Cautare

323 de rezultate pentru "formare in psihooncologie" (4.44 secunde)
In cadrul unei videoconferinte organizate in cursul zilei de vineri, 16 septembrie a.c., la nivelul tuturor prefecturilor din tara, pentru a se aduce in discutie stadiul reparatiilor locuintelor afectate de inundatii, premierul Calin Popescu Tariceanu a amintit si despre prioritatile ce trebuie adoptate.
Aceasta inseamna, in prima instanta: ... In fapt, doar taierea cheltuielilor bugetare presupune reducerea unei nevoi de finantare, dar nu presupune un plus de bani la buget, deci nu avem ce reorienta spre investitii.
a€žAtunci nu a fost foarte clar daca formarea Guvernului era imorala, in sensul ca Alianta a luat la guvernare un partid care a avut o campanie electorala total separata, sau PUR este imorala€œ, a declarat Voiculescu.
Lucrurile merg cum nu se poate mai bine pentru urmasii lui Corneliu Coposu, in conditiile in care Partidul Popular Crestin-Democrat a devenit de ieri partid parlamentar. Minunea a fost posibila odata cu semnarea protocolului politic privind comasarea prin absorbtie a Uniunii Crestin-Democrate (UCR) in PPCD.
Viata mea, Editura Polirom, 2017 Nu e o figura de stil si nu e macar o fanfaronada - am trait si emis nu putine fanfaronade pe diverse tonuri in cariera mea, dar in cazul debutului meu editorial, am mai spus-o, s-⁠a intamplat nu numai o schimbare de pozitie sociala categorica, dar sinele meu, intreaga mea conformatie si reflexele mele gestuale sau psihologice au trait o fractura uriasa, benefica.
Continua sa existe sau dispare, pur si simplu, in neant? ... Chiar in dimineata aceasta erau pe cer nori albi. ... Este un fenomen neinradacinat, neancorat nicaieri sau ancorat in nicaieri - dar exista.
Sorina Soescu desfasoara activitate de consultanta medicala la Centrul de Sanatate Natura si on-line (e-mail), scrie carti si articole de popularizare si este implicata intr-un program de formare in domeniul detoxifierii prin dieta si terapii naturiste.
Vanatoare dupa un OZN in Florida (Autor: ... FARCAS) In "revista" internet Filer‘s Files, din 7 august 2013 este inserata si scrisoarea unui fost militar care se prezinta cu numele de Dan Natt. In 1968, cand si-a terminat studiile, a fost declarat apt combatant.
Guvernul a aprobat ieri prin hotarare, oferirea unui sprijin financiar judetului Constanta, in valoare de 1,152 milioane lei noi pentru a se realiza mai multe obiective locale.
Iataganul a provocat ingrijorare pe tot globul, iar taisul lui a produs o falie adanca in chiar interiorul Turciei. ... Profesorul Tasin Gemil este un tatar nascut in Romania, musulman nepracticant, un apropiat al Turciei si un bun cunoscator al realitatilor din zona.
Cu ocazia celui de-al 6-lea Congres Mondial de Ozonoterapie desfasurat in perioada 9-10 Noiembrie 2018 la Guangzhou, China, Adunarea Generala a W.F.O.T. l-a ales in functia de Presedinte pe domnul doctor Stefan Tiron (presedinte fondator al S.S.R.O.O.T.) .
Insa criza identitara apare cand se discuta originile lor, problema pusa in discutie publica abia dupa libertatea de exprimare castigata in Revolutia din decembrie 1989.
Farcas) In martie 2019, in cadrul unei conferinte OZN, a avut loc o masa rotunda la care au fost invitati trei martori ai faimosului incident din jurul portavionului Nimitz din 2004:
Autoritatile judetene vor sa organizeze cursuri de reconversie profesionala in domeniul constructiilor pentru tinerii sinistrati care isi vor face ucenicia pe santierele din Lunca Dunarii.
In cadrul declaratiei-apel, Talpes a apreciat ca initiativa de formare a UPSC vine in conditiile in care ineficienta sistemului politic actual s-a accentuat, in stabilirea prioritatilor Romaniei, in promovarea si concretizarea solutiilor de depasire a situatiei de inapoiere si blocaj, iar deciziile politice nu sunt generate de viziuni doctrinare clare.
Comisia Europeana va recomanda maine aderarea Romaniei si Bulgariei la UE la 1 ianuarie 2007, insa ia in calcul activarea clauzelor de salvgardare in cazul in care cele doua tari nu vor continua reformele - relateaza agentia France Presse, citata de Hotnews.
Deputatul PNL Emil Strunga sustine ca Guvernul Romaniei si-a asumat obligatiile si a stabilit obiectivele strategice pentru dezvoltarea sistemului educational si de formare profesionala stabilite de Comisia Europeana in anul 2002.
Liberalul Leonard Orban, propus de Romania pentru functia de comisar european, se bucura din ce in ce mai mult de sustinerea deputatilor din Parlamentul European (PE), ceea ce prefigureaza un vot final favorabil, la 12 decembrie.
Situatia din localitatea constanteana Tortomanu cu privire la primarul Gheorghe Panait este din ce in ce mai tensionata.
In cadrul unei intalniri oficiale la varf si dupa aproape o ora de discutii, liderii PD si PNL au declarat ieri ca "au batut palma" in vederea realizarii unei colaborari ce se doreste fructuoasa, pe mai multe planuri.
google-analytics.com