Cautare

838 de rezultate pentru "fortele" (4.92 secunde)
Nu am refuzat, dar, pentru deschiderea cu care am fost primiti de liderii conservatori, noi vom sustine, cu toate fortele noastre, candidatii PC la alegerile europarlamentare.", a declarat vineri, dupa intalnire, presedintele Miscarii Reformatoare, Codrin Stefanescu.
Din acest motiv Secrieru este de parere ca Primaria si Politia Comunitara si-ar fi indreptat toate fortele impotriva PNG-CD, motiv pentru care a facut o contestatie pe care a adresat-o acestor doua institutii, dar si Prefecturii, si Biroul Electoral Judetean de Circumscriptie.
Razvan Andrei ne-a confirmat ca el va candida din partea PSD, ba mai mult, s-a aratat extrem de increzator in fortele proprii.
Din pacate aceasta forma nu a trecut, iar discutiile pe care le vor purta parlamentarii pe aceasta tema nu prea par a avea mari sanse de izbanda, desi toti se bat cu pumnul in piept ca sustin uninominalul cu toate fortele.
El a mai spus ca PNL este deschis pentru negocieri cu fortele politice, care sunt dispuse sa sprijine proiectele de dezvoltare ale comunitatilor locale, indiferent din ce zona a spectrului politic provin acestea.
"In ceea ce priveste masurile de securitate care vor fi instituite aici, mergem pe ideea realizarii unui dispozitiv unitar de securitate, similar celui de la Bucuresti, in care sa integram toate fortele responsabile cu securitatea nationala.
In opinia lui Geoana, Romania nu isi permite luxul unui blocaj politic, iar PSD va astepta rezultatele alegerilor locale pentru a vedea care este raportul intre fortele politice.
Astfel, desi zilele acestea capii Partidului National Taranist Crestin Democrat si cei ai Partidului Noua Generatie au anuntat ca fac aliante pentru localele din capitala, acest lucru pare sa nu le surada si reprezentantilor locali ai celor doua formatiuni politice, ba chiar nici nu vor sa auda de o astfel de colaborare la Galati, fiind siguri de fortele proprii, cel putin pentru primul tur.
Si PSD s-a referit la situatia creata in zona Timpuru Noi apreciind ca ministrul Internelor, Cristian David, ar trebui ceara scuze tinerilor agresati de fortele de ordine.
Vicepresedintele liberal a precizat ca Summitul NATO este cel mai important eveniment organizat de Romania in istoria ei, motiv pentru care masurile care au fost luate de fortele de ordine in ceea ce priveste evenimentul de la "Timpuri Noi", se impuneau, ba chiar trebuiau sa fie mai dure.
Cât priveste Kosovo, secretarul general al NATO a mentionat doar ca nu exista un dezacord cu Rusia privind fortele KFOR de pe teritoriul kosovar, care vor continua sa se afle acolo în baza Rezolutiei nr.
Membrii PIN s-au lecuit insa repede de ideea noului pol si de dorintele sefului PAER, motiv pentru care s-au convins ca merg cu fortele lor proprii la locale.
Cum la sarbatorirea acestui eveniment de o importanta deosebita in consolidarea statului national roman se adauga si faptul ca anul 2008 a fost desemnat Anul International al Multilingvismului si Anul International pentru Dialog Multicultural, Prefecturile Constanta si Tulcea si-au unit fortele - alaturi de alte institutii reprezentative, precum Consiliile Judetene si institutiile din subordine, universitatile "Ovidius", "Andrei Saguna", "Spiru Haret" si "Dimitrie Cantemir", etc.
Social-democratii fac, in acelasi timp, apel la toate fortele politice implicate in aceasta confruntare electorala sa se abtina de la utilizarea violentei si sa mentina dezbaterea politica in sfera problematicii de maxima importanta a administratiei locale, se arata in comunicatul citat.
"PD-L in ansamblul sau, fortele politice cu adevarat democratice si presedintele Traian Basescu urca impreuna, de 4 ani, Golgota politica romaneasca.
Iliescu a precizat ca venirea minerilor trebuie luata ca efect al unei cauze, iar aceasta cauza a fost actiunea anarhica, in spatele careia stateau fortele interesate in destabilizarea tarii.
Presedintele PC a cerut membrilor PC sa se mobilizeze cu toate fortele pentru castigarea, impreuna cu PSD, a alegerilor parlamentare, pentru formarea majoritatii parlamentare si la Camera Deputatilor si la Senat si au unui guvern stabil.
Seful statului a recomandat sefilor institutiilor descentralizate din judetele afectate sa-si cheme angajatii din vacanta pentru ca autoritatile nu pot face fata decat cu toate fortele umane de care dispun.
Teodor Melescanu a adaugat ca perspectivele sunt foarte bune si si-a exprimat increderea ca, "la un orizont de timp de unul-doi ani", acest proces va incepe pe masura ce si armata irakiana si fortele de securitate irakiene preiau tot mai mult din sarcinile directe de asigurare a securitatii pe care, la momentul acesta, le fac militarii din coalitia multinationala sau din misiunile sub egida NATO sau ONU.
"Fortele ruse de mentinere a pacii trebuie sa ajute populatia civila, dupa agresiunea partii georgiene. Cei care au provocat aceasta criza umanitara trebuie trasi la raspundere pentru ceea ce au facut".
google-analytics.com