Cautare

1244 de rezultate pentru "formula" (8.00 secunde)
Sarac si cinstit, formula atat de des uzitata de Ion Iliescu, se baza probabil pe cunoasterea, chiar si instinctiva, a acestei perceptii a romanilor. Acum, formula devine o veritabila triada - sarac, cinstit si fericit.
Alianta a mai anuntat ca se va merge, in alegeri, pe aceeasi formula ca in 2004. ... Daca se va merge pe aceasta formula, ramane de vazut.
„Va trebui sa lamurim daca la congres s-a stabilit o formula de functionare a partidului 1 plus 599.999 sau a fost aleasa o echipa de conducere cu roluri complementare?“ PSD nu isi va gasi linistea pina cind acest conflict nu va fi rezolvat.
„Va trebui sa lamurim daca la congres s-a stabilit o formula de functionare a partidului 1 plus 599.999 sau a fost aleasa o echipa de conducere cu roluri complementare?“ PSD nu isi va gasi linistea pina cind acest conflict nu va fi rezolvat.
Asa a fost formula „sistem ticalosit“ care i-a adus lui Basescu multe voturi, cred, la ultimele alegeri.
Asa a fost formula „sistem ticalosit“ care i-a adus lui Basescu multe voturi, cred, la ultimele alegeri.
Adica Basescu presedinte, spune formula asta, si PSD la guvern, probabil cu contracandidatul sau Adrian Nastase prim-ministru. Ma intreb daca nu era formula mai buna.
Asta ar fi formula. ... Iliescu are alta formula de reformare a partidului. El vede un pol social, in care PSD este forta principala, dar alaturi ar veni si alte mici partide ca PIN si Forta Democrata, grupuri ale societatii civile, intelectuali de stanga.
Cum liberalii sunt reticenti fata de el, se poate incerca formula cu Mona Musca, izolata acum in partid, sau cu Flutur, care are ceva mai multi aderenti.
Am vrea sa auzim la Starea Civila formula "sa fiti impreuna la bine, nu la rau, pina cind prima cearta va va desparti", iar la biserica singurul lucru binecuvintat cu formula "de bunavoie si nesilit de nimeni" sa fie concedierile voluntare.
Taxa de prima inmatriculare isi joaca acum un nou episod pe relatia Ministerul roman de Finante - Comisia Europeana, dupa ce tara noastra a propus o noua formula pentru calcularea acestei taxe.
Ministrul Muncii, Marius Budai, a spus luni, la Digi24, ca noua formula de calcul a pensiilor este in lucru. El va face publice modificarile dupa ce Ministerul va avea o varianta finala.
Red Bull a gasit vinovatul in scandalul cu conotatie sexuala in care a fost implicat directorul general al echipei de Formula 1.
in acelasi timp, am obligatia in calitate de presedinte ales sa gasesc instrumentele politice, formula politica prin care angajamentele in baza carora am fost ales sa devina realitate.
- Pentru protocolul ofiterilor de la Bucuresti pentru care ati oferit masa de 15 milioane de lei in ce formula voiau sa o achite ?
Candidatul UN PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, foloseste tot mai des formula Alianta PNL "minus" PD pentru a-si ridiculiza adversarii si in special pe democrati.
Concret, Popescu a respins varianta "conducerii prin rotatie” - formula care permite liderilor filialelor sa faca parte, cu randul, din Biroul Permanent National.
Am gasit o formula prin care, in acord cu partenerii nostri - furnizori de medicamente, importatori -, am pus o anumita frina la explozia consumului de medicamente.
Am gasit o formula prin care, in acord cu partenerii nostri - furnizori de medicamente, importatori - am pus o anumita frina la explozia consumului de medicamente.
Severin exclude ca din formula unui Guvern de larga coalitie sa faca parte PD cu al sau Traian Basescu.
google-analytics.com