Cautare

1244 de rezultate pentru "formula" (3.38 secunde)
Severin a exclus ca din formula unui Guvern de larga coalitie sa faca parte PD. Mai mult, inaintea lui Severin, un alt lider al PSD s-a pronuntat categoric pentru posibilitatea atragerii liberalilor la guvernare alaturi de social-democrati.
“Daca este cazul, ne mai intalnim si cu Alianta“ El a precizat ca pentru a asigura majoritatea guvernamentala si stabilitatea politica, UDMR este pregatita sa-si asume raspunderea directa de a face parte din Guvern, daca se va ajunge la o formula “acceptabila“.
in ceea ce priveste formatiunile ce ar putea lua parte la formarea noului guvern, Mircea Geoana a aratat ca se ia in calcul orice formula de guvernare care sa pastreze stabilitatea politica a tarii.
Senatorul György Frunda a declarat ieri ca, in eventualitatea unei aliante postelectorale, UDMR va accepta exclusiv formula unei aliante guvernamentale.
Premierul Adrian Nastase s-a aratat joi seara nemultumit de actualul sistem de redistribuire a voturilor, deoarece nu reprezinta cea mai echitabila formula pentru reprezentarea optiunilor alegatorilor.
Sfarsit de mandat in note poetice Senatorii au participat ieri la ultima sedinta in plen in actuala formula. Ocazia a fost folosita pentru declaratii politice care au incercat un bilant al acestui mandat legislativ.
“Nu vom face un Guvern mare, ci o formula supla de guvernare, cu un numar limitat de ministere si de ministri delegati.
“Nu vom face un Guvern mare, ci o formula supla de guvernare, cu un numar limitat de ministere si de ministri delegati.
Nastase a spus ca se va analiza cea mai buna formula, pornind de la interesele si obligatiile Romaniei ce decurg din integrarea europeana.
Ceea ce s-a intamplat ieri in Parlament pledeaza, de fapt, in favoarea declansarii alegerilor anticipate, in actuala formula fiind clar ca nu vom avea parte decat de penibile lupte politice.
Liderii conservatorilor au decis la mijlocul lui august, in Biroul Politic, ca inainte de 1 ianuarie 2007 sa gaseasca o formula de guvernare din care sa fie exclus PD.
Odata cu adoptarea noului regulament al CJ se poate discuta si revenirea la vechea formula, cu 6 comisii de specialitate.
Presedintele PUR, Dan Voiculescu, a declarat ca in timpul discutiilor cu liderii Aliantei s-a convenit o formula care sa asigure un guvern cu stabilitate politica si sustinere parlamentara.
Conducerea PSD, in actuala formula, nu a reusit sa recastige increderea electoratului. Obligatiile domnului Geoana l-au transformat in prizonierul diverselor grupuri de interese.
La nici doua saptamini de la investirea guvernului, presedintele Traian Basescu redeschide spectaculos disputa privind formula guvenamentala si provocarea alegerilor anticipate.
Dar nu cred ca formula este aceea de cerere a demisiei, ci de a mi se propune o alternativa, cum a fost de exemplu cazul Plesu, care este acum director adjunct.
Am face mult mai multe lucruri daca am fi la putere, intr-o formula sau alta. Nici nu vom face prea multe nazuri, pentru ca scopul este nobil:
El a spus ca UDMR, si mai ales PUR, trebuie sa renunte la colaborarea cu fostul partid de guvernamant in plan local, considerand ca nu este normal ca cele doua partide citate sa participe la guvernare sub o anumita formula, iar la nivelul consiliilor judetene si locale sa aiba alta atitudine.
Liberalii au fost informati de catre delegatia PSD in lgatura cu amendamentele de adoptarea carora formatiunea conditioneaza votul pentru buget, dar nu s-a ajuns la o varianta comuna. Liderii PSD urmeaza sa se reuneasca vineri in formula restransa pentru a decide daca voteaza bugetul.
Enervat de soneriile pitigaiate ale telefoanelor mobile, acesta le-a facut observatie deputatilor, sugerandu-le sa-si schimbe melodiile: “Daca se poate, sa treceti de la clopot si sirena la o formula ceva mai discreta!“.
google-analytics.com