Cautare

838 de rezultate pentru "fortele" (3.57 secunde)
El a dat ca exemplu cazul lui William Coleman, un colonel retras din Fortele Aeriene SUA, care a avut o intalnire extraordinara cu OZN-uri.
Paul Whitehead, care a analizat aceste cazuri intr-un articol, din mai 1991, in Flying Saucer Review, remarca faptul ca Marea Nordului se afla foarte aproape de Belgia, iar Fortele Aeriene belgiene urmarisera si filmasera recent OZN-uri, atat deasupra uscatului, in apropierea tarmului, cat si deasupra Marii Nordului.
Inca de la inceputul anilor 1950, sefii reuniti de state majore americani (JCS) si fortele armate canadiene (CAF) au emis o serie de instructiuni numite Merchant Ship Intelligence (MERINT).
In 1991 s-a inrolat in Armata Croata si, ulterior, in Fortele Aeriene Croate. In 1984, el avusese parte de un incident OZN, deasupra orasului Zadar, in timp ce se intorcea dintr-un zbor de noapte, intr-un avion de antrenament G-2 Galeb, cu doua locuri.
De tot atatea zeci de ori, fortele de ordine dadeau cu gazele lacrimogene, ba chiar si mai si, ne alergau, ne bateau cu bastoanele, cu bocancii si cu scuturile, ca la Verdun - mie jandarmii mi-au subrezit o cervicala, iar minerii mi-au spart capul cu o ranga.
marii fermieri, marii proprietari de pamant, industriasi, hangii sau detinatori de restaurante, refugiati basarabeni (2998 de familii - adica 8477 de persoane) sau macedoneni, fosti membri in fortele armate germane, cetateni straini, rude ale refugiatilor, simpatizanti ai lui Tito, persoane care colaborasera in razboi cu inamicul, cadre militare, oficialitati demise, rude ale contra-revolutionarilor si toti care i-au sprijinit, activisti politici si pentru drepturile cetatenesti, fosti oameni de afaceri cu legaturi in Occident, lideri ai gruparii etnicilor germani.
E de la sine inteles ca si pofta mea de mancare era aproape zero, insa eram constienta in tot acest timp ca trebuie sa mananc, pentru ca slabisem aproximativ 5 kg in o saptamana si stiam ca am nevoie sa ma pun pe picioare cat mai repede si sa-mi recapat fortele, daca vreau sa-mi grabesc recuperarea.
In 1991 s-a inrolat in Armata Croata si, ulterior, in Fortele Aeriene Croate. In 1984, el avusese parte de un incident OZN, deasupra orasului Zadar, in timp ce se intorcea dintr-un zbor de noapte, intr-un avion de antrenament G-2 Galeb, cu doua locuri.
Chiar si astazi, Fortele Aeriene ale Statelor Unite si Agentia pentru Proiecte de Cercetare Avansata in Domeniul Apararii (DARPA) dezvolta tehnologii pentru a comanda zborul aeronavelor cu ajutorul undelor cerebrale.
pot determina purificarea aurei, deblocarea chakrelor, protectia si energizarea organismului, pot purifica incaperile si indeparta fortele malefice.nTerapia cu ajutorul cristalelor se numeste Cristaloterapie.
Aceasta ar fi complet autonoma, deoarece nu exista nicio actiune/reactie (evacuare) ca in propulsia conventionala (in acest caz, fortele de reactie sunt radiale si se anuleaza in structura aeronavei, facand forma preferata, una cu simetrie radiala, ca o farfurie sau un trabuc).
Fortele terestre israeliene se afla in continuare masate la granita de nord cu Fasia Gaza, in vreme ce alte trupe si divizii de tancuri sunt pe pozitii in sud, la o zi dupa invazie.
- Cum poti poza in doamna draguta, implicata in diverse acte de asa-zisa caritate (probabil incercand sa-si linisteasca constiinta), cand stii bine ca un alt copil (oricum destul de incercat de viata, pentru care se lupta cu toate fortele) sufera din cauza faptelor tale?
Referitor la eforturile pentru indeplinirea conditiilor de aderare, Franco Fratini a apreciat ca s-au facut progrese importante, inclusiv pe linia securizarii frontierelor, combaterea traficului de persoane si in recrutarea de personal nou pentru fortele de politie.
Am fost cadru activ in fortele Securitatii, executam ordinele si atata tot. In rest, nu am avut nici un alt fel de legatura cu Securitatea.
"Este nevoie mai ales de transparenta persoanelor publice, dar de aici si pana la aceasta diversiune, aceasta vanatoare de vrajitoare, care introduce un element de tensiune, de incordare, in loc sa gasim o cale de unire (...), se cultiva invrajbirea", a subliniat Iliescu, adaugand ca trebuie sa se afle care sunt "fortele interesate de asa ceva".
"Nu excludem varianta unei aliante electorale, pentru care purtam negocieri, insa in cazul in care alegerile vor avea loc la termen, vom merge cu fortele proprii.
Increzator in fortele democrate, Videanu a mai afirmat ca PD a facut mai multe concesii pentru a mentine Alianta. Fata de toate afirmatiile "surprinzatoare" facute Adriean Videanu, in contextul anuntatei "impacari" dintre PNL si PD, presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban a declarat:
Presedintele PD Galati, Mircea Toader, a facut public faptul ca, in cadrul seminarului desfasurat recent la Cluj, secretarul general al PPE, Antonio Lopez Isturiz, a spus ca, in ceea ce priveste colaborarea dintre fortele crestin-democrate de pe scena politica romaneasca, nu exista nici un fel de conditionari.
Dupa mine PSD este coloana vertebrala a politicii romanesti, pentru ca toate fortele politice se raporteaza la PSD", a afirmat George Cubasa.
google-analytics.com