politice romanesti", se arata intr-un comunicat al formatiunii.
Judecatorii Curtii Constitutionale trebuie sa aiba un comportament demn, atat in viata publica, cat si in cea privata si trebuie sa se desprinda de partidele sau fortele politice care i-au propulsat, a declarat ieri presedintele Traian Basescu.
"Toate fortele malefice s-au unit impotriva lui Traian Basescu, pentru a-si rezolva interesele personale". "In ultimele saptamani, toti au o singura tinta, pe Basescu.
In urma acordului, liberalii au devenit mai intelegatori in privinta unei posibile colaborari a democratilor cu platformistii, Melescanu precizand ca, in principiu, "este dreptul fiecarui partid sa aiba consultari cu fortele politice reprezentate in Parlament sau cu senatori si deputati independenti".
Aderarea Romaniei in Uniunea Europeana este un rezultat politic major la care au contribuit toate fortele politice, societatea civila si guvernele care s-au succedat din '90 incoace".
Proasta perceptie de care "se bucura" Guvernul poate fi motivata si de instabilitatea ce caracterizeaza scena politica, 41% dintre repondenti fiind convinsi ca actuala coalitie (PNL, PD, UDMR) nu va supravietui anului 2007, insa in privinta unei posibile retrageri de la guvernare a uneia dintre fortele politice si declansarea alegerilor anticipate, cei mai multi dintre subiecti (39%) nu si-au exprimat o optiune.
Dorim ca in continuare fortele de centru-dreapta sa poata fi oricand un adversar redutabil pentru stanga politica din Romania", a afirmat Stolojan, mentionand totodata ca orientarea politica a Guvernului sa fie de centru-dreapta si in perioada post-aderare.
Fortele militare romanesti sunt prezente in catalogul de forte 2007. Devenim membri ai Agentiei Europene de Aparare", a spus ministrul Apararii.
Arabia Saudita si-a exprimat clar dorinta ca fortele americane sa ramana in Irak, de teama masacrarii sunnitilor de catre siiti.
"Toate statele-membre UE sunt intr-un proces de transformare, iar fortele lor sunt pregatite pentru desfasurare si sustinere", a declarat Bentegeat, care si-a inceput un mandat de trei ani in functia de sef al comisiei militare de la Bruxelles, in luna noiembrie.
Voiculescu a mai precizat ca PC nu doreste sa intre la guvernare alaturi de PNL, ci doar sa sprijine un guvern PNL, care sa-si asume toata responsabilitatea.Voiculescu a facut un apel la toate fortele politice, la societatea civila si la presa sa-l monitorizeze pe seful statului, pentru ca acesta sa fie obligat sa se mentina in atributiile constitutionale.
In schimb, la noi, fortele oligarhice au recurs la o confruntare finala, aruncand pe piata politica numeroase fumigene pentru a distrage atentia de la vinovatia lui Tariceanu, sunt de parere platformistii.
Etiopia a anuntat, marti, ca isi va retrage fortele din capitala somaleza, subliniind ca nu intentioneaza sa isi mentina trupele in Conrul Africii dupa incheierea misunii.
Solutia, propusa de raport, nu poate fi decat un Pact pentru Democratie adunand toate fortele democratice din societatea romaneasca, fie ca ele sunt partide, organizatii guvernamentale, fie personalitati publice.
Reprezentantii PD sustin ca PSD si-a pus la bataie toate fortele pentru a-si adjudeca postul de primar al Ghindarestilor. Operatiunea s-ar desfasura sub atenta supraveghere a lui Nicusor Constantinescu si Petre Stanca, social democratii punand la bataie inclusiv logistica institutiei Consiliului Judetean Constanta.
Fortele ONU si politia din Kosovo au folosit gaze lacrimogene si gloante de cauciuc pentru a dispersa cateva sute de albanezi care protestau fata de planul Natiunilor Unite pentru statutul provinciei, care nu precizeaza in mod clar declararea independentei acesteia.
Fortele politice pot vedea astfel cum se situeaza si care este perceptia populatiei, creand astfel un punct de plecare pentru alegerile europarlamentare si cele generale din 2008.
Totodata, Tariceanu a precizat ca "odata ce a disparut orice urma de indoiala asupra legitimitatii prezentei Monicai Macovei in Guvern, putem sa ne concentram din nou toate fortele asupra continuarii reformei in Justitie", adaugand insa ca nu contesta si nici nu neglijeaza legalitatea avertismentului dat de catre Parlament.
Atat alianta, cat si reprezentantii opozitiei din cadrul forului legislativ local si-au unit fortele si au exprimat un acord unanim fata de acest punct important.
El a aratat ca a fost un razboi juridic in care PNL si-a pus toate fortele ca partid guvernamental, insa a fost invins de PLD, care nu are inca nici resurse si nici nu era inregistrat.
google-analytics.com