Cautare

838 de rezultate pentru "fortele" (7.32 secunde)
El a adaugat ca partidul trebuie sa manifeste deschidere catre dialogul cu toate fortele de stanga si le-a adus la cunostinta demersurile sale in ceea ce priveste proiectul forumului de dezbatere pe teme sociale.
Napoleon, intr-o situatie asemanatoare, pe cand nu era decat un general marunt, trimis fiind sa inabuse o asemenea tulburare, a intrat direct cu fortele de ordine (atunci armata) in multime, spunand ca focul trebuie stins pana sa cuprinda intreaga cladire.
Atentatul nu a fost revendicat imediat, dar Reuters observa ca a avut loc in timp ce fortele guvernamentale irakiene asalteaza ultimul bastion al Statului Islamic, la Mosul.
La un moment dat, sa-si recastige fortele, si-a facut o cafea. Era atat de confuza incat, in loc de lapte, a turnat in ea suc de pere.
Pe 27 septembrie 2010, CNN a transmis, in direct, conferinta de presa dedicata relatiei OZN-urilor cu armele nucleare, manifestare organizata la Washington D.C., in timpul careia, fosti rachetisti din Fortele Aeriene ale SUA au descris ocazii in care mai multe rachete nucleare intercontinentale au prezentat disfunctionalitati misterioase, dupa ce o nava in forma de disc a fost observata in apropierea silozurilor de lansare subterane.
Fortele Navale au acceptat ca pozitive rezultatele si au declansat un proiect de monitorizare a submarinelor sovietice, numit Aquarius.
Capturat de catre fortele MApN in seara de 24 decembrie 1989, Sorin Botar va declara ca face parte dintr-o retea de rezistenta care dispune de arme si legaturi.
In decembrie 2010, prin munca hotarata a lui Susan Hansen, directoarea organizatiei UFO FOCUS NEW ZEALAND RESEARCH NETWORK, Fortele de Aparare ale Noii Zeelande (NZDF) au facut publice anumite fisiere, referitoare la OZN-uri, care fusesera clasificate anterior.
Incidentul, confirmat de Administratia Aviatica Federala (FAA), de Fortele Aeriene SUA (USAF), ca si de pilotii implicati, a fost facut public, in noiembrie 2017, de jurnalistul Tyler Rogoway, pe blogul The Zone of War, de pe site-ul Automotive Drive.
Fortele aeriene italiene, care au fost invitate sa prezinte, la conferinta, informatii despre cazurile investigate de ele, au declinat, din timp, invitatia.
- Daca in visul tau trenul intra in gara asta anunta faptul ca in viata ta apar noi oportunitati si esti increzatoare cu privire la ceea ce-ti rezerva viitorul cat si in fortele proprii.
Cine viseaza ca pierde bani, se va plange de pierderea unei calitati deosebite sau a uneia dintre fortele sale motrice emotionale.
Poate ca ai devenit mult mai increzatoare in fortele proprii ori te mandresti ca esti independenta - orice ar fi, o pisica in vis in acest context este un semn foarte bun.
Fortele Aeriene au organizat cercetari asupra magnetismului. In articol se spunea ca Indiana Steel Products Company tocmai acceptase 3 contracte pentru explorarea unor chestiuni in domeniul magnetismului si anume:
Ar fi bine sa te bazezi doar pe fortele tale. Organismul tau este destul de obosit, putandu-se accentua afectiunile legate de sistemul digestiv.
Nu esti singur in acest mare scop, deci uniti-va fortele cu totii! Capricorn S-ar putea sa fii preocupat de o investitie sau de o chestiune care are legatura cu o mostenire.
S-au aventurat in directii pe care nu le pot atinge, au facut angajamente pe care nu le pot respecta, si e frustrant sa stai pe loc din cauza exagerarilor celor care nu au stiut sa-si calculeze bine fortele.Decat sa depinzi de ei si mai apoi sa-ti incurce tie toate planurile, mai bine nici nu ai asculta ceea ce promit.
Evident, omul nostru a fost curios de ce erau militarii din Fortele Aeriene atat de interesati de niste corpuri de extraterestri, care sa arate cat mai autentic.
Se pare ca baba Ileana, cu puterea cuvintelor vechi, restabileste echilibrul dintre aceste energii, care, dupa parerea cercetatorului nipon, constitue fortele esentiale in viata noastra, iar cand sunt soptite apei, ea formeaza cele mai frumoase cristale.
In carte sunt detaliate observatiile OZN considerate de Fortele Aeriene ale SUA ca fiind inexplicabile. Keyhoe a subliniat ca autoritatile americane investigheaza atent rapoartele privind farfuriile zburatoare, dar in paralel sunt implicate si in musamalizarea acestora, pentru a evita o panica generalizata.
google-analytics.com