Cautare

742 de rezultate pentru "florea cornel" (5.14 secunde)
Deputatului liberal Cornel Popa i-a fost conferit titlul de cetatean de onoare al municipiului Marghita pentru merite deosebite in sprijinirea realizarii obiectivelor de investitii de interes local si implicarea in dezvoltarea sociala si edilitara a urbei.
Daca Ilie Bolojan a confirmat asteptarile, Radu Tarle a fost surpriza placuta Sediul PNL Bihor gazduit ieri o conferinta de presa la care a participat alaturi de presedintele PNL Bihor, deputatul Cornel Popa si de vicepresedintele Valeriu Boeriu si secretarul de stat din Ministerul Internelor si Reformei Administratiei Paul Victor Dobre.
Desi nu au facut nominalizari, atat senatorul Cornel Popa, cat si vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Kiss Alexandru, au declarat ca au existat tatonari din partea reprezentantilor celor doua partide care formeaza alianta guvernamentala, dar ca ele nu au avut niciun rezultat.
Cornel Nistorescu se intreba, la rubrica "Ce vreau sa spun", din Cotidianul.ro, "Cine demisioneaza?" din cauza ratarii aderarii la spatiul Shengen. Puteti citi in continuare raspunsul dat de Cornel Nistorescu la intrebare.
Tribunalul Dolj a respins ieri doua recursuri formulate de Cornel Andrei, edilul din comuna Carna, judecat pentru abuz in serviciu, instigare la fals intelectual, uz de fals si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata Judecatoria Segarcea a dispus pe 4 august mentinerea arestului preventiv al inculpatului, iar o zi mai tarziu, aceeasi instanta i-a respins primarului o cerere de eliberare sub control judiciar.
Nu sa mai stam in Parlament, dar nu are rost nici sa candidam", a spus Ponta, comentand declaratia unui senator PNL, Cornel Popa, potrivit careia parlamentarii opozitiei ar trebui sa demisioneze in bloc in urma numirilor recente facute de actuala putere la o serie de institutii controlate de Parlament.
Prin introducerea cotei de lapte se regleaza cererea si oferta din piata", a declarat Cornel Popa, directorul executiv al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj. ... Acest procent ne situeaza pe primul loc in regiunea Oltenia", a declarat Cornel Popa.
Spre exemplu, cel mai mare retailer mondial de mobilier, care deschide in primavara un magazin si in Romania, are preturi cu cel putin 10% mai mici decat ceilalti competitori, potrivit lui Cornel Oprisan, directorul de retail al companiei.
"O data cu integrarea Romaniei in UE, deschiderea si circulatia turistica de care vom avea parte impun aceste dotari", a declarat Cornel Bunget, reprezentantul in regiune al ANT. ... Nu au rampe de acces hotelurile pentru tineret, vilele, pensiunile si hostelurile", a spus Cornel Bunget.
"Doljul este un judet cu potential, insa trebuie valorificat cat mai mult si mai bine", a declarat Cornel Bunget, reprezentantul in regiune al Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT).
Circulatia turistica este însa direct influentata de infrastructura“, a declarat Cornel Bunget, reprezentantul în regiune al Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT). ... În prezent, în Craiova putem vorbi de turism de business“, a afirmat Cornel Bunget.
„Guvernul a declarat starea de calamitate naturala în 34 de judete, printre care si Doljul“, a declarat Cornel Popa, directorul executiv general al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
Fratii Eugen si Cornel Panait, proprietarii Automonza (dealer Fiat, Alfa Romeo, Iveco). Desi nu a dorit sa dezvaluie exact cât câstiga, Cornel Panait a lasat sa se înteleaga ca un proprietar de firma ia mai mult decât directorul general:
Fratii Eugen si Cornel Panait, proprietarii Automonza (dealer Fiat, Alfa Romeo, Iveco). Desi nu a dorit sa dezvaluie exact cât câstiga, Cornel Panait a lasat sa se înteleaga ca un proprietar de firma ia mai mult decât directorul general:
Întrebat cum a fost posibil sa se reduca pierderi de milioane de lei într-un timp atât de scurt si de ce s-a putut abia dupa privatizare, directorul economic al fabricii, Cornel Nica, a precizat: ... De aici si reduceri de cheltuieli cu utilitatile", a adaugat Cornel Nica.
Întrebat cum a fost posibil sa se reduca pierderi de milioane de lei într-un timp atât de scurt si de ce s-a putut abia dupa privatizare, directorul economic al fabricii, Cornel Nica, a precizat: ... De aici si reduceri de cheltuieli cu utilitatile", a adaugat Cornel Nica.
La inaugurare au fost prezenti deputatul Cornel Popa si primarul Alesdului, Zeno Tipter. ... Le multumesc in mod deosebit deputatului Cornel Popa si primarului Ilie Bolojan, fara de care inaugurarea de azi (ieri - n.n) nu ar fi fost posibila.
Problemele curg dupa arestarea patronului Este cunoscut faptul ca lantul hipermarketurilor Pic, cel mai mare retailer alimentar autohton, a fost condus de Cornel Penescu, patronul FC Arges, si de Liviu Facaleata.
Cunoscutul jurnalist Cornel Nistorescu a preluat de la 1 august conducerea publicatiei Cotidianul, care apartine Grupului de presa Realitatea-Catavencu. ... Cornel Nistorescu este de cativa ani unul dintre principalii colaboratori ai postului de televiziune Realitatea TV.
Invitatul Iulianei Tudor in emisiunea Petrecere, de vineri - Cornel Ilie - a facut cateva declaratii surprinzatoare, lucruri nestiute de foarte multa lume. ... Dupa acel soc, unul pe altul ne-am tras cumva in sus, nu stiu cum, trei barbati pierzand trei femei intr-un an, a povestit Cornel Ilie.
google-analytics.com